Nye opskrifter

Pommes frites

Pommes frites


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vask kartoflerne og kom dem i koldt vand til at koge i en stor nok gryde.

Sæt samtidig æg i kog i en kedel.

Når kartoflerne er klar (jeg forsøger at se, om de er kogte med en gaffel), tages de af varmen og langsomt drænes vandet fra gryden og lad derefter kartoflerne køle af. Når de er afkølet, skrælles kartoflerne en efter en.

Tilberedningstiden for æggene er 5 minutter (da vandet begynder at koge). Når de er klar, skal du forsigtigt dræne vandet og læg koldt vand over æggene (det gør det lettere at rengøre).

Vi tager en varmebestandig glasskål, som vi smører med smør.

Derefter skærer vi kartoflerne i runder og lægger dem i et jævnt lag i vores bageform.

Vi sørger for at efterlade nok kartofler til det sidste lag (> 1/2 af mængden af ​​kartofler).

Tykkelsen af ​​kartoflerne skal være ca. 0,5 cm.

Drys lidt salt over kartoflerne, og tilsæt derefter de skivede ægskiver over kartoflerne. Man skal passe på, at æggeskiverne er på hele kartoffeloverfladen.

Drys derefter med sød ost, og jeg tilføjede en knivspids formalet spidskommen.

Hvis du ikke kan lide spidskommen, kan du tilføje peberpulver. Det kan også være uden krydderier eller putte det, du kan lide.

Vi skærer resten af ​​kartoflerne og lægger dem i et jævnt lag over sammensætningen af ​​vores bageform.

Drys salt efter smag og tilsæt creme fraiche og smørterninger.

Sæt vores fad i ovnen i 30 minutter ved 150 -157 C.

Pisk et æg og tilsæt lidt tomatpuré og hæld over vores tilberedning, læg derefter revet telemeau og bag i 15 minutter, indtil gratineret.

Nu har vi nogle gode franske kartofler at spise, men vi må vente lidt endnu på, at de køler af, så de kan sættes på tallerkenen (15-20 minutter).


Hvis du kan lide det, så del det med dine venner!






Ingrediens:

1 kg og 200 g kartofler
500 g fetaost
7 kogte æg
400 g ost
Bakke smurt pande

Til saucen:
2 rå æg
100 g mel
150 ml mælk
350 g creme fraiche
Salt efter smag
2 spsk margarine

Fremstillingsmetode:
Vask kartoflerne godt og kog dem i en gryde med vand og salt. Lad dem koge i 25-30 minutter, til de er bløde.

Når de er kogt, dræner vi dem og afkøler dem i en sil.

Efter at de er afkølet lidt, skræller vi dem og skærer dem i runder.


Kom kogte æg i en gryde med vand og salt. Lad dem koge i 8-10 minutter.

Når æggene er kogte, skræller du dem og skærer dem i skiver, enten med den særlige ægskærer eller med en kniv.



Vi lagde osten på det lille rivejern.

Vi lagde osten på det lille rivejern.

Smelt 2 spsk margarine i en gryde. Når margarinen er smeltet, tilsættes melet og blandes i et, indtil melet brænder lidt. Tilsæt derefter mælken og bland kraftigt. For at lave en fin sauce uden klumper kan vi blande saucen med den lodrette blender.


Tilsæt creme fraiche og smag til med salt efter smag.

Tilsæt 2 æg og bland indtil glat.


Når vi har alle ingredienserne klar, begynder vi at samle opskriften.
Smør et varmebestandigt fad med margarine.

Læg et lag kartoffelskiver, efterfulgt af et lag ægskiver, drys over revet ost og derefter revet ost. På toppen hældes polishen fra saucen tilberedt ovenfor, så den dækker hele overfladen - pas på, del saucen, så den når os i cirka to lag.




Så igen et lag kartoffelskiver, en af ​​ægskiver, drys med ost, ost og sauce.


Næste er det tredje lag kartoffelskiver, drys derefter med ost, ost og al den resterende sauce.

Sæt kartoflerne i ovnen i 25-30 minutter, indtil de får en brun skorpe.






Vask kartoflerne og kog dem i saltet vand, dæk med et låg. Efter kogning fjernes det fra vandet og afkøles. Skræl squashen, og skær den i halve.

Riv fåreosten på et lille rivejern og bland med 3 råæg.

Smør panden med smør på hele overfladen og læg det første lag skiver. Over det første lag tilsættes kartoffelmos og ost blandet med æg. Tilsæt de tre kogte æg. Dæk med endnu et lag skiver, revet ost og fløde og sæt i ovnen.


Franskbagte kartofler & # 8211 enkel opskrift

Franskbagte kartofler & # 8211 enkel opskrift. Pommes frites, en enkel, men velsmagende og ekstremt alsidig ret. Grundopskriften på franske kartofler indeholder kartofler, kogte æg og fløde, men der er forskellige variationer og variationer, mange og lækre.

Vi spiser ofte bagt pommes frites derhjemme. Især om aftenen, til middag. Årsagen til en sådan popularitet er ikke svær at gætte: det er en opskrift med ingredienser ved hånden, kræver minimal forberedelse og bibelsk tid og resulterer i en velsmagende ret.

Der er flere måder at tilberede franske kartofler på. Favoritten i vores hus er den, hvor vi udover de klassiske ingredienser: kartofler, kogte æg, creme fraiche tilføjer mousse -æltet ost, som vi tilbereder derhjemme af frisk ostemasse givet gennem hakkemaskinen og blandet med en knivspids salt. Andre variationer indeholder bælgeost til et let krydret strejf eller til en aristokratisk slags, meget mættende, nogle skiver røget pølser placeret mellem lagene.


Bagte kartofler ("fransk")

Franske kartofler har lige så meget tilfælles med det franske køkken som "oksekødssalaten", som vi, rumænere, viser med stor pomp ved familiefester. Det ser ud til, at de "rigtige" franske kartofler er Dauphinoise -kartofler. Men dette er et debatemne for kulinariske og gastronomiske historikere.

Hvis du mangler idéer og har cirka en time til overs, skal du tjekke i køleskabet og se, om det indeholder æg, mejeri, ost og noget snavs (i ordets egentlige betydning). Hvis du også har nogle kartofler (hvor få - mindst 4), salt og peber, er jobbet næsten udført.

Hvordan går du frem?

  • Kog kartoflerne i deres skind i cirka 15 til 20 minutter, så de ikke revner af misundelse
  • Kog hårdkogte æg (2 - 5 stykker, pas på at beholde 2 råæg)
  • Smør en pande med olie og kom de skrællede kartofler i den og skær den i ottendedele (i sekstendedele, hvis de er store)
  • Salt og peber efter smag
  • Nu kommer grisen ind på scenen, i form af hvad du har (kaiser, røget muskel, skinke, bondeskink, kogt bryst, ribben, det gør ikke noget). Små og mange terninger at være
  • Hvis du har ostemasse / ost / mozzarella / etc. og det kan skæres i tern, sættes
  • Skær æggene i halve i kvarte (for ikke at gentage ottende fase) og fordel dem blandt kartofler, kød og ost
  • Top lidt bælgeost og / eller lidt revet hård ost.
  • Pisk de rå æg med lidt fløde / mælk / yoghurt / kefir / sana og hæld så jævnt som muligt over blandingen i gryden
  • Stil fadet i den forvarmede ovn ved 200 - 220 ° C i cirka en halv time. Det burde gøres
  • Hvis du vil have en kobberagtig berøring, skal du lægge dem på grillen, men lad dem ikke kulsyre i mere end 5 minutter.

Erklæringen 1 - det, jeg fortalte dig i ovenstående linjer, repræsenterer fuldt ud konceptet og intellektuelle ejendomsret til min kone.

Erklæringen 2 - Min rolle i denne historie var at vaske kartoflerne, lægge mærke til, hvor fint de kogte og at skrælle æggene. Og for at tage billeder, naturligvis.


Pommes frites - Opskrifter

Bagte pommes frites er en meget let opskrift at lave, da det er en god idé at bruge nogle af de kogte æg, der er tilbage fra påskemåltidet.


Franske kartofler gratineret

Vær forsigtig, vi sælger dig nogle tricks relateret til kartofler: de koges altid i koldt vand, og kogte kartofler i skallen er lettere at rengøre, hvis du putter lidt olie i det vand, du koger i.

Hvad har du brug for

1 kg hvide kartofler
250 g fåreost
3 æg
1 spsk mel
200 ml mælk
150 ml fløde
100 g smør
100 g ost

Hvordan er det forberedt

Skræl kartoflerne, vask dem, skær dem i skiver eller tern og kog dem i saltet vand. Hæld saften fra og kom den i et varmebestandigt fad generøst smurt med smør.

Opløs melet separat i mælk (ved stuetemperatur), bland med sammenpiskede æg med creme fraiche og revet ost, tilsæt smeltet smør og bland godt, indtil en
tyk, homogen sammensætning.

Hæld sammensætningen over de formede kartofler, drys revet ost ovenpå og stil den i den varme ovn i 40-45 minutter. Serveres varm, som sådan eller som pynt til forskellige bøffer.


Hvis du kan lide det, så del det med dine venner!






Ingrediens:

1 kg og 200 g kartofler
500 g fetaost
7 kogte æg
400 g ost
Bakke smurt pande

Til saucen:
2 rå æg
100 g mel
150 ml mælk
350 g creme fraiche
Salt efter smag
2 spsk margarine

Fremstillingsmetode:
Vask kartoflerne godt og kog dem i en gryde med vand og salt. Lad dem koge i 25-30 minutter, til de er bløde.

Når de er kogt, dræner vi dem og afkøler dem i en sil.

Efter at de er afkølet lidt, skræller vi dem og skærer dem i runder.


Kom kogte æg i en gryde med vand og salt. Lad dem koge i 8-10 minutter.

Når æggene er kogte, skræller du dem og skærer dem i skiver, enten med den særlige ægskærer eller med en kniv.



Vi lagde osten på det lille rivejern.

Vi lagde osten på det lille rivejern.

Smelt 2 spsk margarine i en gryde. Når margarinen er smeltet, tilsættes melet og blandes i et, indtil melet brænder lidt. Tilsæt derefter mælken og bland kraftigt. For at lave en fin sauce uden klumper kan vi blande saucen med den lodrette blender.


Tilsæt creme fraiche og smag til med salt.

Tilsæt 2 æg og bland til det er glat.


Når vi har alle ingredienserne klar, begynder vi at samle opskriften.
Smør et varmebestandigt fad med margarine.

Læg et lag kartoffelskiver efterfulgt af et lag ægskiver, drys revet ost over og derefter revet ost. På toppen hældes polishen fra saucen tilberedt ovenfor, så den dækker hele overfladen - pas på, del saucen, så den når os i cirka to lag.




Så igen et lag kartoffelskiver, en af ​​ægskiver, drys med ost, ost og sauce.


Næste er det tredje lag kartoffelskiver, drys derefter med ost, ost og al den resterende sauce.

Sæt kartoflerne i ovnen i 25-30 minutter, indtil de får en brun skorpe.






Bagte kartofler ("fransk")

Franske kartofler har lige så meget tilfælles med det franske køkken som "oksekødssalaten", som vi, rumænere, viser med stor pomp ved familiefester. Det ser ud til, at de "rigtige" franske kartofler er Dauphinoise -kartofler. Men dette er et debatemne for kulinariske og gastronomiske historikere.

Hvis du mangler idéer og har cirka en time til overs, skal du tjekke i køleskabet og se, om det indeholder æg, mejeriprodukter, ost og noget snavs (i ordets egentlige betydning). Hvis du også har nogle kartofler (hvor få - mindst 4), salt og peber, er jobbet næsten udført.

Hvordan går du frem?

  • Kog kartoflerne i deres skind i cirka 15 til 20 minutter, så de ikke revner af misundelse
  • Kog hårdkogte æg (2 - 5 stykker, pas på at beholde 2 råæg)
  • Smør en pande med olie og kom de skrællede kartofler i den og skær den i ottendedele (i sekstendedele, hvis de er store)
  • Salt og peber efter smag
  • Nu kommer grisen ind på scenen, i form af hvad du har (kaiser, røget muskel, skinke, bondeskink, kogt bryst, ribben, det gør ikke noget). Små og mange terninger at være
  • Hvis du har ostemasse / ost / mozzarella / etc. og det kan skæres i tern, sættes
  • Skær æggene i halve i kvarte (for ikke at gentage ottende fase) og fordel dem blandt kartofler, kød og ost
  • Top lidt bælgeost og / eller lidt revet hård ost.
  • Pisk de rå æg med lidt fløde / mælk / yoghurt / kefir / sana og hæld så jævnt som muligt over blandingen i gryden
  • Stil fadet i den forvarmede ovn ved 200 - 220 ° C i cirka en halv time. Det burde gøres
  • Hvis du vil have en kobberagtig berøring, skal du lægge dem på grillen, men lad dem ikke kulsyre i mere end 5 minutter.

Erklæringen 1 - det, jeg fortalte dig i ovenstående linjer, repræsenterer fuldt ud konceptet og intellektuelle ejendomsret til min kone.

Erklæringen 2 - Min rolle i denne historie var at vaske kartoflerne, lægge mærke til, hvor fint de kogte og at skrælle æggene. Og for at tage billeder, naturligvis.


Franske kartofler gratineret

Vær forsigtig, vi sælger dig nogle tricks relateret til kartofler: de koges altid i koldt vand, og kogte kartofler i skallen er lettere at rengøre, hvis du putter lidt olie i det vand, du koger i.

Hvad har du brug for

1 kg hvide kartofler
250 g fåreost
3 æg
1 spsk mel
200 ml mælk
150 ml fløde
100 g smør
100 g ost

Hvordan er det forberedt

Skræl kartoflerne, vask dem, skær dem i skiver eller tern og kog dem i saltet vand. Hæld saften fra og kom den i et varmebestandigt fad generøst smurt med smør.

Opløs melet separat i mælk (ved stuetemperatur), bland med sammenpiskede æg med creme fraiche og revet ost, tilsæt smeltet smør og bland godt, indtil en
tyk, homogen sammensætning.

Hæld sammensætningen over de formede kartofler, drys revet ost ovenpå og stil den i den varme ovn i 40-45 minutter. Serveres varm, som sådan eller som pynt til forskellige bøffer.


Pommes frites

Efter min mening er Dauphinoise kartofler den salte ækvivalent til creme brulee, for oven på har vi en sprød pojghita, der revner appetitligt, når den skæres og afslører det cremede interiør. Mange mener, at for at opnå denne cremethed indefra skal der bruges ost, men sandheden er, at blandingen af ​​fløde og mælk ostes under bagning, og de cremede klumper dannes mellem lagene af kartofler.

Dette er Fransk kartoffel opskrift sandt, ligesom det gøres i Frankrig. Du vil blive overrasket over, at det ikke er den "klassiske" opskrift pommes frites som vi er vant til, den hvor kogte kartofler bruges i skallen og æg, men måske er du interesseret i at udforske dens rødder og muligvis endda lave en sammenligning.



Kommentarer:

  1. Favio

    Hej, jeg ved ikke, hvor jeg skal skrive, jeg vil skrive her. Jeg abonnerede på RSS på dit websted, og teksten vises i hieroglyfer, vær venlig at hjælpe mig via e-mail

  2. Marius

    Han afholder sig fra at kommentere.



Skriv en besked