De bedste opskrifter

Dominikanske Arepitas de Maíz

Dominikanske Arepitas de Maíz

1/2

tsk bagepulver

1

spiseskefuld usaltet smør

Skjul billeder

  • 1

    Kombiner majsmel og bagepulver. Sæt til side.

  • 2

    Tilsæt mælk, smør, salt og sukker i en saucepande, og varm den over medium høj, indtil mælken er varm, og sukker, smør og salt er opløst.

  • 3

    Fjern gryden fra varmen, og tilsæt majsmelblanding.

  • 4

    Efter godt kombineret tilsæt æg og bland godt.

  • 5

    Smid en spiseskefuld ad gangen i en stegepande med meget varm olie og kog indtil den er gyldenbrun og drej en gang på hver side.

Ekspert tip

  • Arepitas nydes bedre varm.
  • Steg en arepita, prøv den, og juster saltniveauet efter smag.
  • Hvis den endelige blanding er for løbende eller for tæt, kan du justere strukturen med ekstra varm mælk eller ekstra majsmel.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Der er mange variationer i Latinamerika, hvad en arepa er. I den Dominikanske Republik kaldes disse mini-stegte patties arepitas og er lavet med majs. Disse arepitas de maíz er en barndomsfavorit for mange dominikanere. De er nemme at lave, og de kan nydes som en sideskål, hovedmåltid eller som en snack, samt som en morgenmadsmulighed med en kop varm chokolade på siden.

Se videoen: como hacer una arepa de maíz dominicana (September 2020).