Seneste opskrifter

Maple Bacon Donuts

Maple Bacon Donuts

Stegte donuts toppet med en ahornglasur og sprøde slikbaconbider.MERE +MINDRE-

Opdateret 8. marts 2017

2

spiseskefulde ahornsirup

1

kan Pillsbury ™ Grands! ™ kølede kiks flaky

1

kvart vegetabilsk olie til stegning

2

spiseskefulde ahornsirup

Skjul billeder

  • 1

    Læg bacon ud på et bageplade. Rør sammen brunt sukker og ahornsirup og top baconstrimler med sukkerblanding. Anbring bacon i en kold ovn, og opvarm ovnen til 350 ° F. Lad bage i 20 minutter, indtil bacon er meget sprød. Fjern bacon og hak groft.

  • 2

    Arbejd med en kiks ad gangen, rul den ud i en flad runde og drys en lille håndfuld sprød bacon på toppen, og sørg for at reservere nogle baconbiter for at pynt de isede donuts i slutningen.

  • 3

    Fold kiks over og form den om til en runde. Brug en lille fræser til at skære et rundt hul ud af midten af ​​donut. Gentag og form alle donuts. Hvis dejen bliver rigtig klæbrig, skal du smøre donuts let.

  • 4

    Forvarm vegetabilsk olie til 325 ° F i en støbejerns stegepande eller anden stor gryde. Når olie er varm, tilsæt donuts i portioner og steg i 2-3 minutter pr. Side, indtil de er gyldenbrune. Fjern donuts og lad dem dræne på et papirhåndklæde.

  • 5

    Til glasur piskes pulveriseret sukker, mælk og ahornsirup sammen. Drys donuts med glasur og top med den reserverede bacon. Server mens den er varm.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Nem hjemmelavede ahorndoughnuts med bit sprød bacon indeni og ovenpå er sjove at lave og sjove at servere! Der er en trend, der har svævet rundt i et par år nu - fancy donuts. Tendensen går omtrent som denne: Læg noget korn eller et par baconbiter på en doughnut og sælg den til $ 8. Stor forretningsidé, men hårdt på tegnebogen! Du kan nemt replikere disse fancy-pants-donuts derhjemme ved at lave noget kandiseret bacon (en af ​​mine foretrukne godbidder) og topper den over stegt kiksdej, som kommer temmelig tæt på en doughnut uden det ekstra arbejde at lave en beriget dej. Lad os først tale bacon. Jeg kan altid lide at bage min bacon, så den bliver rigtig sprød. For at slik det skal du bare mase noget brunt sukker og ahornsirup og belæg baconet i den blanding. Når baconet koges, sukker sukkeret ind i baconet og karamelliseres, hvilket efterlader dig med sprød bacon, der har et let sukkerholdigt slik på. Det er sandsynligvis den mest vanedannende ting nogensinde. Bare prøv ikke at spise det hele, før du kan bruge det i donuts! Jeg har ikke noget imod at lave egentlig dej til disse, men hvis du leder efter en genvej, skal du bare bruge kiksdej. Den har den helt rigtige mængde sødme og puster pænt op, når den stegt. Nu kan du springe køerne over i de smarte doughnutbutikker og lave denne version derhjemme!

Se videoen: How to make American bacon doughnuts with DJ BBQ (September 2020).