De bedste opskrifter

Copycat Noodles & Company ™ Mac og ost

Copycat Noodles & Company ™ Mac og ost

Denne populære restaurant er kendt for sin ekstra osteagtige Wisconsin-mac og ost toppet med en strålende bunke strimlet cheddar. Sådan kan du sømme det hjemme!MERE +MINDRE-

Opdateret 5. oktober 2017

1

lb (16 oz) ubehandlede albue makaroner

1/4

kop almindeligt mel

1

lb (16 oz) cheddarost, revet

Finrevet cheddarost (til påfyldning)

Skjul billeder

  • 1

    Kog albue-makaroni i saltet vand indtil al dente (tilberedningstiden varierer; brug vejledningen på bagsiden af ​​pastakassen). Afløb pasta og sæt til side. Hvis du ikke skal bruge makaroni med det samme, skal du skylle det med koldt vand efter dræning.

  • 2

    I mellemstor gryde tilsættes smør og mel og piskes sammen på medium varme for at danne en roux. Kog indtil melet når en lysebrun farve.

  • 3

    Tilsæt derefter varm sødmælk til roux 1/2 kop ad gangen. Hæld i en langsom, jævn strøm, og visp konstant for at undgå klumper og sikre, at ingredienserne er godt indarbejdet, inden du tilsætter den næste 1/2 kop. Gentag, indtil al mælk er tilsat.

  • 4

    Reducer varmen til lav og kog blandingen, indtil den er dampende varm (men ikke kogende). Rør derefter revet cheddarost ind og krydre med salt og peber.

  • 5

    Rør kogte makaroni i ostesauce. Del i skåle og pynt med en håndfuld (eller to) fint revet cheddarost for ekstra cheesiness!

Ekspert tip

  • Hvis du vil tilføje et sprødt element, top med ristede brødkrummer. At lave: smelt 1 spsk smør i en lille stegepande over svag varme. Tilsæt 1/2 kop brødkrummer og kog indtil brunet.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
780
Kalorier fra fedt
350
% Daglig værdi
Total fed
39 g
60%
Mættet fedt
22g
109%
Transfedt
1 1 / 2g
Kolesterol
110 mg
36%
Natrium
1220 mg
51%
Kalium
270 mg
8%
Samlet kulhydrat
73g
24%
Kostfibre
4g
16%
Sukker
6g
Protein
34g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
60%
60%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

4 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 1/2 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 2 1/2 højt fedtkød; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • En hjemmelavet version af den berømte osteagtige makaroniret. Noodles & Company ™ er kendt for at mestre smagfulde pastaretter fra hele verden, så for enkel, klassisk mac og ost at være en af ​​deres mest berømte menupunkter fortæller du, at der er noget helt specielt ved den skål med pasta. Hvis der ikke er noget ikke et sted i nærheden af ​​dig, eller hvis du bare vil prøve at lave det derhjemme, her er min go-to-metode til at fremstille en super osteagtig portion cremet mac og ost hver gang. Til at begynde med har du brug for pasta! Jeg kan godt lide bare almindelig albue-makaroni, men mange mindre pastaformer fungerer. Brug bare ingen lange spaghetti-lignende nudler, så bliver du god. Kog pastaen i saltet vand, og dræn den derefter, når den er al dente. Hvis du ikke efterbehandler makaroni og ost med det samme, skal du skylle pastaen med koldt vand for at stoppe tilberedningsprocessen og sørge for, at nudlerne ikke klæber sammen. Bare rolig! Den varme ostesovs opvarmer pastaen senere. Når vi taler om ost, skal du bruge en masse til denne opskrift. Du vil have omkring et pund kun til ostesauce, og du vil også have en kop eller to fint revet ost, der kan hældes ovenpå i slutningen (jeg bruger et mikroplanrist til min). Oststrimlerne er så fine, at de smelter hurtigt i dine nudler. Når sausen er færdig, rør pastaen ind, del den osteagtige godhed mellem skåle, og top hver servering med mindst en håndfuld finrevet ost!

Se videoen: $2 Bacon Vs. $100 Bacon (September 2020).