Traditionelle opskrifter

Krydret marokkanske kødboller

Krydret marokkanske kødboller

Grundlæggende kødboller bliver globale i denne marokkanske krydret middag. Kødboller er aromatiseret med varme krydderier som kanel, spidskommen, koriander og ingefær og derefter simret i en hjemmelavet tomatsauce til en eksotisk smagsret, der passer perfekt sammen med couscous eller orzo.MERE +MINDRE-

Opdateret 13. november 2018

Lav med

Progresso brødkrummer

Kødboller

1/4

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1/4

kop hakket frisk koriander

2

fed hvidløg, finhakket

1/2

teskefuld kanel

1/2

teskefuld spidskommen

1/2

teskefuld koriander

1/2

teskefuld ingefær

1

lb oksekød (mindst 80% magert)

Sovs

1

medium løg, tyndt skåret

3

fed hvidløg, finhakket

1

teskefuld gurkemeje

1/2

teskefuld kanel

1

kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra 32-oz karton)

1

dåse (14,5 oz) Muir Glen ™ økologiske ildristede knuste tomater, udrænet

Skjul billeder

  • 1

    Bland store krummer, mælk, æg, koriander, 2 fed hvidløg, salt, peber, 1/2 tsk kanel, spidskommen, koriander og ingefær i en stor skål. Tilsæt oksekød; bland indtil blandingen.

  • 2

    Form oksekødsblanding i 20 (1 1/2-inch) kødboller. I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium høj varme. Tilsæt kødboller; kog ca. 5 minutter, drej ofte, indtil den er brunet. Fjern kødboller fra stegepanden. Tilsæt løg; kog 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil den er blødgjort. Tilsæt 3 fed hvidløg, gurkemeje og 1/2 tsk kanel; kog og rør 1 minut.

  • 3

    Tilsæt bouillon og tomater. Varme til kogning; arranger kødboller i stegepande. Reducer varmen til medium-lav; simre 15 til 20 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil sauce er fortykket og kødboller er kogt grundigt (mindst 160 ° F).

Ekspert tip

  • Server disse kødboller med couscous eller smørret orzo til en godt afrundet middag.
  • Hakket persille tilføjer en smagfuld og smuk pynt.
  • Lav et pantry check med dine krydderier; hvis krydderierne er over et år gamle, skal du udskifte dem.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
340
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
6g
30%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
115 mg
39%
Natrium
910 mg
38%
Kalium
600 mg
17%
Samlet kulhydrat
20 g
7%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
7g
Protein
24 g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
6%
6%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Jagtmad (September 2020).