Nye opskrifter

Kløverklub

Kløverklub


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Forbered 5 min
  • I alt 5 min
  • Portioner 1

Clover Club -cocktailen er en frugtagtig blanding af gin, sødestoffer, æggehvide og nostalgi. (billede af Flickr -bruger bionicgrrrl)MERE+MINDRE-

ByTBSP Nate

Opdateret 6. maj 2015

Ingredienser

3/4

ounce frisk citronsaft

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Ryst alle ingredienserne kraftigt med is i ca. 30 sekunder; hæld derefter i et kølet cocktailglas.

Ernæringsoplysninger

Der er ingen ernæringsoplysninger til rådighed for denne opskrift


Clover Club -cocktail

Her er en sofistikeret klassisk cocktail, der stjæler showet: the Kløverklub! Denne lyserøde drink stammer tilbage før forbud, men den er lige så populær i dag. Sød hindbær- eller grenadinsirup kombineres med zingy citron og gin til en perfekt afbalanceret sød tærte drink. Den bedste del: et klassisk æggehvide skum giver en cremet krop og skummende tekstur til hver slurk! Denne ene er en unik gin -cocktail, der helt enkelt er sjovt. Vi laver ofte gin -cocktails som Gin Fizz: den ene er en farverig variation af temaet.


Få friske madnyheder leveret til din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de nyeste tips, tricks, opskrifter og mere, sendt to gange om ugen.

Ved at tilmelde dig accepterer du vores brugsbetingelser og anerkender datapraksis i vores fortrolighedspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Clover Club er en frugtagtig blanding af gin, sødestoffer, æggehvide og nostalgi. For alle formål er nogle drikkevarer døde, men ingen har hjerte til at tage dem af respiratoren. Ligesom epitafiet på ateistens grav, "Alle klædt på og intet sted at gå hen", noteres Clover Club og andre arkaiske cocktails stadig, men de færreste ved noget om deres kilde.

Clover Club har især lidt på grund af sit navn. Selvom det angiveligt blev opkaldt efter en gruppe sjove, der stegte politikere en gang om året og tippede på den lækre bar i Bellevue-Stratford Hotel i Philadelphia, lugter navnet Clover Club af et eller andet skummelt dyk, hvor whiskyen begynder at hælde klokken ni om morgenen . Drikken, der stammer fra slutningen af ​​1800 -tallet, blev udpeget af Esquire magasin i 1934 som en af ​​de ti værste cocktails. I ånden med at rejse Lazarus fra de døde er opskriften på Clover Club imidlertid genopstået herunder.

Som med alle drikkevarer blandet med æg, skal Clover Club rystes rasende. Som et tip skal du ikke fortælle nogen om ægget før efter et par slurke.

Tips til æg

Æg skal holde en konsekvent og lav temperatur. Dette opnås bedst ved at placere deres karton i midten af ​​dit køleskab. Æggene skal også forblive i deres originale emballage for at undgå absorption af stærk lugt.

Det er klogt at følge “bedst senest” -datoen for at bestemme den samlede friskhed, men æg kan testes ved blot at tabe dem i en skål med vand. Ældre æg flyder, mens friske æg synker. Dette skyldes størrelsen på deres luftceller, som gradvist stiger over tid.

Kogte æg har en køleskabets holdbarhed på højst fire dage, mens hårdkogte æg, skrællede eller ikke skrællede, er sikre at indtage op til en uge efter, at de er tilberedt.

Et skønhed ved et æg er dets alsidighed. Æg kan tilberedes på forskellige måder. Her er nogle tips til udførelse af de fire mest almindelige forberedelser.

Rør: Pisk dine æg i en skål. Konsistensen af ​​dine røræg er en personlig præference, selvom det ser ud til, at størstedelen af ​​morgenmadskendere nyder en mere løbende og luftig mulighed. I dette tilfælde tilsættes cirka ¼ kop mælk for hvert fjerde æg. Dette vil hjælpe med at tynde blandingen. Smag gerne til med salt og peber (eller rør flødeost i for ekstra dekadens). Smør en stegepande med smør ved middel varme og hæld æggeblandingen i. Når æggene begynder at koge, begynder du at trække og folde æggene med en spatel, indtil det danner ostemasse. Rør ikke konstant. Når ægget er kogt efter din smag, fjernes det fra varmen og serveres.

Hårdkogt: Fyld en gryde, der dækker dine æg med cirka to centimeter. Fjern æggene og bring vandet i kog. Når vandet begynder at koge, falder du forsigtigt æggene i og lader dem stå i 10-12 minutter. For let afskalning skal du give æggene et øjeblikkeligt isbad efter tilberedningstiden er afsluttet. For blødkogte æg følger den samme proces, men skær tilberedningstiden i to.

Kogt: Tilsæt et strejf eddike til en gryde fyldt med konstant simrende vand. Knæk æg individuelt i et fad eller en lille kop. Opret en blid spabad i gryden med en spatel. Tilsæt langsomt ægget, hviderne først, i vandet og lad det stege i tre minutter. Fjern ægget med en hulske og overfør straks til køkkenpapir for at dræne vandet.

Sunny Side Up/Over Easy/Medium/Hard: For hver af disse forberedelser knækker du et æg direkte i en smurt bradepande. For solsiden op er der ingen flipping involveret. Lad bare kanterne stege, indtil de er gyldenbrune. For at opnå et for let æg vender du en æg med solsiden op og koger, indtil der kommer en tynd film over æggeblommen. Blommen skal stadig være løbende ved servering. Et over medium æg vendes, steges og koges længere, indtil æggeblommen stadig er let løbende. En over hård koges, indtil æggeblommen er hård.

Æg kan let fryses, men instruktionerne varierer baseret på æggets fysiske tilstand. Som hovedregel bør ubehandlede æg i deres skaller ikke fryses. De skal revnes først og have deres indhold frosset.

Ukogte hele æg: Æggene skal fjernes fra deres skaller, blandes og hældes i beholdere, der kan tætne tæt.

Ikke -kogte æggehvider: Den samme proces som hele æg, men du kan fryse hvider i isterningebakker, før du overfører dem til en lufttæt beholder. Dette fremskynder optøningsprocessen og kan hjælpe med måling.

Ukogte æggeblommer: Æggeblommer alene kan blive ekstremt gelatinøse, hvis de er frosne. Til brug i salte retter tilsættes ⅛ tsk salt pr. Fire æggeblommer. Erstat saltet med sukker til brug i søde retter og/eller desserter.

Kogte æg: røræg er fine til at fryse, men det tilrådes ikke at fryse kogte æggehvider. De bliver for vandige og gummiagtige, hvis de ikke blandes med æggeblommen.

Hårdkogte æg: Som nævnt ovenfor er det bedst at ikke fryse hårdkogte æg, fordi kogte hvide bliver vandige og gummiagtige, når de er frosne.


Kløverklub

Ryst godt med revnet is, sigt derefter i et kølet cocktailglas. Du kan pynte det med et mynteblad, men vær advaret om, at det gør Clover Club til et Kløverblad.

The Wondrich Take:

Esquire har altid haft det til den ærværdige Clover Club. Underskriftstiplen til en Philly-advokat- og forfatterklub med samme navn, det var en hæfteklap fra århundredskiftet. Yeats plejede at suge dem ned med sin middag. Og alligevel klumpede vi det i 1934 sammen med "stedmoderblomstrene" - de ti værste cocktails i det foregående årti (som, det er årtiet med badekar -gin og træalkohol, siger noget). Vores 1949 Håndbog til værter gemmer det blandt de rosa damer og Alexanders i afsnittet "Noget for pigerne".

Vi er kede af det. Y'see-som Jack Townsend, formand for Bartenders Union of New York, observerede i 1951-"Clover Club-drikkeren er traditionelt en gentleman fra præ-forbudsskolen," en "fremtrædende protektor for loungen med egetræsbeklædning . " Kort sagt, æraens esquire -mand. Rituel kastration af faderen. Freud.

Vi har udarbejdet alt det her. Ingen laver drikkevarer med æggehvider længere, men i dette tilfælde er det et forsøg værd - Clover Club er usædvanlig, velsmagende, stærk og slet ikke slimet. Den er dog ret lyserød (hvis det udfordrer din maskulinitet, se Dr. Cook).


Hindbærsirup

Friske hindbær laver en lækker og smuk sirup

Vi kan godt lide at lave sirup nok til flere runder drinks (fordi duh), men du kan halvere opskriften, hvis du kun vil have nok til et par stykker. Sirupen er en gnidning at lave. Svits bær, sukker og vand forsigtigt i et par minutter, og sørg for at mose bærene med en mudder eller en ske for at ekstrahere al smagen. Når den er klar, siles den gennem en finmasket sigte. Tryk let på de faste stoffer for at ekstrahere så meget af væsken som du kan. Don ’t smush også hårdt eller sirupen bliver uklar. Sirupen kan opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i 2 til 3 uger.


Ingredienser i Clover Club

  • 120 ml gin
  • 60 ml grenandin
  • 1/2 kop isterninger
  • 60 ml limesaft
  • 2 æggehvider

Sådan laver du Clover Club

Trin 1

Tag en shaker og bland gin, limesaft, grenadin og æggehvide sammen. Ryst kraftigt, og tilsæt isterninger i shakeren. Ryst kraftigt igen, indtil det er frostet godt.

Trin 2

Si i et kølet cocktailglas over nogle isterninger og server straks.


Kløverklub

Da Clover Sanders startede Clover Club Foods for 70 år siden, var det baseret på overlegne opskrifter og en hjemmelavet filosofi om kun at lave det bedst smagende produkt. Vi er en lokal virksomhed, der er stolte over vores lokale rødder og den iboende værdi af vores produkter.

Fra de traditionelle kartoffelchips til dips og osteskuffer, er Clover Club Foods stadig skabt med den samme opmærksomhed på detaljer, som hjalp med at gøre os til et kendt navn for årtier siden siden. Køb lokalt, når du henter din næste pose Clover Club kartoffelchips.

Kan findes her:

Woods Cross, UT

  • 1926 Vest 2425 Syd
  • Woods Cross, UT 84087
  • (801) 683-3080

Hod og Clover Sanders
Grundlæggere

Tilbage i 1938 var Hod og Clover Sanders et talentfuldt ungt par, der var ivrige efter at starte deres egen virksomhed. De boede i den rolige landsby Kaysville, Utah, cirka 27 miles nord for Salt Lake City. De bemærkede, at næsten alle i området havde en slags madlavningsspecialitet, såsom hjemmelavet chilisauce, æbletærte eller chokecherrygelé. For Clover var specialiteten kartoffelchips. Så samme år grundlagde Sanders kartoffelchipsfirmaet, der stadig stolt bærer Clovers navn.

Med lidt hjælp fra den lokale bank kunne Sanders købe deres første parti kartofler og en komfur. Clover overvågede produktionen, ligesom hun gjorde i sit eget køkken. Det var Hods job at købe kartoflerne og sælge chipsene til lokale butikker. Dengang bestod virksomhedens "leveringsflåde" af en brugt lastbil, der blev erhvervet i handelen for Clovers værdsatte klaver.

Hemmeligheden bag Clover Clubs overlegne kvalitet er den samme i dag som den var i de første år - vi er ligeglade. Vi er stadig et hjembyfirma, og vi vil give dig de fineste kartoffelchips i verden - ligesom vi har gjort i 70 år.


Clover Club -cocktail

Når de fleste mennesker ser en lyserød cocktail, de tror automatisk, at det er en dame & rsquo -cocktail. Det er fordi den er sart og lyserød og super sød. I tilfælde af Clover Club har denne lyserøde drink dog rødder i en gentleman & rsquos -klub i Philadelphia. Det var her en gruppe bemærkelsesværdige forretningsmænd, advokater, læger og journalister mødtes for at drikke og socialisere, hvilket var en decideret mandig affære. Meget berygtet for cigarrygning, hasardspil og bestemt meget cocktaildrink.


Opskrift fra Paul E. Lowes 1909 Drikkevarer - Sådan blandes og serveres høflighed af Dave Wondrich, der siger, at dette er den tidligste Clover Club -opskrift, han har opdaget. Lowe udelader citronsaften i sin originale opskrift, men det menes at være en fejl.

I hans 1931 Gamle Waldorf Bar -dage Albert Stevens Crockett tilskriver skabelsen af ​​denne cocktail fejlagtigt Bellevue-Stratford Hotel, Philadelphia.

Ernæring:

Der er ca. 182 kalorier i en portion Clover Club (Lowes opskrift).


Tilpasset efter en opskrift af Julie Reiner på Clover Club, New York City, USA.

Ernæring:

Der er ca. 119 kalorier i en portion Clover Club (hjemmelavet).

Deltag i diskussionen

Du skal logge ind på din konto for at kommentere.

Rapportér kommentar

Forrige Cocktail

Næste cocktail

20 bedste marmelade, bevarer og bevarer cocktails

Oprettet i 1996 af Salvatore Calabrese, er Breakfast Martini faktisk ikke en Martini, men kun en ginbaseret sur.

Æg skal og ikke gør & bruge æg i cocktails

Æg er i det væsentlige reproduktive celler fra alt fra kyllinger til ænder og vagtler, men her er vi specifikt.

20 bedste Falernum -cocktails

Falernum er et alsidigt og smagfuldt cocktail -sødemiddel. Krydret (men ikke varmt krydret) falernum er en karakterfuld endnu.

20 bedste irske whiskycocktails

Irsk whisky har en tendens til ikke at blive tørvet, så normalt mangler de subtile røgfyldte noter forbundet med skotsk whisky, så det gør.

Harvey Wallbanger -cocktail

En af de mest berømte cocktails fra 1970'erne, Harvey Wallbanger er dybest set en skruetrækker (vodka og appelsin.

20 bedste Angostura Bitters -cocktails

Jeg har hørt det sagt: Du kan se, at en nyåbnet cocktailbar er vellykket, når de har brug for en anden flaske Angostura.


Menuer og amp -tags

Vær den første til at gennemgå denne opskrift

Du kan bedømme denne opskrift ved at give den en score på en, to, tre eller fire gafler, som beregnes i gennemsnit med andre kokke og#x27 ratings. Hvis du vil, kan du også dele dine specifikke kommentarer, positive eller negative - samt eventuelle tips eller substitutioner - i det skriftlige anmeldelseområde.

Epicious Links

Condé Nast

Juridisk meddelelse

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes.

Brug af og/eller registrering på en hvilken som helst del af dette websted udgør accept af vores brugeraftale (opdateret fra 1/1/21) og fortrolighedspolitik og cookieerklæring (opdateret fra 1/1/21).

Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast.


Se videoen: One of our Djs singing (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Fredek

    Jeg tror, ​​du laver en fejl. E -mail mig på premierminister, vi vil tale.

  2. Gat

    Efter min mening er du vildledt.

  3. Blagdan

    God mean! So and so!

  4. Oswin

    Jeg tror, ​​at du tager fejl. Jeg kan forsvare min holdning. E -mail mig på premierminister, vi vil diskutere.

  5. Nikorg

    Hvad anbefaler du mig?



Skriv en besked