Nye opskrifter

Chokolade Walnut Brownies opskrift

Chokolade Walnut Brownies opskrift


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

  • Opskrifter
  • Fadstype
  • Kage
  • Bakker
  • Chokoladebakke
  • Brownies

Disse brownies er så nemme at lave, og alle vil nyde dem. Nyd den varme med vaniljeis eller med en kop.

202 mennesker lavede dette

IngredienserGør: 1 firkantet form på 20 cm

  • 6 spsk usødet kakaopulver
  • 225 g smør
  • 200 g florsukker
  • 2 æg
  • 125 g almindeligt mel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 4 spsk hakkede valnødder
  • 1/4 tsk vaniljeekstrakt

MetodePrep: 15min ›Kog: 25min› Klar om: 40min

  1. Smelt chokolade og smør ved svag varme. Overfør til blandeskål, fløde sammen. Tilsæt sukker gradvist. Blend æg i et ad gangen.
  2. Sigt mel, bagepulver og salt sammen. Rør i chokoladeblandingen. Bland valnødder i. Fordel dejen i en smurt firkantet form på 20 cm.
  3. Bages ved 180 C / Gas 4 i 20 til 25 minutter.

Senest set

Anmeldelser og bedømmelserGennemsnitlig global vurdering:(112)

Anmeldelser på engelsk (101)

Hej, det siger at smelte chokoladen, der er ingen chokolade i ingredienserne, eller dette er kakaopulveret? -11 jul 2015

Disse brownies kom rigtig godt frem, men opskriften er ikke klar over et par ting, så her er et par ekstra tips. Sørg for at tænde ovnen og smøre bakken, inden du starter på blandingen, så den kan gå direkte i ovnen, når den er klar. Opskriften glemmer at fortælle dig, hvornår du skal tilføje vaniljeessensen - jeg vil anbefale at tilføje dette med æggene, da det er en våd ingrediens3. Sørg for at vente, indtil brownies er helt afkølede, før du forsøger at skære dem. Uisede brownies som disse fryser godt, så du kan lave et parti og stikke halvt i fryseren, hvis det vil reducere fristelsen lidt! -19 sep 2015

Jeg lavede denne opskrift, og brownies var så enkle at lave, og de var de rigeste brownies, jeg nogensinde har haft. Jeg tilføjede flere valnødder og bagte også længere.-03. Jan 2015


    • 1 kop (2 pinde) usaltet smør
    • 6 ounce usødet chokolade, hakket
    • 4 store æg
    • 2 kopper sukker
    • 1 tsk vaniljeekstrakt
    • 1/2 tsk salt
    • 1/2 kop mel til alle formål
    • 1/2 kop groft hakkede valnødder (ca. 2 ounces)
    1. Forvarm ovnen til 325 ° F. Smør let 13x9x2-tommers bageplade i metal. Smelt smør og chokolade i kraftig medium gryde ved svag varme, under omrøring, indtil chokoladeblandingen er glat. Fedt nok.
    2. Pisk æg og sukker i en stor skål med en elektrisk mixer, til det er let og luftigt. Pisk chokoladeblanding, vanilje og salt i. Tilsæt mel, bare indtil det er blandet. Hæld dejen i tilberedt gryde, glat toppen. Drys toppen med valnødder. Bages indtil testeren indsat i midten kommer ud med krummer fastgjort, cirka 35 minutter. Overfør panden til rist afkøle helt.
    3. Skær brownies i firkanter.

    Chokolade valnød brownies

    Disse vidunderligt rige chokoladebrunkager har en nøddeagtig crunch og vil være et øjeblikkeligt hit hos din familie. Den perfekte skyldfølelse!

    I dag, 17. maj, er det National Valnut Day! Valnødder har eksisteret i næsten 10.000 år, og sundhedsmæssigt er de gode til din hjerne, dit hjerte og dine knogler. Deres rynkede tekstur får dem til at ligne en menneskelig hjerne, og de anses for at være den øverste nød for hjernens sundhed! Valnødder er fyldt med sunde Omega 3 -fedtsyrer, antioxidanter, vitaminer, spormineraler, protein og fibre. Da de er rige på sunde fedtstoffer og proteiner, mætter de, og et par stykker kan hjælpe dig med at bremse din appetit. På grund af deres lidt bitre smag er valnødder måske ikke så populære at spise lige ud af pakken som jordnødder eller mandler, men hej, lad os vise dem en vis respekt! Du kan nemt indarbejde dem i mange af dine opskrifter. De bruges ofte i kager, brød, småkager, granolaer og is.


    Den bedste Fudgy Brownie -opskrift || Enkel måde at lave den perfekte opskrift på chokoladebruner

    #Hjemmelavede brune.
    #PerfectBrowniesRecipe.
    #EasyFudgyBrownie.
    #Chokoladebruner.
    #StayHomeNydCooking.
    #lifestyleinSaudiArabia.
    #QuickAndEasyRecipes.
    fudgy brownies, den perfekte brownie opskrift, perfekt fudgy brownie, hjemmelavet brownie opskrift, hvordan man laver brownies, den bedste fudgy brownie, enkel og let brownie opskrift, spice bangla opskrift, brownie, chokolade fudge, chokolade brownie opskrift, spice bangla, brownies, let brownies opskrift, hjemmelavet, let, velsmagende, chokolade, enkel, hjemmelavet, opskrift, bagning, perfekt brownie, kids special brownie, chokolade opskrift

    Video taget fra kanalen: Epic FoOds


    De bedste chokolade valnød brownies

    Der er to hemmeligheder for de bedste fudgy brownies, og jeg vil dele dem med dig! Foretrækker du midten eller kantstykkerne? Da jeg var barn, nød jeg kageagtige, bløde brownies. I dag er jeg mere glad for kantstykkerne på grund af de sprøde balancerede med det bløde interiør.

    Hemmelighed nummer et: du har brug for den perfekte pande! jeg elsker USA Pan ’s 8 x 8 Classic Square Cake Pan. Grydenes unikke design giver luftcirkulation mulighed for at skabe jævnbagte godbidder. Non-stick belægningen er BPA-fri og muliggør let frigivelse og rengøring.

    Den anden hemmelighed? Bland ikke dejen mere! For at skabe fudgy, dekadente brownies, rør til det lige er blandet. Jeg lover, de vil være perfekte!

    Brownie Ingredienser:

    Non-stick madlavningsspray
    1 kop usaltet smør
    2 kopper granuleret sukker
    4 store æg
    2 tsk ægte vaniljeekstrakt
    1 kop mel til alle formål
    1 kop malet kakaopulver, sødet
    ¼ tsk salt
    1 kop halv-sød chokoladechips
    1 kop hakkede valnødder

    Frosting ingredienser:

    ½ kop usaltet smør
    1/3 kop kakaopulver, usødet
    1-1½ dl pulveriseret sukker
    2-3 spiseskefulde sødmælk

    Placer den øverste ovnrist i midterpositionen og forvarm ovnen til 350 ° F. Linje an 8 ࡮-tommer bradepande med bagepapir og sprøjt med non-stick kogespray. Sæt til side.

    Fløde smør og sukker i en stor skål. Tilsæt æg og vanilje og bland indtil blandet.

    Tilsæt mel, kakaopulver og salt i en stor skål og rør rundt. Tilsæt langsomt de tørre ingredienser til det våde, indtil de bare er kombineret. (Bland ikke for meget, ellers bliver browniesne "kageformede").

    Rør chokoladechips og valnødder i dejen og overfør til den tilberedte bradepande. Fordel det i et jævnt lag og overfør til den forvarmede ovn.

    Bages i 22-26 minutter, eller indtil en tandstikker indsat i midten kommer ren ud. Brownies vil stadig være bløde og afslutte med at sætte sig, mens de afkøles.

    For at forberede frostingen blandes smørret med kakaopulveret og 1 kop flormelis. Tilsæt en spiseskefuld mælk ad gangen, indtil den ønskede konsistens er nået. Tilsæt om nødvendigt den resterende ½ kop pulveriseret sukker for at tykne.

    Når den er afkølet, fordel frosting oven på brownies, inden den skæres i skiver og serveres. God fornøjelse!


    Chokolade valnød brownies

    Du vil aldrig lave brownies fra en blanding igen! Glutenfri og mælkefri (valgfri), disse chokolade valnødbruner tager kun 10 minutter at forberede og giver rige chokoladebrunkager, der smelter i din mund lækker!

    Kagelignende, men super chokoladeagtig og fudgy, når du bider i dem!

    Jeg er besat af disse Glutenfri Chokolade Valnød Brownies!

    Sandhed: Jeg laver normalt brownies af en æskeblanding. Der er mange gode glutenfri brownies-blandinger på markedet. Men aldrig igen!

    Disse tager kun 5 minutter ekstra at forberede og er sååååå gode!

    Kagelignende, men super chokoladeagtig og fudgy, når du bider i dem, og med store stykker valnødder, der passer så godt til den rige chokoladesmag.

    Bonus, jeg elsker virkelig, at jeg ved, hvad der gør dem så lækre!

    Alt du skal bruge er 9 ingredienser! Smør (eller mælkefrit smør), usødet mørk chokolade 100% cacao chips (vi brugte Pascha), æg, sukker (husk, at chipsene er usødede), glutenfrit universalmel (vi brugte GF Jules – affiliate link), vanilleekstrakt, bagepulver, salt og valnødder.

    Som en side genererer køb via et tilknyttet link en lille procentdel af salget for mig, men gør det ikke ændre din pris overhovedet. Så køb via et tilknyttet link hjælper mig med at finansiere dette websted og alle de opskrifter, jeg deler, så tak!

    Tilbage til brownies, de kommer hurtigt sammen!

    Først smelter du smør og chokolade sammen. Mens det smelter, kombineres mel, bagepulver og salt i en lille skål og pisk æggene, til det er let og luftigt.

    Tilsæt den smeltede chokolademix til de sammenpiskede æg sammen med vaniljen.

    Tilsæt derefter melblandingen. Og rør valnødderne i.

    Du kan blande det i hånden, eller vi blander alt i vores Kitchen Aid Stand Mixer. (Amazon Affiliate Link)

    Hæld det og fordel jævnt i en 8 ࡮ bradepande og top med valnødder, hvis du vil. Jeg kan godt lide at holde nogle til side og lægge dem ovenpå.

    Bages 30 minutter, ligesom en brownie -blanding i æske, og lad afkøle. Det er det!

    Sjovt faktum: denne opskrift er baseret på en, min mor plejede at lave til den tid, da jeg var ung. Ingen i familien havde lavet dem i årevis uden særlig grund, og nu er de en fanfavorit igen!

    De eneste ændringer, jeg foretog i den originale opskrift, var at bruge glutenfrit mel og usødet mørk chokoladechips i stedet for usødet chokoladefirkanter, fordi de var lettere for mig at finde.

    Håber du elsker dem lige så meget som os!

    For flere bar -cookies og godbidder, klik her.

    Rul ned for opskrift og efterlad en kommentar, hvis du prøver.


    Small Batch Dobbelt Chokolade Valnød Brownies

    Bagning med mine børn er en af ​​mine foretrukne måder at tilbringe tid sammen, især med min 7 -årige søn. Han er stadig ung nok, hvor han elsker at hjælpe i køkkenet, fra at knække æggene til at bruge min stand-mixer, næsten helt alene.

    Med to travle teenagedøtre, når de bager i køkkenet, er det normalt uden min hjælp, hvilket jeg har besluttet er bedre. De lærer af mange forsøg, ligesom jeg gjorde, og jeg kan se dem udvikle deres færdigheder på afstand.

    Det varer ikke længe, ​​før Eli ikke vil have min hjælp og vil også prøve ting på egen hånd. Tiden med mine børn går så hurtigt, så jeg nyder hvert eneste minut med ham, mens jeg kan.

    Et af mine mål i år er at bage i små portioner, når anledningen melder sig. Nu i 40'erne har mine hofter ikke råd til at have en dessertrester, der håner mig til at spise den den næste dag. Uanset om det er en enkelt cookie pr. Person eller en lille portion cheesecake (jeg bagte en 5 tommer cheesecake i sidste uge!), Er jeg bestemt en fan af bagning i små portioner.

    I dag har jeg en opskrift på Double Chocolate Walnut Brownie til dig bagt i en brødform. Brownies er rige og fudgy med en let mærkbar tygge omkring kantstykkerne. Du kan skære den i 8 små 2 ࡨ-tommer stykker eller 6 større portioner på 3 ࡨ-tommer. Selvfølgelig kan opskriften fordobles, men når du går i lille batch, går du aldrig tilbage.


    Opskriftsoversigt

    • 6 ounces bittersød chokolade, hakket
    • 1 1/2 pinde usaltet smør, blødgjort
    • 1 1/4 kopper sukker
    • 1/2 tsk kosher salt
    • 3 store æg, slået
    • 2 tsk ren vaniljeekstrakt
    • 1 kop mel til alle formål
    • 1/2 kop groft hakkede valnødder

    Forvarm ovnen til 350 & deg. Smør en 8 tommer firkantet bageplade og beklæd den med bagepapir, så papiret strækker sig over to modsatte sider.

    I en stor gryde smeltes chokoladen og smørret ved svag varme under konstant omrøring. Tag gryden af ​​varmen, og rør sukker og salt i. Lad afkøle lidt, og rør derefter gradvist de piskede æg i. Rør vaniljeekstrakt i. Tilsæt melet og rør indtil det er blandet. Fold de hakkede valnødder i og hæld dem i den tilberedte bradepande.

    Bag brownies i midten af ​​ovnen i 40 minutter, indtil toppene er blanke og revne på pletter og en tandstikker indsat lige ved midten kommer ud med et par krummer fastgjort. Lad afkøle helt i gryden, mindst 4 timer. Kør en kniv rundt om kanten af ​​gryden, og løft brownies ud ved hjælp af det overhængende bagepapir. Skær brownies i firkanter og server.


    Triple-chokolade brownies

    Der er intet som synet af en friskbagt portion brownies. Og ikke kun for os med en sød tand. De fleste mennesker - ja, de sjove - er brownie -fans, og derfor ser vi dem overalt, fra potlucks til kontorfester, fødselsdage til skolefrokoster. En stor brownie, der er rig på det og unapologetisk rodet, smager langsomt med lukkede øjne.

    Og selvom der ikke er noget, der hedder en "dårlig" brownie, er de bedste virkelig mindeværdige.

    Chokolade, smør, sukker, mel og æg, blandet sammen og bagt i en gryde. Så simpelt som de kan se ud, er der en bestemt kemi bag en god brownieopskrift. "Når vi underviser i brownies, taler vi altid om at lytte og være opmærksomme på opskriften," siger Clemence Gossett, medejer af Gourmandise School of Sweets & amp Savories i Santa Monica. Forholdet mellem hver komponent, ingrediensernes kvalitet og den måde, de kombineres og bages på, kan gøre en god brownie endnu bedre.

    I løbet af de sidste uger har jeg testet tæt på et dusin brownieopskrifter fra en række forskellige kilder, både gamle og nye. Nogle opskrifter kræver chokolade, andre bruger kakaopulver - og andre inkorporerer begge dele. Og selvom opskrifterne varierer i mængder smør og sukker, de bruger, er en af ​​de største variabler mel, med ældre opskrifter, der kræver et større forhold mellem mel og andre ingredienser, hvilket giver en mere "kagelignende" brownie. Nyere opskrifter har reduceret mel, nogle til at næsten eliminere det, hvilket resulterer i mere fudge-lignende brownies.

    Det handler om chokolade

    For prisvindende kogebogsforfatter og bager Alice Medrich handler det om chokoladen. "De fleste opskrifter, hvis du går tilbage og kigger på ældre amerikanske kogebøger, er det alt sammen usødet chokolade," siger Medrich, en mangeårig chokolademyndighed og anerkendes bredt for at have introduceret chokoladetrøfflen til USA. »Det var det, vi havde i købmanden, da jeg voksede op. Selvom der var en bar med semisød derude, var der ingen, der lavede brownies ud af det. ”

    Medrich krediterer meget af brownieudviklingen til den øgede tilgængelighed af forskellige slags og procenter chokolade i 90'erne. Og efterhånden som sorten blev bedre, blev kvaliteten af ​​chokolade også bedre. Medrich bemærker, at hendes kogebog, "Bittersød", var den første af sin art, der diskuterede chokoladeprocenter, hvordan man bruger dem og deres virkning i opskrifter. "Jeg ville fejre alle disse valg," siger hun. "Bittersød" indeholder flere opskrifter på brownies, herunder nogle, der bruger usødet, bittersød og semisød chokolade.

    Selvom ændring af chokoladetype vil påvirke kemien i sarte retter som en chokolademousse, er brownies meget mere tilgivende. "Det kommer til at påvirke brownies sødme," siger hun. "Men brownies er ikke så finurlige, at du stadig ikke får noget spiseligt og måske endda lækkert."

    Når det kommer til en chokoladestang versus chips, er de to ikke udskiftelige. Chokoladechips har ekstra voks tilsat dem, så de holder deres form under bagning, og de giver ikke en glat og jævn chokolade, hvis de erstattes af barchokolade.

    Folk troede før, at kakaobrownies var andenrangs, fordi kakao ikke var så luksuriøs eller vidunderlig som chokolade, bemærker Medrich. Men hvis du har den rigtige opskrift, kan en kakaobrownie være fantastisk, “dels på grund af kakaoen, og dels på grund af dramaet med sprødheden på toppen og det klæbrige center.”

    Forskellene mellem naturligt og hollandsk kakaopulver:

    "Naturligt" kakaopulver sælges typisk usødet, og selvom det kan smage bittert alene, fungerer dets naturlige surhed med bagepulver for at hjælpe hævede bagværk, hvilket giver den færdige ret en afbalanceret chokoladesmag.

    Kakaopulver behandles ofte med alkali for at lave det, der er kendt som hollandsk proces eller alkaliseret kakao. Alkalien neutraliserer pulverets naturlige surhed, hvilket giver kakaoen en mere blød og glat, mindre bitter smag. Hollandsk kakao har også en rigere, dybere farve end naturlig kakao.

    Hvis der er hævning i opskriften, er kakaotypen vigtig (bagepulver kræver naturlig kakao). Ellers skal du bruge enhver form for kakao, du ønsker. Hvis du laver to portioner af den samme brownie, en ved hjælp af hollandsk proces og en med en naturlig kakao, ser den hollandske proces måske mere tiltalende ud, fordi den er mørkere. Det naturlige vil fremstå lettere og lidt mere rødligt. "Men luk øjnene og smag," siger Medrich. "Jeg tror personligt, at den med naturlig kakao vil have meget mere" chokolade "smag, men rummet kan dele sig."

    Husk også, at du ikke bare kan erstatte kakaopulver med barchokolade. Barchokolade indeholder kakaosmør og sukker, hvorimod kakaopulver ikke gør det. Du finder, at kakaobaserede brownieopskrifter har en tendens til at have meget mere smør og sukker for at kompensere for dette.

    "En anden ting, jeg finder virkelig nyttig, er, at jeg aldrig bruger vaniljeekstrakt i mine brownies," siger Gossett. "Det gør jeg heller ikke i mine cookies." Al chokolade, undtagen kakaopulver, indeholder vanilje, forklarer Gossett. Når du tilføjer vanilleekstrakt, får du vanilje i både dejen eller dejen, samt chokoladen, som dæmper chokoladesmagen. "I brownies vil du virkelig gerne have, at smagen af ​​chokolade dukker op," siger hun.

    Når du studerer forholdet mellem brownies, jo mindre fedt er der i chokoladen - jo mørkere chokolade eller mere kakaopulver - jo højere er forholdet mellem fedt og sukker i opskriften. Jeg har fundet ud af, at jeg foretrækker at bruge en kakao af god kvalitet til mine brownies, netop fordi jeg kan manipulere mængden af ​​fedt og sukker i opskriften. Almindeligt smør smelter ved en meget lavere temperatur end kakaosmør, der findes i barchokolade, hvilket vil påvirke brownies 'endelige tekstur.

    “Har du nogensinde lavet en cookie med et ton smeltet chokolade, og selvom kagen er god, føles den lidt tør og hård? Det er kakaosmørret, «siger Medrich. "Kakaosmør tager et stykke tid at smelte og får det til at føles som om du spiser noget tørt og hårdt og smuldrende, selvom du ved, at der er en bådfyldt chokolade derinde."

    Gossett foretrækker faktisk at bruge dyrket smør og argumenterer for, at mælkesyren i smørret fungerer rigtig godt med chokoladen. "Der er den søde tang, som jeg elsker," siger hun.

    Mængden og typen af ​​sukker vil også påvirke den endelige tekstur og smag af brownies. "Pulveriseret sukker vil gøre brownies gummy," siger Gossett og argumenterer for, at majsstivelsen i sukkeret, der bruges til at forhindre det i at koge, giver en næsten klistret tekstur.

    Granuleret sukker, især i kakaobaserede brownies, giver dem næsten en sliklignende skorpe og et ekstra blødt interiør.

    Gossett foretrækker standard hvidt granuleret sukker til brownies og marengs. "Andre sukkerarter bliver virkelig kornete, og du får ikke en glat tekstur."

    Med hensyn til hævning afhænger det af opskriften og andre ingredienser. Gossett bruger ikke hævning, medmindre hun laver en fuldkornsbrunkage og har brug for et lille løft. Zoe Nathan, medejer og bager ved Huckleberry, Rustic Canyon, Sweet Rose Creamery og Milo & amp Olive, bruger surdej i to af de brownieopskrifter, hun roterer på sine bagerier.

    Chokolade. (Ricardo DeAratanha / Los Angeles Times)

    Sammen med chokolade har den største udvikling i brownieopskrifter at gøre med forholdet mellem mel. Hvor brownies engang var næsten kageagtige, kræver mange opskrifter lige nok mel til at binde de andre ingredienser, hvilket resulterer i brownies, der grænser mere til fudge. "Dengang skubbede alle den slags kage [tekstur]," siger Nathan. ”Det var så sjovt. Nu går vi med den dekadente bid. ”

    Derudover eksperimenterer mange bagere med fuldkornsmel og ikke-glutenmel. Med ikke-glutenmel siger Medrich, at brownies er "mere sliklignende, ikke på den sej måde, men på den bløde og smeltende måde."

    Noter Nathan, “Du kan lave en boghvede brownie, og et barn vil spise det. Du kan lave en rugbrownie, og et barn vil spise det. Du kan lave en glutenfri brownie, og alle ville spise den. ”

    Brownies mekanik

    Tips og tricks til at tage dine brownies til det næste niveau

    Ældre opskrifter kræver ofte afkøling af smeltet chokolade og smør, før der tilsættes æg. Hvis du rører æg hurtigt i, er det ikke nødvendigt at afkøle på forhånd.

    Men du vil gerne have, at dejen afkøles til sidst. Tilsæt kolde æg. Den koldere temperatur hjælper dejen med at emulgere.

    Til opskrifter, der kræver mere mel, røres bare, indtil melet er inkorporeret. Til opskrifter med mindre mel, pisk melet godt i (fedtstofferne forhindrer, at dejen bliver hård), så dejen emulgeres fuldstændigt inden bagning.

    Hvis du køler dejen natten over inden bagning, bliver brownies meget rigere, ifølge Medrich. Det blander smagene bedre og skaber en bedre tekstur.

    Medmindre du foretrækker kagelignende brownies, skal du understege dem lidt og sætte dem i køleskabet for at køle et par timer, før de skæres i stykker, siger Nathan.

    Timingen er generelt vigtigere end temperaturen, når der bages brownies. Hvor længe de bager er vigtigt, fordi overstegt brownies er seje og tørre.

    Brownies bages typisk ved højere temperaturer, hvis de har en topping. Den højere temperatur gør dobbelt arbejde ved at skåle eller farve topping, når brownies bages.


    • 2 dl hakkede valnødder
    • 1 kop kakaopulver
    • 4 æg
    • 1/2 tsk bagepulver
    • 2 dl sukker
    • 1 kop mel til alle formål
    • 1 kop smør
    • 2 tsk vaniljeekstrakt
    • 1/2 tsk salt

    Sådan laver du Walnut Brownies

    Trin 1

    Bland maida, kakaopulver, bagepulver og salt i en stor skål.

    Trin 2

    Varm smør i en gryde ved lav flamme.

    Trin 3

    Fjern gryden fra flammen, når smørret er helt smeltet. Tilsæt sukker, æg og blend godt.

    Trin 4

    Tilsæt vaniljeekstrakt. Tilsæt maida -blandingen og bland godt.

    Trin 5

    Tilsæt valnødder og rør for at blande.

    Trin 6

    Fordel dette på en smurt bradepande beklædt med folie.

    Trin 7

    Sæt gryden i en forvarmet ovn ved 350F/175C i cirka 25 til 30 minutter, eller indtil et spyd, der er indsat i midten, kommer rent ud.

    Trin 8

    Fjern og afkøl helt. Inden den er helt afkølet, pynt med nogle finthakkede valnødder.



Kommentarer:

  1. Goltinos

    Bravo, den storslåede idé, og den er rettidig

  2. Tetaur

    Jeg undskylder, men denne er helt anderledes. Hvem ellers kan sige hvad?

  3. Stewart

    skinne

  4. Jeramiah

    I det hele charmen!

  5. Akinolabar

    Ja bestemt. Så det sker.

  6. Zemariam

    Fremragende idé, fastholder jeg.

  7. Rigby

    Tak for forklaringen. Jeg vidste ikke dette.



Skriv en besked