Traditionelle opskrifter

Mikrobølgeovn Mac og ost

Mikrobølgeovn Mac og ost

Denne rige og cremede mac og ost er klar på 30 minutter takket være din mikrobølgeovn. Den bedste del? Vores genvejsversion er næsten helt fri.MERE +MINDRE-

2

kopper ubehandlede albue makaroni

1

pakke (8 oz) strimlet skarp cheddarost (2 kopper)

Skjul billeder

  • 1

    Bland vand og makaroni i en 2-liters mikrobølgeovn. Mikrobølgeovn afdækket på høj 11 til 15 minutter, omrør en gang, indtil pasta når ønsket ømhed. Dræne; tag den ud af skålen, og læg den til side.

  • 2

    Bland i samme skål ost, mælk, smør og salt. Mikrobølgeovn afdækket på høj 3 til 5 minutter eller indtil ost og smør smelter og blandingen kan omrøres glat med piskeris.

  • 3

    Rør makaroni i. Lad stå i 2 minutter, rør derefter igen. Server straks.

Ekspert tip

  • Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er vegetar. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.
  • Eksperimenter med andre strimlede oste som mexicansk blanding, Colby eller Gouda. Men undgå parmesan og mozzarella. Parmesan smelter ikke godt, og mozzarella har tendens til at klumpe sig.
  • For de bedste resultater skal du bruge 2% eller sødmælk.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
640
Kalorier fra fedt
300
% Daglig værdi
Total fed
34g
52%
Mættet fedt
19 g
97%
Transfedt
1 g
Kolesterol
95 mg
31%
Natrium
640 mg
27%
Kalium
210 mg
6%
Samlet kulhydrat
59g
20%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
4g
Protein
26 g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
50%
50%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

4 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 2 fedtfattigt kød; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Mac and Cheese As Made By Terry Crews Mack and Jeezy (September 2020).