Nye opskrifter

Smelt-i-din-mund-bagt kylling

Smelt-i-din-mund-bagt kylling

Hvis der er en nemmere måde at gøre udbenede, skinless kyllingebryst til en dræbende, cremet, ostetoppet middag, ved vi ikke, hvad det er. Og nævnte vi, at det kun tager fem ingredienser og femten minutters forberedelsestid? Spænd din sikkerhedssele — det bliver en hurtig tur.MERE +MINDRE-

4

udbenede kinnebryst uden hud

1

beholder (5 ounce) almindelig græsk yoghurt

1/2

kop friskrevet parmesanost

1

tsk krydderisalt

1/2

tsk malet sort peber

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 375 ° F. Sprøjt bagepladen med en non-stick madlavningsspray.

  • 2

    Kombiner yoghurt, parmesanost og krydderier.

  • 3

    Spred over kyllingebryst. Bages i 45 minutter, eller indtil kyllingen er kogt igennem og påfyldningen er brunet. Server straks.

Ekspert tip

  • Fordi kyllingebryst er hvidt kød, mangler de det nødvendige fedt for at holde kødet fugtigt. Tilføjelse af yoghurt hjælper med at tilføje fugt og smag, der holder kødet ømt.
  • Det er vigtigt at koge kylling grundigt til en indre temperatur på mindst 165 ° Fahrenheit. Brug af et kødtermometer hjælper med at sikre, at din kylling er kogt hele vejen igennem uden for eller under madlavning.
  • Brining eller marinering af kylling på forhånd er en anden nem måde at holde kylling fugtig og smagfuld på.
  • Kyllingebryst er et tomt lærred og smager godt sammen med andre friske urter og krydderier. Prøv det med hakket frisk rosmarin, timian, friske citronskiver, paprika eller løgpulver.
  • Server disse kyllingebryst sammen med en frisk salat eller kartoffelmos til et komplet måltid.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
280
Kalorier fra fedt
90
% Daglig værdi
Total fed
10 g
15%
Mættet fedt
4 1 / 2g
21%
Transfedt
0g
Kolesterol
115 mg
38%
Natrium
640 mg
27%
Kalium
390 mg
11%
Samlet kulhydrat
3g
1%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
46g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
25%
25%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 5 meget magert kød; 1 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Brysterne er placeret på hver side af ribbenburet og er det største kødstykker på en kylling. Da de kun består af hvidt kød, er brysterne mindre ømme end stykker kylling, der har mørkt kød som vinger eller lår. Et praktisk kødtermometer er dog din bedste ven, når du tilbereder kyllingebryst, der hurtigt tørrer ud. At kende den nøjagtige temperatur på dit kød hjælper med at modstå trangen til at overkoge dit bryst, på denne måde vil din græske yoghurtkylling komme ud af ovnen gylden og saftig hver gang. Hvilken er den eneste måde kylling skal være.

Se videoen: Grillopskrift: Hjemmelavet marinade til kylling og andet fjerkræ (September 2020).