De bedste opskrifter

Parmesan hertuginde kartofler

Parmesan hertuginde kartofler

Disse smukke kartofler er en biograf at lave - og også lækre takket være parmesanost og smør.MERE +MINDRE-

3

lb Yukon Guld kartofler, skrællet og i terninger

1/3

kop kraftig flødeskum

1/2

kop plus 3 spiseskefulde revet glutenfri parmesanost

1 1/2

teskefulde kosher salt

1/2

teskefuld friskmalet peber

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Linie 2 cookie ark med bagepapir; spray med madlavningsspray.

  • 2

    I en 4-liters gryde anbringes skrællede og terninger med kartofler. Tilsæt nok koldt vand til at dække kartofler med 2 inches. Tilsæt knivspids salt. Varme til kogning; reducer varmen, og lad det simre ca. 15 minutter, eller indtil kartoflerne er bløde. Dræne. Lad stå i 5 minutter.

  • 3

    I en stor skål skal du sende kartofler gennem ricer, eller mos meget godt, indtil de er glatte. Rør 4 spiseskefulde smør ind, indtil det er smeltet. Rør flødeskum, 1/2 kop parmesanost, 1 1/2 teskefuld salt, peber og muskatnød til blandingen. Rør æggeblommer ind ad gangen, indtil de er kombineret. Overfør kartoffelblandingen til en stor dekorationspose udstyret med et stort stjernespids.

  • 4

    Rør kartofler på kageplader i høje, 3 tommer brede og 2 tommer høje, med en afstand på 2 tommer fra hinanden. Frys udækket i ca. 15 minutter eller indtil det er fast.

  • 5

    I mellemtiden, i en lille mikrobølgeovn skål, mikrobølgeovn resterende 3 spsk smør afdækket på høj 30 sekunder eller indtil smeltet. Rør de resterende 3 spsk parmesanost ind. Børst blandingen forsigtigt over kartoffelhøje.

  • 6

    Bages 20 til 25 minutter, roterende pander halvvejs, indtil toppe er gyldne. Lad stå cirka 3 minutter, før du overfører til serveringspladen.

Ekspert tip

  • Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri og vegetarisk. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
  • Det er bedst at raspe parmesanost fra en blok til denne opskrift i stedet for at bruge pregreret ost for optimal smag og friskhed.
  • Kartoffelhøje kan dækkes og nedkøles op til 1 dag før bagningen. Lad stå i 15 minutter ved stuetemperatur, inden du børster med smør-ost-blanding og bagning.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
160
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
5g
27%
Transfedt
0g
Kolesterol
60 mg
19%
Natrium
230 mg
10%
Kalium
290 mg
8%
Samlet kulhydrat
15g
5%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
1 g
Protein
4g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
8%
8%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: NEM PIZZADEJ. Italiensk pizzadej på en time. Jacob Jørgsholm (September 2020).