Nye opskrifter

Kanelrulle hollandsk æbletærte

Kanelrulle hollandsk æbletærte

Kanelrulleskorpe, kanelrulle på toppen, hollandsk æblepåfyldning imellem ... EVER.MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

For thr Crust

1

Pillsbury ™ køleskorpe

1

spiseskefuld usaltet smør, smeltet

2

teskefulde kanel

Æggevask (1 æg pisket med 1 tsk vand)

Til tærte

7

til 8 kopper 7 skrællede, kernede og tyndt skårne små Granny Smith æbler

1

stick usaltet smør, stuetemperatur

1

kop Guldmedalje ™ ubleget alsidigt mel

Granuleret sukker til drysning

Til glasuren

1/4

teskefuld kanel

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Rul tærskorpen på en let melet overflade. Pensl med smør og drys kanel jævnt over. Rul tæt op og skiv i 1/2-tommer runder, som miniature kanelruller.

  • 2

    Tryk på miniature kanelruller, flad side nedad, jævnt i bunden og siderne af en 9-tommers glas tærteplade, og sørg for, at der ikke er mellemrum mellem ruller. Pensel tærskorpen let med ægvask.

  • 3

    Placer skivede æbler i en bunke oven på skorpen. I en stor skål kombineres smør, mel og brunt sukker og formes til at smuldre ved hjælp af fingre eller en konditorblander. Drys smuldre over æbler.

  • 4

    Drys granuleret jævnt over smuldre. Bag tærte, indtil toppen og skorpen er gyldenbrun, og fyldet er boblende, ca. 40-45 minutter (dæk toppen / skorpen med folie, hvis det er nødvendigt for at forhindre, at det bliver for mørkt). Fjern den fra ovnen, og lad den køle helt ned på et køleholder.

  • 5

    I en lille skål piskes sukker, vanilje, kanel og mælk sammen for at danne glasur (tilsæt mere sukker eller mælk for at opnå ønsket konsistens). Brug en konditorpose eller ziploc-pose med en spids afskåret, rør på glasur i en hvirvel oven på smuldre på fuldt afkølet tærte.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
510
Kalorier fra fedt
180
% Daglig værdi
Total fed
20 g
31%
Mættet fedt
11g
55%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
65 mg
21%
Natrium
150 mg
6%
Kalium
200 mg
6%
Samlet kulhydrat
79g
26%
Kostfibre
2g
11%
Sukker
50 g
Protein
3g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
4%
4%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Nogle gange vil du have en kanelrulle, nogle gange vil du have en æbletærte, og så er der tidspunkter, du vil have begge dele. Denne tærte er til de tidspunkter. (Og stort set når som helst du vil have tærte.) Denne kanelrulle hollandsk æbletærte er som en kanelrullesmageksplosion med æbletærtefyldning imellem. En kanel rulle skorpe i bunden, en sukkerholdig streusel og kanel hvirvel glasur på toppen og lækker bagt æble fyld i midten - god elskværdig! Lyder noget mere lækkert lige nu? Troede ikke det. Tjek denne video om, hvordan man laver skorpen:
  • Du har brug for omkring en gazillion æbler (eller mere realistisk, ca. 8 kopper skrællet, kernet og tyndt skåret) sammen med et HELT STIK af smør, brunt sukker, mel og noget mere sukker til drys på toppen. Gå stort eller gå hjem, ikke? Fyld kagen med et bjerg æbler. Det er rigtigt. Bare æbler. Du kan smide æblerne med mere kanel og sukker, hvis du vil, men med den supersøde topping og kanelrulleskorpen bliver den lidt for sød. Efter at have fyldt skorpen med æbler og topping med streusel, kan du tænke over dig selv på dette tidspunkt er denne tærte latterligt høj, og du har mistet dine kugler, men frygt ikke - når den er bagt, tæres den ud til normal tærstørrelse. Stop nu med at stirre og grave allerede, vil du? Glad kanelrulle / æbletærte at spise!

Se videoen: Bag æbletærte med Kunst og Køkkentøj i en perforeret tærtering af metal (September 2020).