Let røræg

Hvis du nogensinde har haft problemer med at fremstille perfekte røræg, her er dit hemmelige våben til at gøre dette til din signatur morgenmadskål!MERE +MINDRE-

6

spiseskefulde fløde eller mælk

Skjul billeder

  • 1

    Knæk æggene i en lille skål. Tilsæt fløde eller mælk (hvis det ønskes). Tilsæt salt og peber efter smag. Pisk indtil det er godt blandet. Sæt til side.

  • 2

    Tilsæt smør i en mellemstor stegepande og smelt over medium høj varme. (Se, så det ikke brænder eller brænder.) Tilsæt æg og lad koge, indtil kanterne lige er begyndt at koge. Med en træske eller gummispatel foldes kanterne af æg mod midten og omrøres forsigtigt. Gentag bevægelsen for at fortsætte med at kryptere æggene, indtil de fleste er kogte og bare dele ser løse eller let løbende ud.

  • 3

    Fjern æg fra varmen, fortsæt med at folde og rør for at koge æg et minut mere. Skub æg på ventetallerkenen og server med det samme.

Ekspert tip

  • Kogt bacon, kogt skinke i terninger, røget laks, tærte ternet peberfrugt og løg, strimlet ost eller dine yndlingskrydderier (italiensk blanding, krydret salt, hvidløg, friske eller tørrede urter). Eksperiment! De er DINE æg!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
250
Kalorier fra fedt
210
% Daglig værdi
Total fed
24 g
37%
Mættet fedt
13g
66%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
255 mg
84%
Natrium
95 mg
4%
Kalium
95 mg
3%
Samlet kulhydrat
2g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
7g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvordan laver man røræg? Det er virkelig ikke så svært. Når alt kommer til alt er den eneste hovedingrediens æg, og du behøver ikke engang at bekymre dig om at holde æggeblommen intakt. Den største test til fremstilling af røræg er timing, fordi der ikke er noget værre end gummiagtige eller tørre æg til at starte din dag. Kom godt i gang To æg pr. Person handler normalt om det rigtige til krypteringsformål, så knæk dem i skålen, så kommer vi i gang . Opvarm en mellemstor gryde eller en lille non-stick stegepande, og tilsæt en teskefuld smør efter et minut eller deromkring. Tilsæt mere afhængigt af hvor mange æg du krypterer. For de bedste røræg, prøv at tilføje 6 spiseskefulde fløde eller fuldmælk mælk, før du begynder at piske æggene, men hvis du ser på taljen, skal du bare lade cremen ude og bruge let olivenolie i panden i stedet for smør (de smager stadig godt). Giv æggene en god blanding med en lille piskeris eller gaffel, indtil alt ser ret jævnt ud. Fold & Rør, Fold & Rør En træske og spatel er de bedste værktøjer til at kryptere i gryden - de giver dig mere kontrol. De forårsager også mindre skade på din gryde og gør det også lettere at rengøre bagefter. Hæld din æggeblanding i gryden og lad den være der. Når kanterne begynder at se ud som om de laver mad, kan du starte krybningen. Vend kanterne ved hjælp af en foldende bevægelse. Ideen er at få æggene ikke kun krypteret, men også jævnt kogte, så det hjælper med at bruge denne foldning. Giv nu æggene en god omrøring rundt, vent i ca. 10 sekunder, og gentag folden og omrør igen.
  • Hvordan ved jeg, hvornår røræg er færdige? Perfekte røræg vil være lidt løbende steder, så vent ikke, indtil hver bit æg er kogt, før du tror, ​​de er klar. At holde noget løbende æg føjer ikke kun til smagen, men æg fortsætter med at lave mad, selv efter at du har taget dem af varmen. Giv dem endnu en krybning, væk fra varmen, inden servering. Hvordan laver du røræg mere lækre? Med dine ultra-lækre røræg med komplet protein er der et par måder, vi kan se på at jazze det op til en særlig morgenmad eller brunch. Selvfølgelig er de en naturlig bedfellow med røget laks, men hvis du ikke føler, at flush, et klip her og der af purløg, persille eller dild vil opleve tingene, ligesom det vil tilføje noget smeltet ost eller stegte løg. Eller tilføj kogt bacon, kogt skinke i tern, sauteret ternet paprika eller dine yndlingskrydderier (italiensk blanding, krydret salt, hvidløg, friske eller tørrede urter). Eksperiment! De er DINE æg!

Se videoen: HUEVOS REVUELTOS con CHISTORRA y QUESO (September 2020).