De bedste opskrifter

Mexicansk Lasagne

Mexicansk Lasagne

Gør Taco Tuesday til Taco-stil mexicansk lasagne tirsdag. Okay, mens navnet muligvis ikke ruller af tungen så let, er denne mexicanske lasagneafskrift lavet med tortillas, hakket oksekød, enchiladasauce, stegt bønner, ost, tomater og taco-påfyldninger et lækkert twist på traditionel lasagne, der helt sikkert bliver en middagsfavorit. MERE +MINDRE-

6-8 Gamle El Paso ™ store tortillas

1

lb oksekød (mindst 80% magert)

1

pakke Old El Paso ™ taco krydderiblanding

1

dåse (19 oz) Old El Paso ™ mild rød enchiladasauce

1

dåse (16 ounce) Gamle El Paso ™ refriede bønner, enhver type

1 1/2

kop cheddar eller mexicansk blandet ost

3

små eller mellemstore tomater i terninger

Strimlet salat til topping

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. I en stor stegepande på ovnen koges løg og oksekød, indtil de er kogte igennem. Fjern stegepanden fra varmen, dræn fedtet, og rør tacokrydderierne i. Sæt til side.

  • 2

    Dæk bunden af ​​en 9 x 13 tommer bageplade med et tyndt lag enchiladasauce. Lag tortillahalvdelene i bunden af ​​gryden med de skårne (lige) sider vendt udad mod kanterne af gryden. Skær stykker af en anden tortilla efter behov for at udfylde eventuelle huller og skabe et solidt tortillalag i bunden af ​​gryden.

  • 3

    Fortsæt med at lægge ingredienserne i følgende rækkefølge, og sørg for at spare nok af hver ingrediens til at danne et andet lag: refried beans, enchilada sauce, oksekøds- og løgblanding, strimlet ost, tomater i tern og hakket koriander og sorte oliven (hvis det ønskes).

  • 4

    Brug lige store mængder ingredienser som det første lag, og dann dit andet lag i følgende rækkefølge: tortillas, bønner, enchiladasauce, kød og løg, ost, tomater, koriander og oliven.

  • 5

    Top med et sidste lag tortillas, og dæk med en tynd belægning af enchiladasauce og ost.

  • 6

    Bages lasagne i 30-45 minutter, indtil osten er smeltet, og tortillas begynder at blive sprøde. Serveres med creme fraiche, salat og yderligere påfyldninger efter ønske.

Ekspert tip

  • Brug malet kylling eller kalkun i stedet for hakket oksekød i denne lasagne i mexicansk stil.
  • For et ekstra spark, prøv Old El Paso ™ varm og krydret taco krydderiblanding.
  • Brug enhver påfyldning, du vil bruge til tacos som salsa, hakket løg eller friske jalapeño-skiver.
  • Du er velkommen til at skræddersy denne opskrift efter din smag ved at erstatte refried beans med black bean refried beans.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
300
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
13g
21%
Mættet fedt
6g
30%
Transfedt
1 g
Kolesterol
45 mg
15%
Natrium
940 mg
39%
Kalium
210 mg
6%
Samlet kulhydrat
27g
9%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
3g
Protein
16g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
15%
15%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedt med højt fedtindhold 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ligesom med tacos er der en million forskellige måder at fremstille denne taco-inspirerede mexicanske lasagne på. Du kan bytte i formalet kalkun eller kylling i stedet for oksekød. Hvis du foretrækker varm enchiladasauce frem for mild, skal du prøve den! Kan du ikke lide sorte oliven? Det er okay. Denne mexicanske lasagne er dybest set en tom skifer, så du kan bruge hvad dine yndlings taco-påfyldninger er til at tilpasse opskriften.

Se videoen: Kartoffelsuppe - den bedste opskrift på cremet kartoffel suppe med porre (September 2020).