Nye opskrifter

Bruschettas med aubergine og avocado

Bruschettas med aubergine og avocado


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vi vasker auberginen og skærer den i tern omkring 0,5x0,5 cm og drys lidt salt på vandet for at efterlade vand (hvis du vil kan du skrælle det, som jeg gjorde, eller du kan forlade skrællen).

Vi vasker det grønne løg og skærer det i skiver.

Vi renser avocadoen og skærer den i tern, og drys den derefter med citronsaft.

Vi kværner hvidløg godt eller skærer det i tynde skiver, dette er valgfrit.

I en stegepande opvarmes olivenolien, når den er varm, tilsættes auberginen og lad den stivne. Det vil dræne al olien, så hvis du vil have det mere kogt, kan du tilføje lidt vand. Tilsæt tomatsaft og knust hvidløg. Smag til med salt og peber og lad saucen køle godt af.

Tomatsaft kan erstattes med tomater i tern, men det er op til dig.

Kom grønne løg og avocado, bland et par gange og sluk for varmen.

Vi skærer brødet diagonalt og steger det.

Læg på en tallerken og kom en generøs mængde aubergine på brødet.

Læg en skive tomat ovenpå og drys med inaktive gærflager.






2 auberginer skåret i tynde skiver
olivenolie
vineddike
hakket persille
friskhakket mynte
1 fed finthakket hvidløg
salt og peber

Vanskelighed: let & middot Forberedelsestid: 30 min & middot Nr. portioner: 8

Varm en stegepande op og steg aubergineskiverne. Mens auberginen er på bålet, blandes 8 spsk olie med 3 spsk eddike, persille, mynte og hvidløg i en skål. Tilsæt salt og peber efter smag.
Når auberginerne er klar, lægges de i dressingsskålen og blandes, derefter lægges aubergineskiverne på bruschettaen og hældes i, hvad der er tilbage af dressingen.


Bagt aubergine med tomater og parmesan

  • to store ægplanter
  • 200 g brødkrummer
  • 3 æg
  • 200 g mel
  • Solsikkeolie til stegning
  • Oregano, salt og peber.
  • Ingredienser til saucen
  • 50 ml olivenolie
  • et løg
  • 4-5 fed hvidløg
  • to dåser finthakkede tomater
  • 200 g mozzarella
  • 150 g revet parmesanost
  • en spiseskefuld urter: oregano, timian, basilikum.

Aubergine med tomater og parmesan & # 8211 opskrift i ovnen

Fremstillingsmetode

Auberginer skæres i tynde skiver (2 cm tykke) og saltes på begge sider. Lad stå i 10 minutter, og dup derefter med en serviet for at tørre det overskydende vand tilbage af auberginen. I mellemtiden piskes æggene i en skål og blandes med salt, peber, og i en separat skål blandes brødkrummerne med krydderurterne.

Før hver skive aubergine gennem mel, derefter æg, derefter brødkrummer og steg i olie ved medium varme, indtil den er godt brunet på begge sider og en sprød skorpe.

Imens tilberedes saucen. Opvarm olie, steg løget, til det bliver glasagtigt, tilsæt tomater og krydderurter, og lad saucen koge i 15 minutter, indtil den får en konsistens.

I en stor bakke lægges et lag sauce til at dække bunden af ​​bakken, derefter et lag aubergine, derefter igen et lag sauce og oven på mozzarella, parmesan og et andet lag aubergine. Gentag lagene efter ingredienserne, så det sidste lag er lavet af mozzarella og parmesan.

Sæt præparatet i ovnen i 25-30 minutter ved 180 grader, indtil det øverste lag tager en gylden skorpe.

Fjern auberginerne fra ovnen, drys ovenpå persille frisk og spist varmt.


Auberginesalat med avocado

Auberginesalat med avocado er ekstremt fin og cremet, med en ekstrem silkeagtig smag. Ideen med at tilføje avocado i auberginesalaten kom det til mig, da jeg havde ægplanterne klar til salaten, og jeg så, at jeg også havde 2 meget godt modne avocadoer. Så hvorfor ikke prøve det, ikke?

Jeg bruger dog ofte avocadomayonnaise, fordi det er ekstremt sart (du kan se opskriften her). Jeg inviterer dig til at prøve en anden af ​​mine opskrifter med avocado, guacamole-saucen, den velkendte mexicanske sauce, som er let at lave og virkelig velsmagende.

Hvad jeg brugte til avocado auberginesalat:

  • -3 kg aubergine
  • -2 avocado
  • -citronsaft
  • -50 ml olie (jeg brugte sesam, men det fungerer også meget godt med solsikke)
  • -salt
  • -3 spsk kogende mælk
  • -1 rødløg

Aubergine og avocado bruschettas - Opskrifter

Vi ved alle, hvor sund og lækker en Avocado er, hvilket betyder, at det er det perfekte valg om morgenen. Så to æg og avocado bruschettas tager dig meget lidt at forberede og holder dig sulten til middag.


Du kan godt lide fyldte æg, ikke? Hvem kan ikke lide det? # 8230 Sikker på du ved, at det at spise regelmæssigt er en sikker kilde til kolesterol. Modvirker de negative effekter med en avocadofyldning. Du kan også servere retten som en sund forret, og gæsterne vil helt sikkert blive behageligt imponeret.
Så forbered dig æg fyldt med avocado

Selvom det lyder som et fastfoodprodukt, har denne burrito med kylling og avocado intet usundt i sin sammensætning, tværtimod. Retten kombinerer stegt eller grillet kylling med frisk avocado og et par andre ingredienser designet til at smage maden, alt sammen i en pind.
Se opskriften til burrito med kylling og avocado


Auberginesalat og avocado / Ristet aubergine & # 038 avocado -pålæg

Auberginesalat er en ret, jeg ikke tror, ​​jeg nogensinde bliver træt af. Jeg kan så godt lide det, at jeg hvert efterår bager 10 kg på countrygrillen, deler dem i poser og fryser dem :) I dag prøvede jeg noget mere specielt, jeg tilføjede avocado i stedet for mayonnaise, lidt hvidløg, tahini og persille :) Super godt , velsmagende og sundt!

Ingrediens:

  • 2 mellemstore ægplanter
  • 1 skrællet bagt avocado skåret i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 bundt persille
  • 4 lg olivenolie
  • 2 lg tahini
  • saft fra 1/2 citron
  • salt og peber efter smag

Bag ægplanterne, rengør dem og dræn dem godt, og lad foodprocessoren gøre alt arbejdet. Lad andre arbejde, ikke? :)) Vi behandler alt godt, tilsætter salt og peber efter smag.

Når vi er tilfredse med cremen, slukker vi robotten, lægger auberginesalaten i en skål, pynter som vi ønsker og serverer med toast, kiks, noget at crantanit der :) Jeg spiste majs tortillachips :) Stor appetit!

ENGELSK VERSION

Ristet auberginespredning er noget, jeg ikke tror, ​​jeg nogensinde får nok af. Jeg kan så godt lide det, at jeg i efteråret steger 10 kg på landet, deler dem i plastposer og fryser dem :) I dag prøvede jeg noget mere specielt, jeg tilføjede avocado i stedet for mayonnaise, lidt hvidløg, tahini og persille :) Super lækker, velsmagende og sund!

Ingredienser:

  • 2 mellemstore ægplanter
  • 1 moden avocado, skrællet og hakket
  • 3 fed hvidløg
  • 1/2 bundt persille
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 spsk tahini
  • saft af 1/2 citron
  • salt og peber efter smag

Rist ægplanterne, skræl og tøm dem, og lad foodprocessoren gøre alt arbejdet. Vi burde have andre, der arbejder for os, ikke? :)) Forarbejd godt, tilsæt salt og papir efter smag.

Når pålægget er cremet nok, standser du maskinen, lægger pålægget i en skål, pyntes som du ønsker og serverer med toast, kiks, noget sprødt :) Jeg nød min dukkert med majstortillachips :) Nyd det!


Lav aubergine med hvidløg og tomater fastende eller sød opskrift

Lav aubergine med hvidløg og tomater fastende eller sød opskrift. Auberginefad med tomater og hvidløg. Stegt aubergine med hvidløg, tomater og grønt. Hvordan laver man lave ægplanter? Aubergine opskrifter.

Auberginer er meget gode, og jeg tøver ikke med at lave dem så ofte som muligt i løbet af sommeren! Disse lave aubergine med hvidløg og tomater er en del af kategorien enkle og gode gamle opskrifter, der er tilgængelige for alle.

Ud over den traditionelle auberginesalat (med eller uden mayonnaise & # 8211 opskrift her eller her), musaca eller zacusca, i vores land tør der for få mennesker eksperimentere med andre aubergineopskrifter. Synd! Det ser imidlertid ud til, at verden på det seneste har fået mere mod og givet ægplanterne i ovnen en chance Imam Bayildi (opskrift her), de ventilatorformede (opskrift her) eller hakket og gratineret med ost og hvidløg (opskrift her). Jeg efterlader dig i slutningen af ​​artiklen flere aubergineopskrifter, og du bestemmer, hvilke du vil teste.

Og disse lave aubergine med hvidløg og tomater er alsidige, de kan både være en slags indlæg samt en sød. Vi spiste dem varme med kold græsk yoghurt, drysset med frisk grøn mynte. En galskab! Dem, der faster, lægger ikke yoghurt på dem.

De er velsmagende og kolde, serveret på brødsmør. En fremragende sommer snack! Er røde stykker aubergine imprægneret med hvidløgssmag. Nej, der er ingen gryderetter!

Hvis du putter lidt flere tomater (eller tomatsaft) i denne opskrift, får du den berømte pastasauce fra Norma & # 8211 se her.

Til deres tilberedning har vi brug for en enkelt godt opvarmet pande og billige sæsonbestemte ingredienser.

Af mængderne nedenfor resulterer det ca. 4 portioner lav aubergine med hvidløg og tomater.


Auberginesalat er en meget populær og velsmagende forret. For denne bruschetta -opskrift, fortsæt som følger:

1. Bag auberginen ved svag varme, på grillen eller på en metalplade på komfuret. Skræl squashen, skær den og pres saften. Drys med lidt citronsaft, så det ikke oxiderer.

2. Tilsæt 4 spiseskefulde olivenolie, løg skåret i 4 og salt efter smag, bland derefter, indtil hele blandingen er homogen.

3. Steg brødskiverne, smør dem med olivenolie, tilsæt auberginesalat og et par granatæblekerner på hver skive.

Server bruschettan med auberginesalat og friske granatæbler. Det er en aubergine -forret, der passer til enhver lejlighed.


Auberginesalat med avocado

Jeg fandt i morgen & icircn fryser en sidste pose med bagte ægplanter, så jeg sagde gør noget godt med dem!

Fordi vi sidste år havde en god produktion af aubergine & icircn have, bagte vi og opbevarede små pakker i fryseren til store lækkerier hen over vinteren. Hvis du ikke er så heldig at modtage færdigbagte og frosne ægplanter fra din mor, svigermor eller hårdtarbejdende tante, finder du i mange supermarkeder krukker med rom & acircnești auberginer, som ser meget godt ud.

Tilberedningstid: 20 minutter

Nødvendige ingredienser:

500 gram moden aubergine, renset og drænet for saft

saften af ​​en halv citron og acircie

en kvist grønt løg eller to fed hvidløg

Hvorfor:

Hak auberginen med en trækniv og gnid med lidt olivenolie.

Avocadoen knuses lidt med en gaffel, så der forbliver en grovere pasta.

Bland avocado med aubergine, citron & acircie juice, løg, hvidløg og finthakket persille. Smag til med salt, tilsæt derefter peber og gurkemeje efter smag.

Server på rå agurkeskiver, på mayonnaise eller som du vil!


Video: Great recipe with avocado for breakfast. healthy and easy toasted bread. (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Garbhan

    elendig tanke

  2. Micheal

    Nyheder. Fortæl mig venligst - hvor kan jeg finde mere information om dette emne?

  3. Moogubar

    Jeg tror, ​​han tager fejl. Jeg er i stand til at bevise det. Skriv til mig i PM.

  4. Audwine

    Jeg undskylder for at have afbrydet dig, jeg vil gerne foreslå en anden løsning.



Skriv en besked