Seneste opskrifter

Jordbær Daiquiri Jello-skud

Jordbær Daiquiri Jello-skud

Lad os indse det, der er bare ingen yndefuld måde at få et jello-skud ud af koppen. Vores løsning? Spring kopperne helt over og lav dem inde i jordbær for en helt spiselig godbid.MERE +MINDRE-

1

æske (3 oz.) Jell-O ™ jordbær

1/4

kop Grand Marnier ™ (eller triple sec eller Cointreau ™)

1/4

kop friskpresset limesaft

50

store jordbær (ca. 3-4 pund)

Granuleret sukker (til rimming)

Mini kalk kiler (til pynt)

Skjul billeder

  • 1

    Kombiner en lille pakke jordbærgelatine og 1 kop vand. Varm op på komfuret, indtil gelatinen er opløst. Rør 1/2 kop rom, 1/4 kop Grand Marnier ™ (eller tredobbelt sek) og 1/4 kop friskpresset limejuice. Sæt til side.

  • 2

    Barber en lille smule fra jordbærens bund. Pas på, at du ikke tager for meget af: lige nok til at lade dem stå oprejst. Udhul derefter jordbærene ved hjælp af en jordbærskal, paringskniv eller grapefrugtske.

  • 3

    Sæt jordbær tæt i en gryde og fyld dem med pigget gelatine. Opbevares i køleskab og lad det sætte sig 3-4 timer.

  • 4

    Drej jordbærets kant i sukker lige før du er klar til servering. Pynt med mini lime kiler, hvis det ønskes, og server!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
20
Kalorier fra fedt
0
% Daglig værdi
Total fed
0g
0%
Mættet fedt
0g
0%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
10 mg
0%
Kalium
30 mg
1%
Samlet kulhydrat
3g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
3g
Protein
0g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Maj er National Strawberry Month! Det ser ud til at fortjene en fest, synes du ikke? Og da vi er af den opfattelse, at fejring gøres bedre af et fantastisk geléskud, lad os kombinere de to! Disse er måske det bedste geléskud til dato. Ikke kun får du det sprudlende sjov af et geléskud, men også det fartøj, der holder skuddet, er spiseligt. Og ikke kun er det spiseligt ... det er en sød, lækker jordbær. Det bliver ikke meget bedre end det! At gøre jordbæret til et spiseligt skudglas. Barber en lille smule fra jordbærens bund. Pas på, at du ikke tager for meget af ... lige nok til at lade dem stå oprejst. Udhul derefter jordbærene. Hvis du har en praktisk dandy jordbærskal, skal du bruge den, men en skærekniv eller grapefrugtske fungerer også. En kalkunbaster fungerer godt til at fylde jordbærene med Jello! Opbevares i køleskab, og lad det sætte sig 3-4 timer. Drej "kanten" på jordbæret i sukker lige før du er klar til servering. (Ingen grund til at våde bærene, sukkeret klæber af sig selv.) Pynt med mini lime kiler, hvis det ønskes, og server! Skål til jordbæret - og endeløse sommergrill'ere fyldt med disse søde godbidder!

Se videoen: Episode 49: Strawberry Daiquiri Gelatin (September 2020).