Seneste opskrifter

Gulerodarkage med brunet smørfrostning

Gulerodarkage med brunet smørfrostning

Den gulerodskage, der er lavet fra bunden, er en vinder alene, men top den med den nuttybrune smørcremeostfrostning, og tingene går virkelig næste niveau. (Vi havde dig med "brunet smør", ikke?)MERE +MINDRE-

Kage

1 1/2

kopper Guldmedalje ™ universalmel

2

teskefulde kanel

1 1/2

teskefulde bagepulver

1 1/4

kopper pakket brunt sukker

1 1/2

kopper strimlet skrællede gulerødder (3 mellemstore)

Frosting

12

oz (1 1/2 pakker) flødeost, blødgjort

2 1/2

kopper pulveriseret sukker

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden og siderne af en 15x10x1-tommer pande med madlavningsspray. I en lille skål blandes mel, kanel, bagepulver, bagepulver og salt; sæt til side.

  • 2

    I stor skål skal du slå æg, brunt sukker og olie med piskeris, indtil det er godt blandet. Pisk melblandingen, indtil dejen er glat. Rør gulerødder og valnødder ind. Spred dej jævnt i gryden. Tryk på gryden på tælleren 2 eller 3 gange for at fjerne luftbobler fra dejen.

  • 3

    Bag kagen 18 til 22 minutter, eller indtil tandstikkeren indsat i midten kommer ud ren. Afkøles helt, ca. 1 time.

  • 4

    I 1-liter gryde opvarmes smør over medium varme 5 til 8 minutter, omrøres ofte, indtil det er lys gyldenbrunt. Se nøje, fordi smør kan brune og derefter brænde hurtigt. Fjern fra varmen. Hæld i stor skål; afkøles i 15 minutter.

  • 5

    Pisk flødeost i brunet smør med en elektrisk mixer på medium hastighed, indtil den er glat. Pisk i vanilje. På lav hastighed, slå i pulveriseret sukker, 1 kop ad gangen, indtil frosting er glat og cremet, skrabesiden af ​​skålen lejlighedsvis. Spred oven på kagen. For at servere, skåret i 6 rækker med 4 rækker. Opbevares løst dækket i køleskab.

Ekspert tip

  • Beurre noisette er det franske udtryk for "brunet smør", der henviser til smør, der bliver lys hasselnød i farve under madlavning. Den vidunderlige, uforglemmelige enestående smag har ingen lige eller erstatning.
  • For hurtigt at blødgøre flødeost skal den tages ud af indpakningen og anbringes på en mikrobølgeovn. mikrobølgeovn afdækket på høj ca. 15 sekunder eller bare indtil den er blødgjort.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
17g
25%
Mættet fedt
6g
29%
Transfedt
0g
Kolesterol
45 mg
15%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
85 mg
2%
Samlet kulhydrat
32g
11%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
24 g
Protein
3g
A-vitamin
30%
30%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
6%
6%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Hjemmelavet forårsruller med sød chilisauce. Foodfanatic (September 2020).