De bedste opskrifter

Simpel koreansk jordkød Bulgogi

Simpel koreansk jordkød Bulgogi

Vil du have nok øre til at spise ude i aften? Ingen måde, bae. Du vil føle, at du har snublet dig selv til moderlandet for at få nogle bedstemorfremstillede bulgogier friske ud af panden.MERE +MINDRE-

Opdateret 5. oktober 2017

1

1/2-tommer stykke frisk ingefær, skrællet

1/2

teskefuld sesamfrø

1

flok grønne løg, fint skåret

2

kopper kogt hvid klæbrig ris

Skjul billeder

  • 1

    I en blender, purépære, løg, hvidløg og ingefær. Hæld i en stor stegepande. Tilsæt hakket oksekød og kog på medium høj varme, og bryd kødet op med en spatel, indtil oksekødet er brunet.

  • 2

    Drys sojasovs, sesamolie og honning over gryden, kog kødet lige indtil det er overtrukket. Serveres over ris og top med grønne løg.

Ekspert tip

  • For lidt spark, tilføj en knivspids rød peberflager til gryden, mens du tilbereder kødet.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
510
Kalorier fra fedt
240
% Daglig værdi
Total fed
26 g
40%
Mættet fedt
8 g
42%
Transfedt
1 g
Kolesterol
105 mg
34%
Natrium
860 mg
36%
Kalium
460 mg
13%
Samlet kulhydrat
36g
12%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
15g
Protein
33g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
6%
6%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

Valg af kulhydrat

2 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Vi har din billige mad lige her. For otte år siden svarede jeg en annonce, der var skjult på bagsiden af ​​vores kvarterbulletin: "Værtsfamilier til koreanske studerende, der er nødvendige." Det lød som et sjovt eventyr, hvor vi modtog udenlandske studerende i vores hjem i et skoleår. Vi havde et ekstra gæstesoveværelse. Vi havde et ekstra stort bord. Vi boede lige nede på gaden fra den lokale gymnasium. Alt var perfekt. Tre uger senere bankede på døren. En 14-årig dreng, der afleveres af nervøse forældre. De havde samlet gaver hele vejen fra deres hjemby og afleveret dem til os med smil og nik og forklaret, at de håbede, at vi ville passe deres søn på grund af deres generøsitet. Vi lovede, at vi alligevel ville have passet ham. Knuste dem. Så hans mor græde, da hun kørte væk og efterlod sin dreng på dette ukendte nye sted. Det viser sig, at hun ikke havde noget at bekymre sig om. Da to koreanske kvinder i vores nabolag hørte, at der var en udvekslingsstuderende i blindvejen, tog de det på sig at oversvømme ham med alle hjemmets bekvemmeligheder. Ugentligt samlede de over frisklavede skåle kimchi: ”Godt for tarmen,” sagde de. Hver anden dag eller deromkring, et parti klæbrig ris, som han kan tage i skole: ”Amerikanerne forstår ikke, vi koreanere har brug for vores ris. Det giver os vores riskraft, "forklarede de. Da han blev syg, ville de medbringe en særlig suppe:" De venlige mødre laver til deres drenge i fødselsdage. " Og en gang om måneden sørgede de for at invitere ham ud til en særlig aften på en yndlingskoreansk restaurant: "Bulgogierne her smager ligesom hjemme." Han sagde ja. Bulgogi var god; Vi var nødt til at prøve det. Og så insisterede han en søndag på at behandle hele familien med bulgogi. Han var sikker på, at det ville blive en favorit. Han havde ret. Bulgogi er den fineste af komfortfødevarer. Bittestore bøffer, aromatiseret, kogt til mørt, serveret over klæbrig ris, forkælet i munden med spisepinde, indtil din mave bukker ud og kræver, at du stopper. Det er så godt. Så godt, at en gang om måneden ikke var nok, og vi tryllede vores eget budgetvenlige riff på tingene. Hakket oksekød i stedet for bøf. De samme autentiske krydderier til at skabe en skål med lækre bulgogier til kun et par bukke pr. Portion. Ingrediensopstillingen består af et par let tilgængelige, overkommelige grøntsager plus hakket oksekød og ris. Selvom du er i stand til find online opskrifter, der genvej sovsfremstillingen, undgå fristelsen. Forberedelse af en sauce af asiatisk pære, løg, hvidløg, frisk ingefær kan tage et par minutter længere end den ofte anvendte sojasovs og brunt sukkerblanding, som mange hurtige opskrifter bruger. Men det er det værd. For omkring $ 3 kan du få fat i alt hvad du har brug for til saucen. Bland ingredienserne i ca. to minutter, og kog derefter kødet i blandingen. Hvis du gør dette, overføres denne intense smag til kødet, hvilket gør det ømt og salte. Du vil ikke tro, at du lige har pisket op en stegepap med hakket oksekød - for intet hakket oksekød, du nogensinde har lavet, har været så fantastisk. Sked det hele oven på klæbrig ris. Top sesamfrø og flere grønne løg, end du nogensinde har set. Du bliver ikke ked af det. Server med spisepinde. Og nyde. Eller som damerne i vores kvarter ville fortælle vores studerende: "Mashittge deuseyo!"

Se videoen: Ground Beef Bulgogi Easy u0026 Fun! (September 2020).