Usædvanlige opskrifter

Fried Beef Wonton Ravioli

Fried Beef Wonton Ravioli

Hvis ravioli er god, så er stegt ravioli i king-size endnu bedre, især når de er fyldt med en bøfeagtig, osteagtig italiensk påfyldning og serveret med varm marinara sauce til dypning.MERE +MINDRE-

1/2

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

3/4

kop fuldmælk ricottaost

3/4

kop strimlet mozzarellaost (3 oz)

3/4

kop strimlet parmesanost (3 oz)

3

fed hvidløg, finhakket

1/4

teskefuld sort peber

1/4

teskefuld knust rød peberflager

1

krukke (25,5 oz) Muir Glen ™ tomat basilikum pasta sauce eller marinara sauce

Skjul billeder

  • 1

    Bland i oksekød, ricottaost, mozzarellaost, 1/2 kop parmesanost, hvidløg, salt, sort peber og peberflager i en medium skål.

  • 2

    Placer 4 wontonindpakninger på arbejdsfladen. Pensl kanterne på hver indpakning med æg. Placer afrundet spiseskefuld oksekødsblanding i midten og flad, og lad 1/2-tommers kant hele vejen rundt om indpakningen. Placer en anden indpakning oven på hver fyldt wonton, og stræk dej forsigtigt ud, hvis det er nødvendigt; tryk kanterne fast for at forsegle. Gentag med resterende indpakning og påfyldning.

  • 3

    I 12-tommer nonstick stegepande opvarmes olie over medium høj varme, indtil den er varm. Placer 4 til 5 wonton ravioli i stegepanden; kog 3 til 4 minutter, vend en gang, indtil begge sider er brune og fyldet er kogt igennem. Tøm på papirhåndklæder. Gentag med resterende ravioli.

  • 4

    I mellemtiden opvarmes pastasauce i 5- eller 6-tommers støbejern stegepande eller 2-kvarts gryde over medium varme til kogning. Fjern fra varmen; drys resterende 1/4 kop parmesanost over toppen. Server varm sauce med stegt ravioli.

Ekspert tip

  • At drysse lidt mere revet parmesanost over den stegte ravioli giver en dejlig pynt.
  • Enhver Muir Glen ™ økologisk pastasauce fungerer i denne opskrift.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
170
Kalorier fra fedt
90
% Daglig værdi
Total fed
10 g
15%
Mættet fedt
3g
16%
Transfedt
0g
Kolesterol
25 mg
8%
Natrium
270 mg
11%
Kalium
55 mg
2%
Samlet kulhydrat
12g
4%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
1 g
Protein
7g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
10%
10%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis vi ikke havde dig på stegt wonton, havde vi dig da på stegt wonton ravioli? Tænkte nok. Wonton-indpakninger er ark pasta, der er fyldt. De kan dampes, koges, steges eller bages, men vi anbefaler denne stegte opskrift til den ultimative tilfredsstillende sprødhed. Når du går for at købe wontonindpakninger, må du ikke forveksle dem med dumplingindpakninger. Selvom de to deler ligheder, er wontonindpakninger firkantede og dumplingindpakninger normalt cirkulære. Teksturerne er også lidt forskellige. Du kan normalt finde wontonindpakninger i produktionsafsnittet i din købmand nær æggebladsindpakningerne og tofu. Denne wonton ravioli opskrift er en strålende tilføjelse til spilledag eller til en fest, men da ravioli er en hovedretter, kan du spise stegte wontons til middag, ikke? Vi siger ja. Hvis du ikke er enig, fint, her er nogle egentlige pastaretter til middag!

Se videoen: How to Make Ravioli with Wonton Wrappers (September 2020).