Traditionelle opskrifter

Lejrbålskager

Lejrbålskager

Udhulede appelsiner er fyldt med brownie dej, pakket ind i folie og kogt i et lejrbål til en velsmagende camping godbid.MERE +MINDRE-

Lav med

Betty Crocker Premium Brownie Mix

1

Betty Crocker ™ Supreme skildpadde brownie mix (og ingredienser krævet på pakken)

Frosted Toast Crunch ™ korn (valgfri)

Skjul billeder

  • 1

    Start 1-2 inches ned på orange, skiv toppen af ​​og sæt den til side. Brug en kniv, der er skåret omkring kanten af ​​appelsinens kød, og udhul appelsinen med en ske. Brug det orange kød til anden brug. Gentag med de øvrige appelsiner.

  • 2

    Forbered brownie-dejen i henhold til pakkevejledningen.

  • 3

    Fyld hver appelsin med brownie-dejen ca. en tomme under toppen af ​​appelsinen og dæk med den orange top. Indpakning i kraftig folie med mindst 2 lag folie.

  • 4

    Kog kager i nogle bålkul, roter hver gang et stykke tid i 30-50 minutter afhængigt af hvor varmt din ild er.

  • 5

    Pak kagen ud og top den med knust Frosted Toast Crunch ™. Drys med karamelsauce, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Fudgy brownie-kager bagt inde i en appelsin - i lejrbålet! Camping desserter bliver ikke bedre! Du behøver ikke at springe dessert over, bare fordi du camping. Faktisk var disse fabelagtigt fudgy Campfire Cakes designet til at blive bagt og nydt, mens de blev samlet rundt om din lejrbål. Appelsiner er tilfældigvis de naturlige beholdere i perfekt størrelse til at lave vores Campfire Cakes i. Og hvis du elsker chokolade med et strejf af orange, så det er bare, hvad disse kager er. Begynd ved at skære toppen af ​​hver appelsin ud og udhule indersiden. Du kan lave appelsinjuice eller spise appelsinskiverne i sig selv, men vi vil faktisk ikke tilføje appelsinkødet til kagedej. Det kunne være et vådt rod. Du vil fylde dem en god tomme under randen af ​​den orange, mens du husker, at de vil udvide sig, når de bager. Sæt toppen af ​​appelsinen på igen og pakk den mindst to gange op med noget kraftigt folie. Ydersiden af ​​appelsinen bliver måske lidt sort, hvilket ikke er et problem, men du vil ikke have det hele brændt. Når din ild har nogle dejlige toasty kul i gang, skal du kaste i Campfire Cakes og sørg for at rotere dem. rundt hver gang imellem for at tilberede alle sider.
  • Efter cirka en halv time, afhængigt af hvor varm din ild er, vil dine kager være klar til at spise, mens du fortæller historier rundt om ilden. Du kan tilføje noget knust Frostet Toast Crunch-korn på toppen til noget graham cracker-aromatiseret crunch og dryppede lidt karamel sauce overalt. Træk dem op eller spis dem almindeligt, men på begge måder er disse Campfire Cakes en kreativ og sød måde at nyde desserten på, mens du camperer under stjernerne.