De bedste opskrifter

Bagt citronpasta

Bagt citronpasta

En frisk, let pasta så god, at du ikke går glip af kødet!MERE +MINDRE-

Opdateret 27. december 2016

1

lb spaghetti (tynd eller almindelig), kogt som anvist på pakken

1/2

kop revet parmeseanost

3/4

kop hakket fladbladet italiensk persille

1

citron (til efterretning)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F. I en stegepande smeltes smør med olivenolie over svag varme.

  • 2

    Når smør er smeltet, tilsæt hakket hvidløg. Klem citronsaft i gryden. Sluk for varmen.

  • 3

    Tilsæt creme fraiche og rør blandingen sammen. Tilsæt citronskal og salt. Smag, tilsæt derefter mere salt, hvis det er nødvendigt.

  • 4

    I en stor skål, hæld blandingen over drænet spaghetti og rør sammen, hæld derefter spaghetti i en ovnfast skål.

  • 5

    Bag, dækket, i 15 minutter. Fjern folien og bages 7-10 minutter længere. (Bages ikke for længe, ​​ellers tørrer pastaen ud.)

  • 6

    Fjern fra ovnen, klem yderligere citronsaft over toppen af ​​pastaen. Top generøst med parmesanost, derefter hakket persille. Giv det en sidste klemning af citronsaft i slutningen.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
586.9
% Daglig værdi
Total fed
31,8 g
49%
Mættet fedt
16,4 g
82%
Kolesterol
69,8 mg
23%
Natrium
266,3 mg
11%
Kalium
371,7 mg
11%
Samlet kulhydrat
62,3 g
21%
Kostfibre
3,5 g
14%
Sukker
5,1 g
Protein
14,4 g
C-vitamin
43.90%
44%
Calcium
18.60%
19%
Jern
10.10%
10%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Cremet pastaret med steak, spinat, champignon, parmesan og rucola - En airfryer opskrift (September 2020).