
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Ringer til alle pizzaelskere (så ringer til alle mennesker): Denne er til dig. Server dem solo eller med en side af pizzasauce til dypning.MERE +MINDRE-
1
beholder (8 oz) flødeost spredt, blødgjort
1/2
teskefuld italiensk krydderi
1/8
teskefuld knust rød peberflager
1/8
tsk hvidløgspulver
1
pakke (11 oz) Old El Paso ™ mel tortillas til burritos (8 tortillas; 8 inch)
1
kop strimlet parmesanost
2
pakker (6 ounce hver) skiver pepperoni
1
pakke (8 oz) skiver mozzarellaost
Skjul billeder
1
Bland flødeostspredning, italiensk krydderi, peberflager og hvidløgspulver i en lille skål. Opdel blandingen blandt tortillas, der spredes jævnt over tortillas og efterlader 1/2-tommers grænse. Øverste halvdel af hver tortilla med parmesanost, pepperoni og mozzarellaost.
2
Start fra siden med påfyldninger, rul meget tæt op. Indpak med plastfolie. Opbevares i køleskab mindst 2 timer, men ikke længere end 24 timer.
3
For at servere skal du skære en tomme fra enden af hver rulle og kassere den. Skær hver rulle i 4 (1 1/2-inch) skiver.
Ekspert tip
- En 8 ounce flødeostblok kan bruges i stedet for flødeostspredning. Blødgør flødeost som anvist på pakken.
- 2 kopper strimlet mozzarellaost kan erstattes af den skivede mozzarella i denne opskrift.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 140
- Kalorier fra fedt
- 90
% Daglig værdi
- Total fed
- 10 g
- 15%
- Mættet fedt
- 4 1 / 2g
- 22%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 25 mg
- 8%
- Natrium
- 400 mg
- 17%
- Kalium
- 60 mg
- 2%
- Samlet kulhydrat
- 6g
- 2%
- Kostfibre
- 0g
- 0%
- Sukker
- 0g
- Protein
- 6g
- A-vitamin
- 4%
- 4%
- C-vitamin
- 0%
- 0%
- Calcium
- 10%
- 10%
- Jern
- 2%
- 2%
Udvekslinger:
1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1 fedt
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.