Usædvanlige opskrifter

Langsomt komfur flødeost kylling

Langsomt komfur flødeost kylling

Denne let, cremet kogefad med langsom komfur bliver hurtigt den første opskrift på vores websted. Kort sagt er det toppen af ​​kyllingemiddage - du bliver nødt til at spise det for at tro det.MERE +MINDRE-

Opdateret 18. november 2019

1 1/2

lbs. udbenede kyllingebryst uden hud

2

dåser (10,75 ounce hver) kondenseret fløde af kylling eller fløde af svampesuppe

1 1/3

kopper Progresso ™ kylling bouillon (fra en 32-oz. karton)

1/4

tsk hvidløgspulver (eller mere efter smag)

1/2

teskefuld sort sort peber (eller mere efter smag)

1/2

teskefuld kosher salt (eller mere efter smag)

8

oz. flødeost, blødgjort

6

kopper varm kogt ris eller ægnudler

Skjul billeder

  • 1

    Drys kylling med salt og peber og læg den i bunden af ​​langsom komfur.

  • 2

    I en medium skål kombineres suppe og bouillon og blandes godt. Tilsæt hvidløgspulver og hæld blandingen over kylling. Kog på LAVT i 5 timer eller HØJ i 3 timer.

  • 3

    Femten minutter inden afslutningen af ​​tilberedningstiden skal du fjerne kylling fra langsomt komfur. Bryd blødgjort flødeost i stykker og tilsæt til langsom komfur, visp indtil saucen er glat.

  • 4

    Rist kylling, hvis det ønskes, og vend tilbage til langsom komfur. Sæt med ekstra salt og peber efter smag.

  • 5

    Server kylling over varm ris eller ægnudler og top med sauce.

Ekspert tip

  • Ønsker du at oplyse denne opskrift med langsom komfur? Byt flødeost med Neufchatel-ost, som er lavet med mælk i stedet for fløde.
  • Enhver sauteret grøntsag ville smage godt omrørt i saucen på denne flødeost kyllingeskål. Prøv at tilføje baby spinat, hakket rød og grøn paprika, courgette eller gul squash for et ekstra boost af friskhed.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
486.7
% Daglig værdi
Total fed
31,3 g
48%
Mættet fedt
12,3 g
62%
Kolesterol
200,6 mg
67%
Natrium
623,0 mg
26%
Kalium
630,1 mg
18%
Samlet kulhydrat
1,9 g
1%
Kostfibre
0,1 g
0%
Sukker
1,4 g
Protein
46,8 g
C-vitamin
2.70%
3%
Calcium
5.80%
6%
Jern
8.40%
8%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Det er de enkle ting som denne langvarige flødeostkylling, der gør livet værd at leve. Vi vil ikke bebrejde dig for at du vil hælde den nemme at lave rige, cremede ostesauce inkluderet i denne opskrift over alt. Pasta? Ja. Kartoffelmos? Absolut. Når du vælger, hvilke nudler der skal være i denne skål, foreslår vi, at du går med ægnudler eller en anden proptrækkerformet nudel. Hvorfor? Rillerne i disse spiralformede nudler er de perfekte fælder til silkeagtig ostesauce, hvilket sikrer maksimal ostemængde i hver bid. Hvid ris er også et glimrende valg for en solid parring. Dette er en af ​​vores foretrukne kyllingopskrifter, men da du aldrig kan få nok kyllingeretter, har vi masser af opskrifter lige til dig.

Se videoen: Sådan steger du et KYLLINGEBRYST. kokkeskole. Gorm. GoCook by Coop (Oktober 2020).