Nye opskrifter

Dampede muslinger med tomater og vin opskrift

Dampede muslinger med tomater og vin opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Forretter
  • Seafood forretter

Jeg elsker skaldyr og især muslinger. Jeg kan så godt lide smagen, at jeg kom tilbage fra landmændsmarkedet i dag med nogle tomater og friske muslinger og lavede denne opskrift. Så godt! Sprødt brød er selvfølgelig vigtigt.

4 personer lavede dette

IngredienserServerer: 4

  • 1 løg, hakket
  • 3 spiseskefulde olivenolie
  • 500 g friske skotske muslinger
  • 2 tomater, i tern
  • 3 timiankviste
  • salt og peber efter smag
  • 100 ml hvidvin

MetodePrep: 10min ›Kog: 8min› Klar om: 18min

  1. Kog løget i 5 minutter i olivenolien i en medium stegepande ved medium varme.
  2. Tilsæt tomater og timian, smag til med salt og peber. Tilsæt hvidvin og kog i 5 minutter.
  3. Tilsæt muslingerne (i flere portioner, hvis stegepanden er overfyldt) og dæk til i 3 minutter. Hvis muslingerne ikke åbnes, dækkes og koges i et eller 2 minutter mere. Fjern eventuelle uåbnede muslinger og kassér dem. Server straks.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(2)


  • 2 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 4 kopper druetomater, halveret
  • 1 medium skalotteløg, skåret i skiver
  • 3 fed hvidløg, skåret i tynde skiver
  • 1 tsk hakket frisk timian plus mere til pynt
  • ¼ tsk knust rød peber
  • 1 (15 ounce) kan hvide bønner uden salt tilsættes, skylles
  • 2 pund muslinger, skrubbet og skægget om nødvendigt (se tip)
  • ½ kop tør hvidvin
  • Citronskiver til servering

Varm olie op i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt tomater og skalotteløg kog under omrøring lejlighedsvis, indtil tomaterne begynder at frigive deres væske, 1 til 2 minutter. Rør hvidløg, timian og knust rød peber i kog til duftende, cirka 1 minut. Tilsæt bønner og rør for at kombinere. Læg muslinger ovenpå og hæld vin i. Dæk til og steg, indtil muslingerne åbner (kassér alle uåbnede muslinger), 5 til 6 minutter. Server med citronskiver og pynt eventuelt med mere timian.

Tip: For at rense muslinger skal du skylle meget godt under rindende koldt vand og bruge en stiv børste til at fjerne barber eller grus fra skallen. Kassér alle muslinger med ødelagte skaller eller skaller, der forbliver åbne, efter at du har banket let på dem. Fjern eventuelt fibrøst "skæg", der måtte klemmes mellem skallerne, "skægget" på de fleste dyrkede muslinger er allerede fjernet.


Dampede muslinger med tomater og chorizo

Enkelheden selv, hvis du kan finde en pose muslinger i butikken. Skrub og debeard dem efter behov. Tag derefter en stor gryde, og brug den til at sauter lidt chorizo ​​i terninger i olivenolie ved medium høj varme. Når det begynder at blive sprødt, tilsættes et par håndfulde halverede cherrytomater og et eller to fed hakket hvidløg. Lad tomaterne blære i fedtet, tilsæt derefter muslingerne og et glas hvidvin. Dæk gryden til, og lad muslingerne dampe op. (Hvis du til sidst har muslinger, der ikke har åbnet sig, skal du droppe dem: De er døde.) Pynt med hakket persille og server med masser af toast til suget.

Sam Sifton har en opskrift uden opskrift hver onsdag i sit What to Cook-nyhedsbrev. Tilmeld dig for at modtage den. Du kan finde flere opskrifter uden opskrift her.


  • Skyl muslingerne godt under koldt vand. Vælg dem, fjern skæg og kassér muslinger, der er brudt eller åbner.
  • I en stor gryde med låg opvarmes olie og smør ved middel varme. Tilsæt hvidløg, skalotteløg og rød peberflager og kog til duftende og blødt, men ikke farvet, 3 til 5 minutter.
  • Tilsæt muslinger, vin og halvdelen af ​​persillen. Øg varmen til høj, og dæk gryden. Efter 2 minutter fjernes låget og kastes muslingerne godt med en stor ske. Dæk gryden til igen og kog, indtil muslingerne har åbnet sig bredt, yderligere 3 til 4 minutter. Tilsæt den resterende persille, giv muslingerne et sidste kast, og del muslingerne og bouillonen mellem skåle. Server brødet ved siden af.

Opskriftsnotater

Tilføj til liste

Ingrediens Spotlight


Anmeldelser (7)

Jeg har ikke prøvet dette endnu, men ser yummmy og let ud. Jeg har trykt Cooking Light -opskrifter, min største klage er, at der ikke er noget billede i den udskrevne opskrift. Jeg vil bede om, at Cooking Light tilføjer billedet til printet. Tak skal du have.

Let (udover opgaven med at skrubbe og afgrænse). Meget lækker. Brød til at opsuge saften er et must!

Dette er latterligt let og spektakulært at spise. Jeg tilføjede lidt tyndt skåret frisk fennikel til hvidløgene, hvilket boostede smagen pænt. Jeg brugte også billige frosne Wal-Mart muslinger, som er færdiglavede og vakuumpakket i en mikrobølgeovn. Jeg mikrobølgede dem 4 minutter, mest for at optø dem, og tilføjede dem derefter til 3 minutters madlavning i bouillonen. Jeg tilføjede også 8 småhalsmuslinger og fire store rejer. Serveret med sprødt brød og enkel salat. Advarsel: Brug ikke saltede stuvede tomater. Det gjorde jeg ikke, og bouillonen var for salt. Jeg vil helt sikkert købe den saltfrie variant næste gang. 2013 OPDATERING: kunne ikke finde saltfrie stuvede tomater, så jeg sauterede simpelthen en TB hver finhakket grøn peber, selleri, løg i 1 tsk. olivenolie, tilsat et strejf fennikelfrø, 1/2 tsk. sukker og en dåse saltfrie tomater i tern. Perfekte hjemmelavede stuvede tomater, og denne ret var igen fabelagtig!


Dampede muslinger i hvidvin og tomatsauce

Hver gang jeg besøger Boston, er den eneste restaurant, jeg skal besøge, mor Annas i North End. For tolv bukke kan du få serveret den mest læskende, lækre skål med saftige dampede muslinger, der passer til en konge, og ved siden af ​​det et stykke friskbagt italiensk brød. Swoooon…. Det er denne ret, der har været min absolut foretrukne dekadence på en kold vinterdag i New England, og jeg har endelig lært at genskabe den i mit eget hjem!

Dampende i en stor gryde med sauteret hvidløg, løg, min yndlings hvidvin og en hjemmelavet tomatsauce, duften af ​​disse muslinger var bare himmelsk. Plus, efter at de havde dampet i gryden i lige under 10 minutter, var de hurtigt klar!

Det samme som jeg altid har gjort hos mor Anna, spiste jeg disse lækre muslinger og skovlede den velduftende, mættende tomatsauce op med et stykke blødt italiensk brød. Det var sådan et velsmagende måltid, som jeg ved, at du også ville nyde, og sådan en trøst at vide, at jeg kunne gentage en af ​​mine foretrukne Boston -retter i mit eget køkken.


Relateret video

Vær den første til at gennemgå denne opskrift

Du kan bedømme denne opskrift ved at give den en score på en, to, tre eller fire gafler, som beregnes i gennemsnit med andre kokke og#x27 -vurderinger. Hvis du vil, kan du også dele dine specifikke kommentarer, positive eller negative - samt eventuelle tips eller substitutioner - i det skriftlige anmeldelseområde.

Epicious Links

Condé Nast

Juridisk meddelelse

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes.

Brug af og/eller registrering på en hvilken som helst del af dette websted udgør accept af vores brugeraftale (opdateret fra 1/1/21) og fortrolighedspolitik og cookieerklæring (opdateret fra 1/1/21).

Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast.


  • Sådan opbevares friske muslinger: Det er bedst at tilberede muslinger den dag, du køber dem. For at opbevare i op til 2 dage, overfør muslingerne til en skål eller en uforseglet beholder og dækket med en ren fugtig klud eller et køkkenrulle. Dræn alt vand, der samler sig i bunden af ​​skålen hver dag. Opbevar ikke muslingerne i vand, da de vil dø af det.
  • Sådan kan du se, om muslinger er friske: Friske muslinger skal være i live med lukkede skaller. De skal have en frisk salt havlugt og ikke en fiskelugt. Hvis de lugter fisket, vil jeg ikke foreslå at spise dem. Hvis dine muslinger opbevares i køleskabet, skal du give den en duft lige før tilberedning for at sikre friskhed.
  • Sådan opbevares kogte muslinger: Du kan opbevare kogte muslinger i op til 2 dage i en lufttæt beholder i køleskabet. For at genopvarme, opvarmes i en stegepande ved svag varme, til den er varm igennem. Du skal muligvis tilsætte lidt vand, hvis saucen er tyknet for meget i køleskabet. Jeg vil ikke anbefale at fryse muslinger.


Relateret video

Ikke meget smag. Selvom hvidløgskålene var gode.

Lækker. Min mand elskede det. Jeg tilføjede også oregano og basilikum.

Opskriften er dybest set meget god, men ved at tilføje fem blade frisk basilikum, groft hakket og et strejf frisk oregano, også groft hakket, forbedres smagen kraftigt. Et drys af varme, røde peberflager er også et aktiv.

Epicious Links

Condé Nast

Juridisk meddelelse

© 2021 Condé Nast. Alle rettigheder forbeholdes.

Brug af og/eller registrering på en hvilken som helst del af dette websted udgør accept af vores brugeraftale (opdateret fra 1/1/21) og fortrolighedspolitik og cookieerklæring (opdateret fra 1/1/21).

Materialet på dette websted må ikke gengives, distribueres, transmitteres, cachelagres eller på anden måde bruges, undtagen med forudgående skriftlig tilladelse fra Condé Nast.


Forberedelse

Trin 1

Varm chorizo ​​og 2 spsk. olie i en stor tunge gryde over medium, omrør lejlighedsvis, indtil chorizo ​​begynder at blive brun og sprød, cirka 4 minutter. Tilsæt hvidløg og fennikelfrø og kog under omrøring, indtil duftende, cirka 1 minut. Tilsæt tomater og vin og lad det simre med peber. Kog til reduceret med tre fjerdedele, 6-8 minutter.

Trin 2

Tilsæt muslinger. Dæk til og kog under omrøring lejlighedsvis, indtil muslinger åbner, 6-8 minutter. Kassér alle muslinger, der ikke kan åbnes. Dryp toast med olie. Server muslinger toppet med estragon med toast ved siden af.

Hvordan ville du vurdere Dampede muslinger med tomat og Chorizo ​​bouillon?

& quotCook indtil reduceret med tre fjerdedele. & quot virkelig? Det betyder, at kun en fjerdedel af blandingen er tilbage. Det var ikke rart. Ganske sikker på at det skulle reduceres med en fjerdedel - tre fjerdedele er tilbage ..

Meget ligetil opskrift, let at følge og slutresultatet er så velsmagende. Jeg brugte både estragon og persille til sidst. Jeg følte, at estragonen var med til at forstærke fenniklen (jeg elsker virkelig den smag, så husk det, når du beslutter, hvilken du skal bruge). Jeg pisker denne opskrift ud, når jeg vil imponere gæster, men vil ikke have et super kræsen, arbejdskrævende rod at kæmpe med.


Se videoen: Dampede muslinger - Sådan gør du (Kan 2022).