Usædvanlige opskrifter

Stegte mozzarellaostkugler

Stegte mozzarellaostkugler

Panerede og stegte osteterninger med en pæn pizza dypsauce.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

8

ounce mozzarella ost

1

kop Guldmedalje ™ ubleget alsidig mel

2

kopper Progresso ™ brødkrummer i italiensk stil

1/2

kop Muir Glen ™ økologisk pizzasauce, til servering

Skjul billeder

  • 1

    Skær mozzarellaost i 1-tommers terninger og læg den til side.

  • 2

    Placer tre lave skåle ved siden af ​​hinanden, fyld den første med mel, den anden med æg og mælk og den tredje med brødkrummer.

  • 3

    Rul hver osteterning i melet, bank af overskydende mel, dypp derefter i ægblandingen, rul derefter i brødkrummer og læg på en tallerken. Gentag med de resterende osteterninger, indtil alle er belagt.

  • 4

    I en stor stegepande eller gryde opvarmes 2 tommer olie til 350 ° F (brug et slik eller friteret termometer til at måle temperaturen). Sæt en stor plade toppet med et par papirhåndklæder ud til siden.

  • 5

    Sænk et par osterninger ad gangen ned i olien ved hjælp af en skåret ske, og sørg for, at de forbliver adskilt, mens de steges. Fjern fra olie med ske efter 1 minut, eller når terningerne er gyldenbrune, og læg dem på papirhåndklæder for at dræne. Lad olien vende tilbage til 350 ° F, inden du laver den næste batch. Gentag indtil alle osteterninger er stegte.

  • 6

    Varm pizzasauce i mikrobølgeovnen eller på komfuret, indtil den er varm; server med varme, stegte osteboller.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
665.2
% Daglig værdi
Total fed
41,5 g
64%
Mættet fedt
9,6 g
48%
Kolesterol
116,0 mg
39%
Natrium
1159,7 mg
48%
Kalium
77,7 mg
2%
Samlet kulhydrat
53,8 g
18%
Kostfibre
0,4 g
2%
Sukker
2,3 g
Protein
18,7 g
Calcium
28.60%
29%
Jern
12.10%
12%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Det er tid til fest. Det er tid til at fremstille disse Fried Mozzarella Cheese Balls. Du hørte mig rigtigt: Stegt ost. Paneret, stegt ost. Paneret, stegt, smeltende mozzarellaost. Med en pæn tomat-y-pizzasauce, hvor du kan dyppe dem. Kan du håndtere lækkerheden? Selvfølgelig kan du. Og dine gæster vil takke dig for det i din store bash. Og nu er det tid, at jeg dypper, du dypper, vi dypper.

Se videoen: Bacon MAC AND CHEESE med 5 oste. Jacob Jørgsholm (September 2020).