Seneste opskrifter

Peach Pie Dip

Peach Pie Dip

Hvis du elsker ferskenkage (og seriøst, hvem gør det ikke?), Stiv dig selv for den glans, der er denne ferskenkage-dip. Helt geni, ikke?MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

Pie Crust Dippers

1

Pillsbury ™ nedkølet tærskorpe, blødgjort som anvist på kassen

1

spiseskefuld smør, smeltet

1

spiseskefuld pakket brunt sukker

Dip

2

poser (10 ounce hver) Cascadian Farm ™ frosne organiske ferskner, optøet

4

spiseskefulde pakket brunt sukker

1/2

teskefuld kanel

1

pakke (8 oz) flødeost, blødgjort

1

beholder (6 oz) Yoplait® Original vanille yoghurt

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. Linj stort cookieark med bagepapir. Rul tærskorpen på pergamentpapir. Spred 1 spsk smeltet smør oven på tærskorpen; drys med 1 spsk brunt sukker. Skær i 1 1/2-tommers firkanter, og træk derefter 1/8 tommer fra hinanden. Bages 11 til 14 minutter eller indtil gyldenbrun. Afkøles helt på kikspladen.

  • 2

    I mellemtiden klapper fersknerne tørre og groft hakkes. Smelt 2 spsk smør i en 10-tommer nonstick stegepande over medium høj varme. Tilsæt ferskner, og kog 6 til 8 minutter, omrør ofte, indtil de er blødgjort og begynder at blive brune på kanterne. Rør 2 spiseskefulde brunt sukker, vanilje og kanel i. Fortsæt med at lave mad 30 til 60 sekunder under konstant omrøring, indtil sukker smelter. Overfør til medium skål; dæk og afkøles, indtil det er afkølet, ca. 1 time.

  • 3

    Anbring de resterende 2 spsk brunt sukker, flødeosten og yoghurten i en medium skål. Med elektrisk mixer skal du slå på medium hastighed, indtil den er cremet og glat. Spred flødeostblanding på serveringspladen. Top med afkølet ferskenblanding. Server dukkert med firkantede firkantede kvadrater.

Ekspert tip

  • En pizzaskærer gør hurtigt arbejde med at skære tærskorpen i firkanter.
  • Pas på ikke at tilberede fersknerne. Dypen ser meget pænere ud, hvis fersknerne bevarer det meste af deres orange farve.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
210
Kalorier fra fedt
120
% Daglig værdi
Total fed
14g
21%
Mættet fedt
7g
36%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
11%
Natrium
190 mg
8%
Kalium
80 mg
2%
Samlet kulhydrat
19 g
6%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
10 g
Protein
2g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
35%
35%
Calcium
4%
4%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

  • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: How to Make The Perfect Peach Pie. The Stay At Home Chef (Oktober 2020).