Nye opskrifter

Hakket kødbøf

Hakket kødbøf


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Jeg lavede Egg Steak, nu kommer jeg med denne meget meget gode bøf !!

  • 500 g hakket fjerkræ
  • 100 g fløde med fin ost-Ceva Fin de la Delaco
  • 2 æg
  • 100 g brødkrummer
  • 2 løg
  • 5 fed hvidløg
  • 2 spsk peberfrugtpasta
  • 2 spsk revet ost-Delaco
  • salt
  • peber
  • tørret marjoram

Portioner: -

Forberedelsestid: mindre end 60 minutter

OPRETNINGSFORBEREDELSE Hakket bøf:

Bland hakket kød godt med flødeost, æg, brødkrummer og lad det hvile i 15 minutter. Tilsæt derefter finthakket eller revet løg, knust hvidløg, salt, peber, 1 spsk marjoram og peberpasta. Homogeniser sammensætningen godt, kom den i en form smurt med olie, giv den form som en bagel, dæk formen med aluminiumsfolie, prik den fra sted til sted for at blive brun. Inden du fjerner den, skal du lægge den revne ost ovenpå og derefter servere bøffen i skiver med sauterede grøntsager eller anden favoritpynt på tallerkenen. Jeg brugte bagte kartofler med rosmarin.


En raffineret opskrift på fasankødsteak. Lær, hvordan du tilbereder fasanbøf med appelsinsauce

Du ved, hvordan det siges, at kærligheden passerer gennem maven. Prøv dette netværk bøf af kød fasan og du vil sandsynligvis finde ud af, om det er sandt eller ej. Forbered en fasan bøf med appelsinsauce til at forkæle din halvdel, som den fortjener.

Fasanbøf er ikke svært at tilberede, men du skal nøje følge et par trin. Forbered først fyldet. Bland sæsonfyldning, løg, revne æbler i en skål og hæld det sammenpiskede æg og det smeltede smør til binding og bland godt. Fyld de to fasaner godt og kom dem i en bakke smurt meget godt med smør. Fasanen skal opbevares i ovnen i cirka 2-3 timer ved 120 grader.

Til saucen skal du afsætte fasanen, og sovsen skal efterlades i gryden. Drys med lidt majsstivelse og lad saucen koge lidt. Fjern gryden fra ovnen og hæld saucen i en gryde, tilsæt derefter gradvist appelsinsaft, sukker, revet appelsinskal og vin. Rør dem og opbevar dem på ilden, indtil sukkeret smelter, og sovsen får en konsistens. Du behøver ikke beholde saucen på ilden i mere end 1-2 minutter.

serverer fasan bøf med varm appelsinsauce og nyd den ros, du vil modtage fra alle, der vil smage den. Det er en raffineret mad, men slet ikke svær at forgå, så du vil kunne overraske din halvdel. Når han har mulighed for at smage på en lækker bøf af kød fasan?


String i landet - Særlige retter af hakket kylling

Hvilke særlige retter tilbereder du af hakket kylling? Dette kød er meget let at introducere i daglige måltider og kan blive din inspiration til de dage, hvor du har gæster. Han inspirerede os, og vi lagde nogle opskrifter på arket, som kun er gode at prøve.

Uanset om du er husmor eller ej, er disse opskrifter lette at lave og meget velsmagende. Du vil helt sikkert erobre alle ved bordet.

Her er vores anbefalinger:

Kyllingetærte

Det er kun godt at servere som hovedret, når det er varmt eller som forret, når det er kølet af! Det kan ledsages af en frisk grøn salat!

Du mangler :

  • Et stort løg, fint hakket
  • En gryde med hakket kød
  • Tærtedej (købt eller lavet af dig)
  • 3 æg
  • Tomatsovs
  • 1 hakket gulerod så lille som et løg

Hvorfor?

Trin 1. Steg løg og gulerod til de er gyldenbrune. Tilsæt hakket kød og bland indtil ingredienserne danner en homogen sammensætning og kødet er kogt.

Trin 2. Når kødet næsten er kogt tilsættes to sammenpiskede æg og tomatsaft, salt og peber efter smag.

Trin 3. Forvarm ovnen til 200 g, og forbered tærteformen. Rul dejen ud og kom den i gryden.

Trin 4. Hakket kød med saften af ​​tomater, æg, løg og gulerod tilsættes over tærtepladen, i bakken og dækkes med et andet ark. Når den er klar, smurt overfladen med et sammenpisket æg.

Aubergine fyldt med kylling

I vores område koges ofte peberfrugter fyldt med hakket kød, men jeg har aldrig hørt om fyldte auberginer. Nu er det deres tur til at blive tilberedt med hakket kød og serveret til middag med et glas rødvin. Lyder godt?

Du mangler:

  • Auberginer skæres i halve og tømmes indeni
  • Hakket kylling
  • Grønt løg, fint hakket
  • 4 fed hvidløg
  • Hakket paprika i tern
  • Finthakkede tomater
  • Grøn persille
  • Salt peber

Hvorfor?

Trin 1. Steg grøntsagerne ved svag varme i lidt olivenolie.

Trin 2. Steg auberginerne let nok til at brune dem på begge sider.

Trin 3. I gryden, hvor ægplanterne er brunet, tilsættes hakket kød og koges, og derefter tilsættes grøntsagerne, salt og peber.

Trin 4. Vi fylder auberginerne og sætter dem i ovnpladen. De forbliver i ovnen i højst 40 minutter.

Lahmacun (tyrkisk pizza)

Hvad med at overraske dine bekendte med en lækker tyrkisk opskrift? Kun godt at lægge på bordet!

Du mangler:

  • Hakket kød
  • Tomat juice
  • Pind
  • Persille
  • Tyrkiske krydderier
  • Salt og peber

Hvorfor?

Trin 1. Kog kødet, og når det er klart, tilsættes tomatjuice og lad det stege i yderligere 3-4 minutter.

Trin 2. Varm pindene op, og når de er klar, fordel hakket kød på dem

Trin 3. Smag til med salt, peber og andre krydderier og tilsæt friskhakket persille.


Bøf, pølse og hakket kød i kålblade

& Icirc & # 539i skal:
1 kg svinekotelette f & # 259r & # 259 os
1 stort løg
300 g hakket kød & # 259 svinekød
200 g røget svinekød
1 kål & # 259 frisk & # 259t & # 259
2 c & # 259ni sup & # 259
olie
salt peber
Preg & # 259te & # 537ti a & # 537a:
Skær svinekoteletterne i skiver, drys med salt, peber og steg dem i varm olie, til de bliver brune. Tag kødskiverne på en tallerken, og tilsæt den hakkede løg i den resterende olie, tilsæt hakket kød og kog i 10 minutter.
& Icircn alt & # 259 stegepande, med olie, pr & # 259je & # 537ti c & acircrna & # 539ii afuma & # 539i de porc, t & # 259ia & # 539i skive sub & # 539iri. Drys kålen i vand med salt og kom bladene i.
Model & # 537a:
På et stort kålblad lægges en skive stegt kød, en spiseskefuld hakket kødblanding og et par skiver kød. Pak alt i kålbladet og bind det med en bomuldssnor, så det ikke falder fra hinanden.
Kom alle pakkerne i en skål og hæld suppen. Sæt i ovnen i cirka 1 time, drys pakkerne i ovnen under omrøring med saucen, til sidst åbner du snoren og drysser med hakket fars.

Re & # 539et & # 259 af Nicolae Barbu, loc. O & # 539elu-Ro & # 537u, Cara & # 537-Severin County

Indtast her, og du finder et netværk af sarmale & bdquomincinoase & bdquo.


Dyrk rhombusser på musen af ​​kødstykket og massér det med timian, hvidløg og salt. Skær fennikel, gulerødder, porre og selleri i større stykker.

Kom olivenolie i en ovnplade og sæt den på ilden. Kog grøntsagerne lidt. Træk dem til kanten og læg kødstykket i midten, først på siden med musen. Giv den farve på hver side.

Tilsæt derefter hvidvin og laurbærblade. Læg fennikelfrøene. Når vinen er reduceret, tilsættes suppen og lad den koge. Når al væsken i bakken er begyndt at koge, lægges bagefolie ovenpå og sættes aluminiumsfolie over og sættes bakken i den forvarmede ovn ved 160 grader.

Halvvejs i tilberedningsprocessen sættes folierne til side, og der tilsættes 2-3 spiseskefulde af saucen, der er dannet i gryden, over kødet. Efter cirka halvanden time - 2 timer, når kødet er kogt og implicit mørt, tages det ud på en hakkemaskine.

Tiden kan variere afhængigt af ovnens ydelse.

Si derefter al den dannede sauce. Kom det i en gryde på ilden, og tilsæt dijonsennep for at tykne det. Match peberfrugten og server denne sauce med kødet og nogle bagte kartofler.


Fremstillingsmetode

Hakket kødrulle

Blødgør brødet i en skål med vand. Hak løget og kom det i en skål, kom majsen

Hakket kødrulle med varm peber og pølsesyltetøj

I en skål lægges hakket kød sammen med ægget, brødkrummer og brødkrummer i blød i varmt vand.


Ingredienser har brug for ristet gedebøf:

  • gedeben, ribben, muskel (inden for gourmetens rækkevidde)
  • 1 grønt æble
  • 2 rødløg
  • 1 bundt persille
  • hvidløg
  • salt, peber, paprika, timian, laurbærblade
  • olie

Vi vasker og passer godt på gedekødet, fjerner skindene og eventuelle hår fra livets pels. Form en blanding af krydderier fra en teskefuld peber, 2 teskefulde paprika, tørret timian og en teskefuld salt, og drys og massér kødet med denne blanding. Denne blanding vil give smag og smagssupplement til gedebøffen.

Læg det gnidede kød med krydderier i en bakke. Vi renser hvidløg og fylder kødet med hvidløgsfeddene ved hjælp af en kniv. Ud over kødstykkerne anbringer vi i bakken skiver af grønt æble, kvarte løg og grønne persilletråde.

Drys det hele med 2-3 spiseskefulde olie, tilsæt og tilsæt 50 ml vand. Dæk bakken med aluminiumsfolie og sæt den i ovnen ved svag varme i cirka 1,5 time. Efter en time fjernes aluminiumsfolien og kødet brunes og vendes på begge sider. Gedebøffen vil være meget mør, saftig, duftende og velsmagende. Det spises med løg og grønt hvidløg, sammen med hjemmelavet brød (på ilden).


Omelet med hakket kød

Uanset om den er lavet på komfuret eller i ovnen, kommer omeletten konsekvent og lækker. Det er især godt at indtage det inden en længere rejse, når du ved, at du ikke vil være i stand til at spise. Hun er så mæt, at du ikke vil være sulten i timevis.

  • 500 g hakket kød (jeg brugte oksekød)
  • salt, peber, løg og / eller hvidløgspulver
  • spæk / klaret smør / olivenolie
  • 6 æg

Varm fedtstoffet i en stegepande (f.eks. Et støbejern) og steg det hakkede kød. Hold på medium varme, omrør regelmæssigt, indtil det begynder at brune lidt.

Pisk æggene i en skål, tilsæt salt, krydderier og hæld blandingen over kødet. Derefter kan du fortsætte på 2 måder: enten tænde for varmen og dække gryden med et låg, eller sætte den udækkede pande i ovnen, der er opvarmet til 180 grader C. I begge tilfælde er omeletten klar, når hele overfladen er fanget. Hvis du bager den, kan den have en brunet overflade.

Omeletten serveres med det samme, almindelig eller ledsaget af grøntsager.

5 Baseret på 9 Anmeldelser)

Hakket frikadelle - Egypten

ingredienser:

- 3 ægplanter
- salt og sort peber, efter smag
- olie
- 2 løg, tyndt skåret
- 675 g hakket lam eller oksekød
- en halv teskefuld krydderiblanding (du kan bruge tørrede grøntsager, tilberedt derhjemme, hvis du har) eller en teskefuld kanel
- en stor tomat, kogt, skrællet og skåret i stykker
- 3 spiseskefulde bouillon
- 3 spsk hakket persille
- 2 spsk smør
- 2 spsk mel
- 300 ml varm mælk
- en knivspids stødt muskatnød (valgfrit)
- en æggehvide

1. Skræl og skær auberginen i skiver, tilsæt en masse salt og lad dem derefter ligge på en sil i en halv time for at slippe af med den lidt bitre smag og overskydende fugt. Steg ægplanterne let i lidt olie og lad dem derefter ligge på en serviet for at absorbere den overskydende olie.

2. Steg løgene i en større gryde i 2 spsk olie, til de er gyldne, tilsæt derefter hakket kød og steg videre, indtil kødet har ændret farve. Smag til med salt og sort peber og tilsæt krydderi eller kanelblanding.

3. Tilsæt hakket tomat, bouillon og persille og bland til en homogen blanding. Tilsæt et par spiseskefulde vand og lad det simre i 15 minutter eller indtil blandingen til denne egyptiske opskrift bid med hakket kød er tørret.

4. Læg et lag aubergine på en stor bageplade, læg et lag blanding ovenpå, derefter et lag friske eller stegte løg, endnu et lag aubergine, et sidste lag kød, et lag løg og dæk alt med en anden lag aubergine.

5. Forbered en Bechamel -sauce ved at smelte smørret i en dyb gryde og gradvist indarbejde melet. Kog i 1 minut, tilsæt derefter mælken gradvist under omrøring med et piskeris, så der ikke dannes klumper. Bring det i kog, og lad det simre, indtil saucen tykner - nu kan du tilføje muskatnød, hvis du kan lide dens smag. Fjern lidt sauce fra gryden, tilsæt æggehviderne og hæld saucen tilbage, der først blev fjernet, under konstant omrøring.

6. Hæld den resulterende sauce på den tidligere tilberedte moussaka, sæt derefter i en varm ovn og kog i 45 minutter.

Server varm og smag til med en salat, creme fraiche eller anden pynt, du finder lækker!

Nyd disse fantastiske opskrifter bid med hakket kød og hver gang du tilbereder et traditionelt måltid, skal du ikke glemme at se "over hegnet", "til naboerne". måske finder du en lignende idé til at inspirere dig!


Video: Rosas Pariser bøf a la Tour de France (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Nekinos

    Efter min mening er emnet meget interessant. Giv med dig vi vil handle i PM.

  2. Beornham

    Hej! I would like to express my sincere condolences to you

  3. Meztli

    Lyse!!!!!

  4. Normando

    Dette er en god idé. Jeg støtter dig.



Skriv en besked