Nye opskrifter

3 glutenfrie pastaer med højt proteinindhold, du bør prøve!

3 glutenfrie pastaer med højt proteinindhold, du bør prøve!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Har du hørt om højproteinpasta? Det er en ting, og du (eller dine børn!) Kan elske det.

I sidste måned smagte vores site-team tre populære bælgfrugtbaserede pastaer til vores glutenfri pasta Pantry Power-serie. Nogle af os elskede dem, andre ikke, men vi var alle imponeret over næringsindholdet i disse bønnebaserede pastaer: to til tre gange så meget protein og op til fire gange mængden af ​​fiber over traditionel hvede og glutenfri pasta-for ikke at nævne masser af vitaminer!

Her er hvad du bør vide om højproteinbønnepastaer, og om du måske vil prøve dem for dig eller din familie!

Fra top til bund: Udforsk Edamame Spaghetti, POW Green Lentil Spaghetti og Banza Chickpea Spaghetti

Ingredienserne i højproteinpasta

Traditionel pasta er lavet af hård semuljehvede og de fleste glutenfri pastaer er lavet af majs eller brune ris. Men højproteinpasta-som også tilfældigvis er glutenfri! - er lavet af bønner eller bælgfrugter. Spaghettierne, vi testede fra Banza, POW!, Og Explore er lavet på henholdsvis kikærter, grønne linser og edamame.

Som et resultat havde hver af disse mere protein og fibre end vores foretrukne glutenfri pasta. Her er et hurtigt kig på, hvordan disse bønnebaserede pastaer sammenligner med traditionelle hvede og glutenfri pastaer:

Per 2-ounce servering:

  • 365 hvedespaghetti til hverdag: 7 gram protein, 2 gram fiber
  • Bionaturae glutenfri spaghetti: 5 gram protein, 1 gram fiber
  • Banza Kikært Spaghetti: 13 gram protein, 5 gram fiber
  • POW! Grøn linsespaghetti: 14 gram protein, 7 gram fiber
  • Udforsk Edamame Spaghetti: 24 gram protein, 13 gram fiber

Bønnepastaerne havde også højere niveauer af calcium, jern, magnesium, fosfor og kalium end deres hvede- og majsbaserede kolleger.

Slet ikke dårligt! Hvis du vil have mere protein og fiber ind i din kost eller din families kost, er dette en måde at gøre det på.

Hvordan smager de?

Mere protein og fiber er fantastisk og alt, men hvordan smager disse bønnebaserede pastaer egentlig?

Den første ting at bemærke om højproteinbælgfrugtpastaer er, at du sandsynligvis ikke vil narre nogen til at tro, at det bare er almindelig pasta, eller endda en mere traditionel smagende glutenfri pasta. Konsistensen er lidt sejere med en lidt jordnær, mere bælgfrugtagtig smag. (Hvilket ikke nødvendigvis er en dårlig ting! Nogle af os kan godt lide den milde kikærtesmag af Banzas pasta.)

Nøglen her er styring af forventninger: Hvis du eller dine børn er fans af bønner eller linser generelt og ikke har noget imod noget af den smag i din pasta, og hvis du er ok med lidt mere tygge, så kan du sandsynligvis bytte din traditionelle pasta ud til en af disse uden megen ballade.

Du ved aldrig, før du prøver!

3 glutenfrie bønnepasta-mærker med et højt proteinindhold, du kan prøve

Her er et par populære proteinrige bælgfrugtpasta-mærker, som vi synes er værd at prøve:

BANZA

Tre af os kaldte Banza vores foretrukne glutenfri bønnebaserede pasta! Den var lavet af kikærter og havde den mildeste og mest behagelige smag af alle de bælgfrugtbaserede pastaer, vi prøvede. Prøv en sortpakke med skaller, penne, albue og rotini-pasta, eller fodre dine børn med nogle af Banzas proteinrige mac & ost!

Banza sælger næsten enhver pastaform, du måtte ønske, herunder ziti, cavatappi, rigatoni, casarecce, gemelli, lasagne og engelhår.

POW!

POW! proteinpastaer fra Ancient Harvest er lavet af røde linser, grønne linser og kikærter. Samlet set POW! pastaer har en stærkere bælgfrugtsmag end Banza. Vi fandt, at POW! ’S grønne linsespaghetti var en smule bitter alene, men den havde en dejlig, blød nudel, og bitterheden kunne ikke påvises, når vi tilføjede en rød sauce.

Ligesom Banza, POW! tilbyder også en række pastaformer! Prøv deres grønne linsepenne, kikærtalbuer, rød linserotini eller deres quinoa og linsemac & ost.

UDFORSKE

Explore's proteinrige pastaer er lavet af edamame, sorte bønner, mungbønner, kikærter og grønne og røde linser. Ligesom de andre varierer bønnen alt efter hvilken type pasta du køber. Vi fandt, at deres edamame -spaghetti lignede mere en soba- eller risnudel end en spaghetti -nudel og passede bedre til salat eller suppe frem for sauce.

Med 12 gram protein pr. Portion er proteinindholdet i Expores kikærter og linsepastaer på niveau med Banza og POW !, men deres edamame spaghetti har 24 gram protein pr. portion-det dobbelte af alle de andre bælgfrugtbaserede pastaer! Hvis protein er din pastaprioritet, er Explore's edamame -pasta vejen frem.

Har du prøvet nogen af ​​disse pastaer med højt proteinindhold? Hvilke er dine favoritter? Har du andre du vil anbefale? Fortæl endelig!


7 glutenfri pastaer, der faktisk smager fantastisk

Pasta har været en elsket ugentlig middag i alle 28 år af mit liv, og det ændrede sig ikke, da jeg blev diagnosticeret med ikke-cøliaki glutenfølsomhed i 2015. Mens glutenfrie brød og øl kan være lidt mere vanskelige at få , der er masser af lækre og overkommelige glutenfri pastaer derude.

"Glutenfri produkter er ikke altid kendt for at være de mest nærende, men glutenfri havde en positiv indvirkning på pastakategorien," siger Rachel Begun, MS, R.D.N., en kulinarisk ernæringsekspert og glutenfri livsstilsekspert. "Brugen af ​​fuldkorn og bønner i glutenfri pasta ændrede, hvad forbrugerne forventer af pasta." Det betyder, at du kan finde masser af glutenfri pasta-alternativer, der faktisk smager godt-og ofte indeholder mere protein og fiber end mulighederne for fuld hvede.

Der er et par ting, du skal være opmærksom på, når du laver glutenfri pasta. Nogle muligheder har en ubehagelig grødet konsistens, og andre bevarer ikke deres form og falder fra hinanden under madlavning (tænk: fusilli bliver til triste orme, penne deler sig). For at undgå alt dette skal du sørge for at lave mad under kogning og omrøre regelmæssigt for at undgå, at stykkerne hænger sammen. Jeg synes også, det er nyttigt at bruge madlavningstiden som en retningslinje frem for en regel, og jeg begynder at smage pastaen mindst tre minutter tidligere end anbefalet for at forhindre et grødet resultat.

Her er syv muligheder, der virkelig smager fantastisk og holder til alle manerer af saucer og opbevaring.

Alle produkter på SELF er uafhængigt udvalgt af vores redaktører. Hvis du køber noget via vores detailforbindelser, tjener vi muligvis en tilknyttet provision.


15 sunde glutenfrie måltider at prøve

Det er lettere, end mange tror, ​​at lave lækre, sunde glutenfri måltider.

Mennesker med cøliaki har en alvorlig glutenintolerance og skal spise glutenfrie måltider for at blive godt. Andre mennesker kan have en ikke -celiac glutenfølsomhed og opleve, at udskæring af gluten reducerer gas og oppustethed. Nogle individer vælger at følge en glutenfri diæt, fordi de mener, at det er mere sundt.

Gluten er et stof, der forekommer naturligt i hvede, rug, byg og de fleste typer pasta og korn. For at lave sunde glutenfrie måltider kan folk bruge en bred vifte af erstatningsingredienser og hele fødevarer, herunder quinoa, boghvede, kartoffel, glutenfrit mel og glutenfri havre.

I denne artikel giver vi 15 sunde opskrifter på glutenfri måltider. Folk, der ønsker at spise glutenfri, kan bruge denne artikel til at hjælpe med at planlægge morgenmad, frokost og middag.

Her er fem opskriftsideer til sund glutenfri morgenmad, der hjælper en person med at føle sig mæt indtil frokost:

1. græsk røræg

Græsk røræg, der indeholder feta, er en let, proteinfyldt måde at starte dagen på. Det tager kun 10-15 minutter at tilberede denne ret.

Et stort hårdkogt æg indeholder 6,29 gram (g) protein ifølge det amerikanske landbrugsministerium. Den anbefalede daglige værdi af protein til voksne i USA er omkring 50 g om dagen for en person på en diæt på 2.000 kalorier. Mennesker med forskellige daglige kaloribehov kan kræve mere eller mindre protein.

Spise en proteinrig morgenmad kan få en person til at føle sig mæt i længere tid, hvilket kan hjælpe med at forhindre dem i at snacke hele dagen.

2. Baby spinat omelet

En baby spinatomelet er en anden ret, der kan give folk et proteinhit om morgenen. Inkluderingen af ​​spinat i denne glutenfri morgenmadsindstilling betyder, at den også er rig på jern.

Jern er afgørende for en persons helbred. Uden jern kan kroppen ikke få røde blodlegemer til at transportere ilt rundt i kroppen.

C -vitamin hjælper kroppen med at optage jern fra mad. Prøv at presse en citron over en spinatomelet om morgenen eller drik et glas frisk appelsinsaft med en jernrig morgenmad.

3. Glutenfri bananmuffins

At gå glutenfri behøver ikke at betyde at gå glip af morgenmadsklassikere. Folk kan lave bananmuffins glutenfri ved at bruge glutenfrit mel, som fås i mange købmandsforretninger. Folk kan også vælge mellem mærker af glutenfrit mel online.

Bananer er en god kilde til kostfibre, C -vitamin, kalium og mangan.

4. Morgenmadstomater

Morgenmadstomater er udhulede tomater, som folk bager i ovnen med æg indeni.

Ud over at indeholde masser af protein fra æggene, indeholder dette glutenfrie måltid en række vitaminer, herunder vitamin C.

Tomater er rige på kostfibre og vitamin A, C og K.

5. Glutenfri havregryn

Havre natten over er ideel til folk, der har kort tid om morgenen, fordi forberedelsen finder sted aftenen før.

Havre er en god kilde til en kostfiber kaldet beta-glucaner. Forskningsresultater tyder på, at beta-glukaner fra havre kan sænke en persons kolesteroltal.

Kostrådene for amerikanere anbefaler op til 28 g fiber om dagen for kvinder og op til 34 g for mænd, afhængigt af en persons alder.

Glutenfri havre kan købes i de fleste dagligvarebutikker og online.

Her er et udvalg af velsmagende glutenfri frokostideer:

6. Hakket thailandsalat

Dem, der leder efter en farverig frokostmulighed, kan prøve at lave denne hakkede thailandske salat, der er lysorange, rød og grøn og indeholder masser af nærende grøntsager.

Hovedingredienserne er gulerødder, grønkål, peberfrugt og edamamebønner. Grønkål er fuld af jern og protein, hvilket gør det til en særlig sund tilføjelse. Edamamebønner er blandt de rigeste proteinkilder til folk, der spiser vegetarisk og vegansk kost.

7. Urtefisk og hvidbønnesalat

En anden sund og glutenfri salat, der er en god frokostmulighed, er tunfisk og hvidbønnesalat.

Tun er en kilde til omega-3 fedtsyrer. Forskning har vist, at omega-3 fedtsyretilskud kan reducere triglyceridniveauer og forbedre symptomerne på leddegigt.

8. Kylling quinoa burrito skåle

Kylling quinoa burrito skåle bruger quinoa frem for hvede-baserede korn. Quinoa er et naturligt glutenfrit korn, der er rig på proteiner.

Folk kan erstatte tun med kylling, hvis de spiser fisk, men ikke kød, og de kan også bytte grøntsagerne i denne opskrift til deres sæsonbestemte favoritter.

9. Fuldt fyldte søde kartofler

Fuldt fyldte søde kartofler er en solid og mættende glutenfri frokostmulighed.

Disse grøntsager er en god kilde til kostfibre og vitamin A.

10. Glutenfri veganske wraps

Glutenfri veganske wraps er hurtige og lette at forberede.

Opskriften herunder viser, hvordan man selv laver glutenfrie tortillaer fra bunden. For at spare tid kan en person i stedet bruge glutenfri tortillaer fra en købmand.

Folk kan blande og matche deres wrap fyld. Sunde muligheder inkluderer salatblade med enten tofu -scramble, vegansk kikært -mayonnaise eller "doven falafel." Kombination af salatblade med en proteinkilde hjælper med at balancere næringsindholdet i dette måltid.


Sammenligning af de sundere pastaer

De fleste af de fuldkornspastaer, jeg fandt, indeholdt fuld hård hvedemel, hvilket er det samme som at sige "fuldt semuljemel". Tilsyneladende er "semulje" et andet ord for "groft formalet hård hvede." Du vil sandsynligvis kun støde på denne type hvede, når du læser pastamærker. Durumhvede menes at være den bedste hvede til pastafremstilling takket være dets højere protein- og glutenindhold (gluten er en type protein i hvede, der hjælper med at give bagværk struktur).

Jeg vil ikke lyve for dig: De 100% fuldkornspastaer kan tage lidt tid at vænne sig til. Jeg havde faktisk ikke noget imod, at de var brunere og hjerteligere, især når de var en del af en fantastisk opskrift, der omfattede flere andre ingredienser.

Fortsatte

Hvilken sundere pasta er højest i fiber eller protein, og hvilke mærker øger dine plantes omega-3 som en bonus? Her er en tabel til at hjælpe dig med at sammenligne (fiber, protein og fedt måles i gram).


Hjemmelavet pasta med kikærtmel

Det meste af tiden ville jeg være meget begejstret for at spise det bare med lidt o ’ buttah og lidt Parmigiano-Reggiano ost. Lyder det kedeligt? Det er. Men det giver virkelig pastaen mulighed for at være forløber for retten, frem for at lure i baggrunden. Og helt ærligt kunne jeg leve af den ost alene. Men virkelig nu, da du i første omgang gør en ekstra indsats for at lave hjemmelavet pasta, vil du normalt ikke dække sin hjemmelavede godhed med en kompleks sauce. Men forleden følte jeg mig spontan, eller i hvert fald nysgerrig.

Så jeg vendte mig til en af ​​mine yndlings kogebøger, Den moderne vegetar af Peter Berley, til inspiration. Og inspiration fandt jeg. Kikærtemel. I stedet for at bruge almindeligt mel eller semulje som bund, kræver denne pastaopskrift garbanzomel. Det lyder kompliceret, men garbanzo (eller kikært) mel er virkelig ikke så svært at finde. Bob ’s Red Mill sælger det (mærket jeg brugte), eller du kan nemt lave dit eget. Du skal bare bruge tørrede kikærter og en foodprocessor!

Hvis du ikke har lavet hjemmelavet pasta før, kan jeg varmt anbefale at gøre det til en særlig lejlighed eller til et specielt hverdagsmåltid. Det lyder skræmmende, men det er faktisk ret simpelt. På trods af hvad du måske synes, behøver du ikke noget specielt udstyr. I modsætning til nogle af de funky maskiner sælger de i køkkenbutikker i disse dage. Seriøst, har nogen virkelig brug for en æggeform i daisy-form? Det findes virkelig, jeg sværger.

Tilbage til sagen, mens jeg nogle gange bruger en gammeldags ikke-elektrisk pastamaskine, har jeg også skåret nudlerne i hånden. En maskine kan tilbyde nogle mere avancerede former eller mere ensartet pasta, men det ender med at smage det samme. Har jeg ret?

En anden positiv? Denne pastaopskrift er vegansk! På grund af det høje proteinindhold i kikærter behøver du ikke et æg (normalt nødvendigt i hjemmelavede pastaopskrifter, men ikke altid) for at få dejen til at binde sammen. Da Peter så fint parrede denne pasta med en simpel porre og tomatsauce, besluttede jeg at følge med og gøre det samme Hvis du foretrækker at bruge din egen sauce, er det også fint!

Denne opskrift var et godt alternativ til mine sædvanlige pastaopskrifter! Kikærtpastaen med tomatsovs var en fantastisk kombination. På grund af det højere protein- og fiberindhold var det også utroligt mættende. En portion gik langt. Hvis du foretrækker at have en stor mængde sauce, skal du sørge for at lave to gange opskriftsmængden.

Nu er jeg selvfølgelig inspireret til at lave quinoa pasta (med quinoamel!) med lidt mel tilbage i mit skab. Jeg vil helt sikkert fortælle dig om mine uheld og succeser! Og selvfølgelig opskriften.


5 tips til madlavning med glutenfri pasta af The Italian Deli

Italian Deli Online deler fem nyttige tips til madlavning med Alce Nero økologiske glutenfri pastaer, som de importerer til Sydafrika direkte fra Italien.

Den gode nyhed for dem, der går i gang med en glutenfri diæt i disse dage, er, at italienerne er foran kurven. Glutenfri pastaer har været tilgængelige i Italien i mange år, og med pasta som en væsentlig del af det traditionelle måltid har italienske pastaproducenter dedikeret deres ekspertise til at finde de ideelle kombinationer af glutenfrie korn, normalt ris og majs, til at give den rigtige tekstur, sauceholdige overflade og smag, der matcher almindelige hård hvede pasta.

Italian Deli Online importerer mærket Alce Nero af glutenfri pastaer til Sydafrika. Mærket tilbyder spaghetti-, penne- og fusilli-former, der absorberer al smag af saucer smukt og gør at spise italiensk glutenfri enkelt og underholdende. Ikke nok med det, men ris og majs, der bruges til fremstilling af glutenfrie pastaer fra Alce Nero, dyrkes økologisk i Italien og markerer alle felterne for den sundhedsbevidste italienske foodie.

Så hvis du laver mad til en glutenfri gæst eller et familiemedlem, og pasta er på menuen, er der ikke noget lettere. Her er et par enkle tips:

  1. Lad to store gryder vand koge og kog den glutenfri pasta helt separat til den almindelige pasta. Undgå gluten krydskontaminering ved at bruge en separat træske til omrøring af hver gryde og separate dørslag til at dræne pastaen.
  2. Du kan bruge den samme sauce til begge pastaer, så længe der selvfølgelig ikke bruges mel i saucen, så undgå bechamel. Tænk tomatbaserede saucer, flødesaucer eller kødsovser. Lav lidt mere sauce end normalt. Glutenfri pasta absorberer sauce godt og kan have brug for lidt ekstra for at få det helt rigtige forhold mellem pasta og sauce.
  3. Hvis du normalt bruger mel til at tykne bestemte saucer, skal du lade det stadium udgå og i stedet bruge majsmel, som er naturligt glutenfri. Dette skal tilføjes mod slutningen af ​​tilberedningen, og kun hvis saucen virkelig skal tyknes (ofte er en smule pastavand alt hvad du behøver for at binde en sauce sammen, se næste tip). Bland først majsmelet i en ‘opslæmning’ med vand, tilsæt saucen og bring det tilbage til kogepunktet under omrøring, indtil saucen tykner.
  4. Hvis du har fået den praktiske vane at bruge pastavand til at emulgere en sauce eller tynde den, skal du kontrollere, at du kun bruger pastavandet fra den glutenfri pasta. Du vil ikke have noget gluten fra den almindelige pasta, der kommer i saucen. Hvis der er noget, frigiver glutenfri pasta mere stivelse i vandet end almindelig pasta, så den vil have de samme binding/emulgerende evner. Reserver endnu en kop glutenfrit pastavand, hvis du skal slippe saucen lidt mere, efter at du har drænet pastaen.
  5. Glutenfri pastaer er mere tilbøjelige til at hænge sammen end almindelige pastaer, da de har en tendens til at være højere i stivelse. For at undgå klumpning skal du bruge masser af vand, en stor gryde 2/3 fuld for en hel pakke pasta, og omrøre pastaen en gang hvert 30. sekund eller deromkring i de første par minutter. Efter at have tappet pastaen, røres den umiddelbart med saucen. Hvis den sidder dampende i dørslag eller gryde, hænger den sandsynligvis sammen.

Salt vandet godt. Tænk havsaltning 10g salt pr. Liter vand. Dette gælder naturligvis også almindelig pasta, men det gør virkelig en forskel at få smagen frem af glutenfri pasta.

Server straks og nyd. Buon Appetito!

Find Alce Nero glutenfri pasta samt glutenfri italienske kiks og kiks på Italian Deli Online for bekvem online shopping med gratis levering for ordrer over R500.


Men smager det som pasta.

Længere svar: Jeg har ikke spist egentlig pasta i så lang tid, at jeg ikke følte, at jeg var en god person til at bedømme dette. Så jeg har brugt mine forældre som smagstestere (de er brutalt ærlige og de helt bestemt kender deres pasta), og de prøvede bare den almindelige, kogte glutenfri pasta. Ingen andre smag til at maskere den iboende pastasmag.

Og dommen: De ikke kunne se forskel. Det smager, føles og ligner pasta. Det er faktisk darn god pasta, hvis jeg selv skal sige det.

Jeg har siden brugt det i en opskrift med en simpel pesto (opskrift kommer snart!), Og som de siger, siger et billede tusind ord:


Skjoldbruskkirtlen: Hvad du behøver at vide

Skjoldbruskkirtlen fungerer som en hormonregulator, der påvirker mange organer i kroppen.

Når skjoldbruskkirtlen er underaktiv, frigives der ikke nok hormoner, hvilket fører til problemer ud over skjoldbruskkirtlen.

Hashimotos sygdom, eller Hashimotos thyroiditis, er klassificeret som en autoimmun lidelse, der ofte forårsager hypothyroidisme, også kendt som en underaktiv skjoldbruskkirtel.

Hypothyroidisme (underaktiv skjoldbruskkirtel) opstår, når skjoldbruskkirtlen ikke producerer et tilstrækkeligt niveau af thyroxin (T4) og triiodothyronin (T3).


De bedste lav -carb pastaer du kan købe

1. Banza Cavatappi lavet af kikærter

Banzas kikærtpasta findes i mange forskellige former, hvilket betyder, at du kan give mange af dine yndlingsopskrifter en sund makeover. Denne plantebaserede proteinpasta kan prale af næsten to gange proteinet og tre gange fiberen af ​​standardpasta og har en fantastisk tekstur (taler som en forbruger i lang tid) og bliver til et spisekammer. Banza har ikke helt den samme mængde fiber og protein som nogle af de andre pulserede pastamærker, men smagen og konsistensen alene er det værd.

2. Veggiecraft Farms Pasta lavet med blomkål

Veggiecraftpastaer er lavet med tre ingredienser: linsemel, ærtemel og blomkålsmel. Denne pick er høj i fiber og protein (4 gram fiber og 13 gram protein pr. Portion), og selvom niveauerne ikke er de højeste på denne liste, skiller denne mulighed sig ud på grund af den korte, naturlige ingrediensliste.

3. Barilla Red Lentil Penne

Det klassiske pastamærke Barilla laver nu en serie af bælgfrugter. Deres bælgfrugtpastaer er kun lavet med én ingrediens, i dette tilfælde rødt linsemel. Og det er et stort plus i vores bog. Med 13 gram protein pr. Portion er dette et smart valg for dem, der leder efter proteinrige muligheder. Men ligesom nogle andre valg på denne liste gør de 34 gram kulhydrater med kun 6 gram fiber dette til en temmelig kulhydrat-tung mulighed.

4. Trader Joe's Organic Black Bean Rotini

Trader Joe's Black Bean Rotini er 100 procent, hvad du ser, er, hvad du får. Disse nudler er lavet med kun én ingrediens - økologisk sortbønnemel - og har væsentligt mere fiber og protein end sammenlignelige pastaer (15 gram fiber, 14 gram protein). En virkelig god puls pasta pick!

5. Miracle Noodle Plant Based Noodles Fettuccine Style

Miracle Noodles er et mærke af shirataki -nudler: en hvid jiggly japansk nudel lavet af roden af ​​konjac -planten. Dette pasta alternativ er meget lavt kalorieindhold, meget lavt kulhydrat, med nogle fibre. Fiberen kaldes glucomannan og er opløselig. Det betyder, at det bliver til et gelignende stof, når du spiser det, så du føler dig mæt længere. Dette særlige produkt er fremstillet af tre ingredienser: vand, konjacmel og citronsyre. En portion på 3 ounce har nul kalorier, 1 gram kulhydrater og 2 gram fiber. Selvom du måske bliver meget begejstret for dette næringspanel (spiser nudler for nul kalorier? Ja tak!), Skal du beslutte, om du kan lide smag og tekstur eller ej. Og husk: Hvis du vælger noget, der har nul kalorier, protein og fedt, skal du sørge for, at resten af ​​dine måltider er næringsfyldte.

6. Sea Tangle Kelp Noodles

Disse nudler er dybest set tang, der er skyllet og tørret. Pakket med mineraler som magnesium og calcium, er dette nudelalternativ lavt i kalorier og kulhydrater-du indtager kun 6 kalorier i en portion på 4 ounce. Strukturen på disse nudler ligner mere konjacnudler end en pasta med linser eller bønner. Igen, fordi du ikke får masser af ernæring fra nudlerne selv, skal du holde dine andre måltider fyldt med protein og gode fedtstoffer.

7. Nün Pasta Fusilli Lavet Med Kikærter & Tang

Nün's pasta er den bedste mellemvej mellem almindelig pasta og lavkulhydratpasta. Den er lavet med en blanding af hård hvede semulje, kikærtemel og formalet chilensk tang. Virksomheden høster bæredygtigt deres tang i chilenske kystsamfund, som kontrollerer miljø- og berigelsesbokse. En portion har 195 milligram natrium, den næsthøjeste af enhver nudel på denne liste, men indeholder også en anstændig mængde protein (7,6 gram).

8. Cappellos Fettuccine med mandelmel

Cappello's laver glutenfrie produkter med mandelmel. Denne fettuccini siges at være silkeagtigere og mere "smøragtig" end traditionel pasta. Lavet uden gluten, korn, soja og mejeri, og den eneste nudel i gruppen, der bruger æg. Ingredienslisten indeholder kun mandelmel, tapioca -mel, xanthangummi og salt. Men vær opmærksom på natriumniveauerne med dette valg. En portion indeholder 760 milligram, den højeste af alle nudler på denne liste, og det er uden saucen. Så planlæg resten af ​​din dag bevidst, hvis du skal se dit natriumindtag.