De bedste opskrifter

Rabarber Drop Scones

Rabarber Drop Scones

En lækker, rustik måde at bruge rabarber på, den tærte, velsmagende forårsfrugt.MERE +MINDRE-

2 3/4

kopper Gold Medal ™ ubleget alsidigt mel

1

spiseskefuld bagepulver

1 1/2

stikker koldt, usaltet smør, skåret i 1/4-tommer terninger

1

kop hakket frisk eller frossen og optøet rabarber

Skjul billeder

  • 2

    I skålen med en stativblander kombineres mel, sukker, bagepulver og bagepulver.

  • 3

    Mens blanderen er på medium hastighed med padlebeslaget, tilsættes langsomt smør og blandes, indtil blandingen ligner et groft måltid.

  • 4

    Bland med rabarber og kærnemælk ved lav hastighed og bland det, indtil det bare er kombineret.

  • 5

    Brug to skeer eller en isskovle til at skaffe generøse stykker af dejen ud og læg den på et bagepapir foret med pergamentpapir, og placer dem ca. 1 tomme fra hinanden. Du skal ende med omkring 12 scones.

  • 6

    Bag scones i ca. 25-30 minutter eller indtil en lys gyldenbrun. Lad det afkøle lidt på et kølerist inden servering.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvis jeg nævnte hver eneste grund til, at jeg er så glad for, at det endelig (endelig!) Er forår, vil det sandsynligvis tage dig hele dagen at læse dette indlæg. Jeg sparer dig for min uendelige liste og nævner blot nogle få: Den ene er varm og solrig , og to, mine yndlingsgrøntsager og frugter, som rabarber, er i sæson. Disse Rabarber Drop Scones er den perfekte måde at byde foråret velkommen tilbage i dit køkken. De er fluffy, søde, buttery og tærte, men alle smag fungerer sammen - de overvælder ikke hinanden. Du finder dig selv i at prøve at bestemme hvilken smag der er mest fremtrædende, og du kan ikke finde ud af det! Det er harmoni i en scone. Jeg er først for nylig (som i de sidste to år) begyndt at indarbejde rabarber i mit bagerepertoire. Bortset fra rabarbertærte var jeg ikke sikker på, hvordan jeg skulle bruge de røde, selleri-lignende ting. Men for mig er blanding af rabarber i scones en fantastisk måde at bruge frugten på - den er syrlig og slags sød, hvilket giver en god kombination med en scones buttery, milde smag. Jeg vil indrømme, at rabarber ikke er helt i sæson herude i Midtvesten, som var en bummel (vi må ifølge den lokale købmand vente til begyndelsen af ​​maj), så jeg måtte bruge frossen rabarber til min opskrift. Alligevel viste det sig godt. Jeg kan ikke vente med at prøve denne opskrift igen med frisk frugt og soler sig i forårssolen, der endelig (endelig!) Kommer gennem mine køkkenvinduer.

Se videoen: Blueberry Drop Scones - Baby Led Weaning Recipes (September 2020).