
We are searching data for your request:
Upon completion, a link will appear to access the found materials.
Grundlæggende kødboller bliver globale i denne marokkanske krydret middag. Kødboller er aromatiseret med varme krydderier som kanel, spidskommen, koriander og ingefær og derefter simret i en hjemmelavet tomatsauce til en eksotisk smagsret, der passer perfekt sammen med couscous eller orzo.MERE +MINDRE-
Opdateret 13. november 2018
Lav med
Progresso brødkrummer
Kødboller
1/4
kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer
1/4
kop hakket frisk koriander
2
fed hvidløg, finhakket
1/2
teskefuld kanel
1/2
teskefuld spidskommen
1/2
teskefuld koriander
1/2
teskefuld ingefær
1
lb oksekød (mindst 80% magert)
Sovs
1
medium løg, tyndt skåret
3
fed hvidløg, finhakket
1
teskefuld gurkemeje
1/2
teskefuld kanel
1
kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra 32-oz karton)
1
dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ økologiske ildristede knuste tomater, udrænet
Skjul billeder
1
Bland store krummer, mælk, æg, koriander, 2 fed hvidløg, salt, peber, 1/2 tsk kanel, spidskommen, koriander og ingefær i en stor skål. Tilsæt oksekød; bland indtil blandingen.
2
Form oksekødsblanding i 20 (1 1/2-inch) kødboller. I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium høj varme. Tilsæt kødboller; kog ca. 5 minutter, drej ofte, indtil den er brunet. Fjern kødboller fra stegepanden. Tilsæt løg; kog 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil den er blødgjort. Tilsæt 3 fed hvidløg, gurkemeje og 1/2 tsk kanel; kog og rør 1 minut.
3
Tilsæt bouillon og tomater. Varme til kogning; arranger kødboller i stegepande. Reducer varmen til medium-lav; simre 15 til 20 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil sauce er fortykket og kødboller er kogt grundigt (mindst 160 ° F).
Ekspert tip
- Server disse kødboller med couscous eller smørret orzo til en godt afrundet middag.
- Hakket persille tilføjer en smagfuld og smuk pynt.
- Lav et pantry check med dine krydderier; hvis krydderierne er over et år gamle, skal du udskifte dem.
Næringsfakta
Portionsstørrelse: 1 servering
- Kalorier
- 340
- Kalorier fra fedt
- 160
% Daglig værdi
- Total fed
- 18g
- 28%
- Mættet fedt
- 6g
- 30%
- Transfedt
- 1 / 2g
- Kolesterol
- 115 mg
- 39%
- Natrium
- 910 mg
- 38%
- Kalium
- 600 mg
- 17%
- Samlet kulhydrat
- 20 g
- 7%
- Kostfibre
- 2g
- 8%
- Sukker
- 7g
- Protein
- 24 g
- A-vitamin
- 4%
- 4%
- C-vitamin
- 4%
- 4%
- Calcium
- 6%
- 6%
- Jern
- 25%
- 25%
Udvekslinger:
1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;
* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.