Traditionelle opskrifter

Agurk-Chili mexicanske paletter

Agurk-Chili mexicanske paletter

Disse paletter er den perfekte kombination af krydret, sød og cool. Afslut det hele med en knivspids chilipulver, og du har den sejeste nye måde at slappe af i sommer.MERE +MINDRE-

3

kopper skrællet, frøet og ternet agurk plus 1/2 uskrællet agurk hakket i 1/2-tommer bidder

1/2

frisk jalapeño peber, podet og terninger

1/4

teskefuld chilipulver

1/3

kop citron eller limejuice

Skjul billeder

  • 1

    I en blender kombineres 3 kopper agurk, jalapeño, chilipulver, sukker og citronsaft og blandes til glat.

  • 2

    Hæld blandingen over en finmasket sigte i en tudet målekop; kassér ekstra papirmasse.

  • 3

    Hæld den reserverede blanding jævnt i 9 (3 ounce) kopper. Top hver kop med 4-5 stykker ikke-skrællet hakket agurk og rør.

  • 4

    Anbring popsicle-pinde i midten af ​​hver kop. Anbring kopper i fryseren i 4 timer, indtil de er faste.

Ekspert tip

  • Hvis du er fan af krydderi, skal du smide hele jalapeño i stedet for halvdelen.
  • Hvis du har problemer med popsicle-pindene, der står lodret, når popsiclesne fryser, kan du bruge aluminiumsfolie til at holde pindene på plads. Når du har fyldt alle papirkopper, grupperer du dem sammen på et bageplade eller en bakke og læg et stykke aluminiumsfolie over dem. Stik gennem folien, læg en popsicle-pind i hver op. Folien hjælper med at holde popsicle-pindene på plads, når de fryser.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: Mexican Food Fiesta. Yummy Eats in Sayulita (September 2020).