Usædvanlige opskrifter

General Tsos kylling

General Tsos kylling

Der er en grund til, at dette er en af ​​de mest populære afhentningsretter nogensinde. Bare sørg for, at ordet ikke kommer ud, ellers har du nabolaget ved din dør.MERE +MINDRE-

Opdateret 27. november 2019

2

udbenede, skinless kyllingebryst, skåret i 1/2 tommer stykker (ca. 1 1/2 pund)

1

kop majsstivelse blandet med 1 tsk salt

2

store fed hvidløg, hakket

6

små tørrede røde chili, frøet og brudt i stykker

Jordnøddeolie til friturestegning

Til marinaden:

1

spiseskefuld kinesisk risvin eller tør sherry

Til sauce:

1

spiseskefuld riseddike

2

spiseskefulde kinesisk risvin eller tør sherry

3

spiseskefulde hvidt sukker

Skjul billeder

  • 1

    Pisk marinadeingredienserne sammen og hæld kubikyllingen over. Rør for at belægge kyllingen grundigt og lad den sidde, mens du forbereder resten af ​​ingredienserne.

  • 2

    Kombiner sovsingredienserne under omrøring, indtil sukkeret og majsstivelsen er opløst. Sæt til side.

  • 3

    Opgrader kyllingestykkerne i majsstivelsen og ryst det overskydende af. Arbejd i portioner, friter kyllingen i olie opvarmet til 375 ° F, indtil kyllingen er gyldenbrun, sprød og kogt igennem. Placer kyllingen på papirhåndklæder.

  • 4

    Varm spiseskefuld olie i en wok eller en stor stegepande over medium høj varme. Steg hvidløg og røde chili i ca. 30 sekunder, indtil de er duftende. Tilsæt sauce og lad det simre indtil det er fortykket. Tilsæt den stegte kylling, omrør den grundigt, og lad den simre i et par minutter, indtil kyllingen har absorberet saucen. Server straks.

Ekspert tip

  • For at gøre denne General Tsos kyllingopskrift til et komplet måltid, serveres med kogt ris og dampet broccoli.
  • For at gøre kyllingen ekstra sprød skal du stege den to gange, inden du dækker den i sauce.
  • Du bliver aldrig nødt til at bestille igen ved hjælp af disse kinesiske takeaway-smag-lignende opskrifter.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Sæt dig ikke fast og venter på levering - tilbered din egen krydrede, pæne version af denne klassiske skål selv. En af (hvis ikke de mest) populære kinesiske take-away-retter i Amerika, General Tsos kylling har været en favorit i årtier. Så hvem er denne general Tso, alligevel? Han var en statsmand i Qing-dynastiet, hvis egentlige navn var Zuo Zongtang (Zuo udtales "Tso"). Men mens denne vildt populære skål blev opkaldt efter ham, ville han ikke have været fortrolig med den - og faktisk er hans efterkommere heller ikke. Da de blev interviewet om skålen for et par år siden, havde de aldrig hørt om den. Fadet bærer hans navn, men har slet ingen forbindelse med ham. Faktisk er det ikke engang autentisk kinesisk! Men det er okay, fordi det er grundigt autentisk kinesisk-amerikansk, og det fejrer vi. Nu kan du klare det når og hvor du vil på bare 30 minutter, og resultaterne vil konkurrere med din foretrukne takeout-version. Chia? H khì! - det betyder "spis op!"

Se videoen: Sous Vide General Tsos Chicken (September 2020).