Nye opskrifter

Hvordan man laver tyrkiet ryk

Hvordan man laver tyrkiet ryk

Lær hvordan du laver hjemmelavet kalkun rykkende ved hjælp af bare din ovn!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

2

pund udbenet hudfri kalkunbryst, skåret tyndt

2

spiseskefulde Worcestershire sauce

2

spiseskefulde sriracha chilisauce

2

teskefulde røde peberflager

2

teskefulde grovmalet sort peber

Skjul billeder

  • 1

    Stik kalkunbryst i fryseren i 20-30 minutter, så det strammer op. Brug derefter en meget skarp kniv til at skære brystet i tynde, 1/8 tommer skiver. Prøv at gøre dem så ensartede som muligt.

  • 2

    Kombiner kalkunskiver i en mellemstor skål med alle andre ingredienser. Rør sammen og lad sidde i mindst 4 timer eller natten over.

  • 3

    Skub kalkun ind i et dørslag i vasken, og lad ekstra marinade løbe af.

  • 4

    Forvarm ovnen til 175 ° F. Placer 2 trådstativ over bageplader og olie dem let med en neutral olie.

  • 5

    Placer forsigtigt kalkunskiver på trådstænger. Sørg for, at ingen skiver overlapper hinanden.

  • 6

    Bag kalkun i 2 timer, vend derefter stykker og bag i yderligere 2 timer. Du kan gå længere, hvis du vil have det rykkede endnu sejere.

  • 7

    Afkøl ryk og opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet til frysning til længere opbevaring.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvis du nogensinde har købt ryk, har du muligvis haft et chok i kassen. Det kan være dyrt for ikke så meget rykkende overhovedet. Heldigvis er det meget let at gøre rykkigt derhjemme - og du har ikke brug for en dehydrator, som mange tror. Du kan lave det i din ovn! Til denne version lavede jeg en let krydret hjemmelavet kalkun, der er vanedannende og lækker. Du vil gerne bage disse strimler ved 175 ºF i mindst fire timer. Den meget lave temperatur vil dybest set langsomt koge kalkunen, men tørrer den for det meste ud - hvilket er præcis det, du vil have. Efter de første to timer i ovnen vender du dine kalkunstrimler, så de koger jævnt. Det er et ventespil, men heldigvis ikke hårdt. Det er stort set umuligt at overkoge dem. Efter fire timer vil de rykkede strimler være mørkebrune og virkelig seje. Hvis du vil have din rykkede sejere, kan du bage den i endnu en time. Du kan også trække stykker, der er færdige, og koge tykkere stykker længere. Teoretisk set vil dette rykkede være fint i en lufttæt beholder ved stuetemperatur, da den er hærdet og tørret, men vi anbefaler at opbevare den i køleskabet bare for at sikre, at det er sikkert at spise. Det holder heller ikke længe. Det er så lækkert, at du finder dig selv i at få fat i et stykke eller to hver gang du åbner køleskabet!

Se videoen: Sådan laver du en film, ALLE vil se. Ultra Nyt (September 2020).