De bedste opskrifter

Instant Pot ™ kødbrød med rustikke kartoffelmos

Instant Pot ™ kødbrød med rustikke kartoffelmos

Klassisk kødbrød er tilbage og bedre end nogensinde takket være Instant Pot ™. Kødbrød og kartoffelmos er lavet i en skål og på halvdelen af ​​tiden!MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

2

lb Yukon Guld kartofler, skåret i 1-tommer stykker

6

fed hvidløg, finhakket (ca. 1 spsk)

1/2

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1

lb ekstra mager (mindst 90%) hakket oksekød

1

spiseskefuld Worcestershire sauce

1/2

teskefuld peber

1

spiseskefuld pakket brunt sukker

1/2

kop kraftig flødeskum

1

spiseskefuld finhakket frisk persilleblade

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt 6-liters Instant Pot ™ -indsats med madlavningsspray. Skær 1 ark kraftig folie (12 tommer firkant); spray med madlavningsspray.

  • 2

    Anbring kartofler og 2 teskefulde hvidløg i indsatsen; hæld i vand.

  • 3

    Rør brødkrummer og mælk i en lille skål; lad den stå, indtil mælken er absorberet. Tilsæt oksekød, løg, resterende teskefuld hvidløg, Worcestershire sauce, æg, 1 tsk salt og peber i en medium skål. røre. Tilsæt brødkrummelblanding; fold ingredienserne sammen. Pas på ikke at komprimere blandingen, danne et lille brød og placere det i midten af ​​folien. Træk hjørner og sider af folien op, men forsegl ikke. Placer folien oven på kartoflerne i indsatsen.

  • 4

    Sikkert låg indstil trykventil til TÆTNING. Vælg MANUAL; kog ved højt tryk 30 minutter. Vælg ANNULLER. Hold trykventilen i forseglingsposition for at frigøre trykket naturligt i 10 minutter. Sæt derefter trykventilen på VENTING for manuelt at frigive det resterende tryk. Løft forsigtigt folie med kødbrød, og overfør det til skærebrættet. Fjern brød fra folien; kassér folie med fedt. Bland ketchup og brunt sukker i en lille skål; børst over toppen af ​​kødbrød.

  • 5

    I mellemtiden mos kartofler groft; omrør flødeskum, smør og resterende 1/2 tsk salt. Skive kødbrød; drys kødbrød og kartofler med persille.

Ekspert tip

  • Vi elsker at bruge Yukon Gold kartofler, fordi du ikke behøver at skrælle dem. dog kan skrællede russet kartofler bruges i stedet.
  • Brug af ekstra magert oksekød minimerer mængden af ​​resterende fedt i folien.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
32%
Mættet fedt
11g
55%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
115 mg
39%
Natrium
820 mg
34%
Kalium
950 mg
27%
Samlet kulhydrat
41g
14%
Kostfibre
3g
12%
Sukker
8 g
Protein
21g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
8%
8%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: HMOOB Style Pressure Cooker @ Mos Lwj Deer STEW or Nqaij Ntsaws (September 2020).