De bedste opskrifter

Ratatouille Penne Pasta

Ratatouille Penne Pasta

Alle de friske, sommerlige smag af klassisk fransk ratatouille - aubergine, courgette, squash, løg, hvidløg og tomat - kastes sammen med penne-pasta i denne brugervenlige tag på den berømte vegetabilske gryderet.MERE +MINDRE-

Opdateret 25. maj 2017

1

medium aubergine, skåret i 1-tommers terninger

1

medium courgette, hakket

1

lille gul løg, terninger

1

dåse (28 oz) Muir Glen ™ økologiske ildbrændte ternede tomater

1

lb ubehandlet penne pasta

Skjul billeder

  • 1

    Kog penne pasta i henhold til instruktionerne på pakken. Tøm pasta, men reserver 1 kop pastavand til senere.

  • 2

    I mellemtiden tilsættes olivenolie til en stor stegepande over medium høj varme. Når olie er skinnende, tilsæt aubergine og 1/2 tsk kosher salt. Kog 8 minutter, indtil aubergine begynder at blødgøre og brune på pletter.

  • 3

    Tilsæt hakket courgette, squash og løg til stegepanden. Kog i yderligere 5 til 6 minutter. Hvis stegepanden virker meget tør, er du velkommen til at tilføje en ekstra drys af olie. Det er okay, hvis nogle af aubergine holder sig til stegepanden.

  • 4

    Tilsæt hvidløg og kog i 30 sekunder, før du endelig tilsætter tomater. Brug væsken fra tomaterne til at skrabe eventuelle bits fast i panden. Lad stegepanden koge, rør ingredienserne sammen og reducer varmen til lav. Lad det simre i 8 til 10 minutter.

  • 5

    Tilsæt drænet pasta til stegepanden og rør for at kombinere. Hvis blandingen virker tyk eller for tør, tilsæt i reserveret pastavand med 1/4 kop, indtil sauce når den ønskede konsistens. Sæt ratatouille pasta med salt og peber, pynt med frisk timian og server straks.

Ekspert tip

  • Bowtie pasta eller rotini ville fungere godt for pasta erstatninger. Vi anbefaler dog ikke spaghetti, da det ikke rører godt sammen med ratatouilleingredienserne.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Klassiske ratatouille-smag (aubergine, squash, tomater) er nogle af mine yndlingssmag, men den klassiske skål kan være lidt af en prøvelse at lave. Du er nødt til at skære alt jævnt, lag det perfekt og stege det i et stykke tid for at få den ønskede tekstur. Er det det værd? Sikker på, men ikke alle har den slags tid! Denne ratatouille penne skål er lidt mere realistisk, men smagene er tro mod den oprindelige skål! Tricket er at tilføje grøntsagerne i den rigtige rækkefølge til en stor stegepande og derefter simre ingredienserne med nogle gode ildristede tomater, og resultaterne er salte og vidunderlige. Aubergine er den første ingrediens, der går i stegepanden over medium høj varme. . Lad være med at skrælle det, men prøv at kubere det i cirka 1 tommer terninger. Det krymper lidt, når det koger i stegepanden. Brug en liberal mængde olivenolie, da aubergine bare suger olivenolien op. Krydre det også godt, da det koger i stegepanden. Lad aubergine koge i ca. 8 til 10 minutter, før du tilføjer noget andet til gryden. Aubergine skal brunes lidt, begynde at blødgøre og opsuge det meste af olien. Tilsæt derefter løg, squash og courgette. Disse har brug for kortere tid til at lave mad, men giver dem stadig et godt 5 til 6 minutter, så de begynder at få lidt farve. Tilsæt hvidløg sidst, så den ikke brænder. Tilsæt derefter tomaterne og rør alt sammen. Hvis der er bit fast i panden, skal du bruge væsken fra tomatene til at løsne de fastlagte bit. Lad stegepanden koge lidt og lad ingredienserne simre i ca. 10 minutter (sænk varmen til lav). Rør derefter den kogte penne-pasta ind, og hvis blandingen virker for tyk, tilsæt lidt pastavand for at løsne saucen. Pynt med timian og server straks. Det er en virkelig hjertelig, men stadig sund skål, som alle vil elske.

Se videoen: Lemon Pasta. Gennaro Contaldo (September 2020).