Traditionelle opskrifter

Cheddar chips

Cheddar chips

Disse chips smager fabelagtig - men de er latterligt enkle at lave.MERE +MINDRE-

1

kop skarp cheddarost

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. Sprøjt et bageplade med madolie og top derefter med pergamentpapir.

  • 2

    Drop cheddarosten i høje på 1 spsk hver og fordel dem ud i et jævnt lag. Efterlad også ca. 1-tommer mellemrum mellem hver osterunde. Drys med et strejf af cayennepeber (ikke for meget!).

  • 3

    Bages i 6-10 minutter, og følg nøje. Du vil have osten til at smelte og næsten stoppe med at boble. Lad det dog ikke brune, da det vil være bittert.

  • 4

    Fjern det fra bagepladen, og læg det på en tallerken. Tjene.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Leder du efter den nemmeste og enkleste forretter nogensinde? Dette er det. (Kan jeg få en "Vinder, vinder, kyllingemiddag?")

    To ingredienser. Cirka 10 minutter pr. Batch i alt. Næsten helt fri. Så hvad er det, jeg taler om? Cheddar chips er en latterligt enkel og let forretter. Jeg mener alvorligt, med kun to ingredienser, hvordan kan du gå galt?

    Dybest set bager du cheddar, der er krydret med lidt cayennepeber, indtil den hærder til en sprød runde.

    Så spiser du!

    Nu, hvis du laver disse, er der en vigtig ting, du bør vide. Det er super vigtigt, at du holder dig tæt på ovnen og holder øje med disse babyer. Hvis de brunes, bliver smagen bitter, og den er slet ikke god.

    Du vil have chipsene til at bevare deres cheddarfarve, men kom lige til det punkt, hvor de holder op med at boble (eller tæt på det, da de vil koge lidt mere uden for ovnen, når bagepladen afkøles).

    Det tager et sted mellem seks og 10 minutter i ovnen. Tilsæt om to minutter for at få osten og krydderiet på bagepladen, og du har mindre end 15 minutter fra start til slut. Fantastisk, ikke?

    Klik her for at få den fulde opskrift.

    Prøv disse, så fortæl os, hvor lette og delish de var nedenfor!

    Sarah W. Caron (aka scaron) er en madforfatter, redaktør og blogger, der skriver om familievenlige fødevarer og opdrætter en sund familie på Sarah's Cucina Bella.

Se videoen: Baked Potato Chips 4 Ways (September 2020).