Nye opskrifter

Beignets

Beignets


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Beignet er en slags fransk doughnut. De er meget populære i Frankrig og kan serveres som en forret med forskellige fyld af frugt, grøntsager eller endda kød. Opskriften på Beignets med sukker kan være en lækker snack, som du kan nyde når som helst på dagen.

  • Til tilberedningen har du brug for følgende ingredienser:
  • 120 g mel;
  • 2 æg
  • 160 ml vand;
  • 45 g smør;
  • 1 knivspids salt;
  • 1 spsk sukker;
  • 1 spsk creme fraiche;
  • 500 g vegetabilsk olie til stegning;
  • 1 spsk pulveriseret sukker.

Portioner: 12

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

Opskriftsforberedelse Donuts:

Forberedelse af donuts: Kom vand i en kedel. Tilsæt smør, florsukker og salt. Bring vand i kog og lad det simre i 30 sekunder ved svag varme.
Tilsæt melet på én gang, og bland hurtigt, indtil sammensætningen binder, og du får en homogen dej, på hvilket tidspunkt du tager gryden af ​​varmen.

Tilsæt æg, et efter et (tilsæt ikke det næste æg, før det forrige har integreret perfekt i sammensætningen). Når du har integreret alle æggene i dejen, tilsættes fløden og blandes, indtil den er glat. Dejen er klar, så du kan hælde den i en skål.

Kom olien i en gryde og lad den varme over medium varme. Når olien er opvarmet, tages dejen med en teske og kommes i olien (fjernes med en anden teske). Lad det brune til det er gyldenbrunt.

Når donuts er brunet, tages dem ud og tømmes i en sil. Drys dem derefter med pulveriseret sukker, hvorefter du kan servere dem.