Seneste opskrifter

Slow-Cooker Drunken Beans

Slow-Cooker Drunken Beans

Hjertelige "berusede" pintobønner koges lavt og langsomt med bacon, øl, serrano peber og krydderier til en sideskål med rig og kompleks smag. De er nemme at lave og rejse som en drøm, hvilket gør dem til en perfekt tilføjelse til ethvert måltid, hvor som helst.MERE +MINDRE-

Opdateret 23. marts 2017

Lav med

Progresso bouillon

1

lb tørrede pinto bønner, gennemblødt i vand mindst 8 timer eller natten over

7

skiver ubehandlet bacon, terninger

1

lille hvidløg, fint terninger

1

serrano peber, stilket, podet og terninger

1/4

kop hakket frisk koriander plus mere til pynt

Salt og sort peber efter smag

1

flaske (12 oz) mexicansk øl

2 1/2

kopper Progresso ™ kylling bouillon

Kalkskiver, valgfri, til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Tøm bønner og skyl godt.

  • 2

    I en stor stegepande over medium høj varme tilsæt bacon og kog, omrør lejlighedsvis, indtil den er sprød. Tilsæt løg, serrano peber, hvidløg og koriander. Krydre med salt og peber efter smag og kog indtil løg er ømt og duftende. Tilsæt baconblanding til langsom komfur. (Hvis din langsomkomfur har en sauté-tilstand, kan du gøre dette trin lige i langsomt komfur.)

  • 3

    Tilsæt de gennemblødte bønner, øl og bouillon til langsomt komfur. Dæk og tilbered ved lav varmeindstilling 6 til 8 timer (temperaturer med langsom komfur varierer).

  • 4

    Drys med mere hakket koriander lige før servering.

Ekspert tip

  • Tilsæt en ekstra serrano peber for mere varme.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
240
Kalorier fra fedt
30
% Daglig værdi
Total fed
3 1 / 2g
5%
Mættet fedt
1 g
5%
Transfedt
0g
Kolesterol
5 mg
2%
Natrium
520 mg
22%
Kalium
640 mg
18%
Samlet kulhydrat
37g
12%
Kostfibre
12g
49%
Sukker
1 g
Protein
15g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
6%
6%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Berusede bønner er også kendt som "frijoles borrachos." De får navnet, fordi de simres i øl, hvilket giver dem en uimodståelig rig og kompleks smag. Jeg har hørt, at nogle mennesker også tilføjer et stænk tequila, men jeg har endnu ikke vovet mig ud i disse farvande. Min mor plejede at lave disse bønner meget! Jeg husker, at hun begyndte at lave mad meget tidligt om morgenen, og de tog næsten hele dagen på komfuret for at blødgøre dem. I dag har vi vores bedste ven (også kendt som den langsomme komfur), som du kan indstille om natten eller om morgenen før arbejde, og fortsæt med at leve dit liv, indtil det er gjort. Det store ved disse bønner er, at de ville være vidunderlige med næsten enhver entré. Og nu når grillsæsonen er lige rundt om hjørnet, vil disse berusede bønner være det perfekte publikum til din næste cookout, potluck eller picnic! Når alt kommer til alt er en stor ol batch af varme, hjertelige "berusede bønner" den anden til ingen for at fodre en sulten skare. nyd!

Se videoen: Frijoles Borrachos Recipe. Mexican Beans (September 2020).