Nye opskrifter

Sesam soja Napa kålsløg

Sesam soja Napa kålsløg

Denne lækre asiatisk-inspirerede slaw er god den første dag, men endnu bedre den næste dag. Spis inden for 5 dage.MERE +MINDRE-

2

gulerødder, skrællet og revet

1/2

kop krydret riseddike

Skjul billeder

  • 1

    Skær Napa-kålen i 1/4 tommer skiver og skær den derefter i halvdelen. Vask godt (en salatcentrifugeringsenhed fungerer godt til dette).

  • 2

    Tilsæt Napa kål, gulerødder, sommer squash og agurk i en stor skål og kast for at kombinere.

  • 3

    I en mindre skål piskes riseddike, sesamolie, malet ingefær, hvidløgspulver og sojasovs sammen.

  • 4

    Hæld dressingen over kålblandingen og kast den godt. Lad sidde i 30 minutter eller mere, inden du serverer.

  • 5

    Denne salat er bedst på dag to og derefter. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet i op til fem dage.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Vi kan verificere, at sprød, frisk kål, riseddike og den dybt ristede smag af sesamolie smelter perfekt sammen i denne asiatiske coleslaw. Hvis du aldrig har kogt med sesamolie, og du elsker asiatisk køkken, så stol på os, når vi siger, at sesamolie er den nudel, suppe og stegt vildtskifter, du har brug for. I denne skål og mange andre bruges sesamolie som en smagsaccent snarere end et madlavningsmiddel. Mens der findes to slags sesamolie - den mere subtile aromatiserede lette olie og den dristigere mørke sort - til denne og andre opskrifter, foreslår vi at få fat i de mere smagfulde mørke ting. Brugt sparsomt vil en dråbe mørk sesamolie gå langt i at krydre din skål til perfektion. Perfektion er også, hvordan vi ville beskrive vores samling af andre coleslaw-opskrifter - prøv dem selv.

Se videoen: 15 minute Pork u0026 Sesame Udon Noodles - Marions Kitchen (September 2020).