Traditionelle opskrifter

Crispy Ovnkylling og Zucchini Ark-Pan-middag

Crispy Ovnkylling og Zucchini Ark-Pan-middag

Få din sprøde kyllingefiks uden stegning. Denne ovnbagt version er belagt med brødkrummer og parmesan til en velsmagende, lækker middag, du kan forberede på under 10 minutter.MERE +MINDRE-

Opdateret 11. september 2017

Lav med

Progresso brødkrummer

3/4

kop revet parmesanost

3/4

kop Progresso ™ Brødkrummer, italiensk

4

store kyllingebryst, trimmet

1/3

kop smør eller kokosolie, smeltet

3/4

kop Muir Glen ™ ildstegte tomater i tern eller knust

1

kop strimlet mozzarella

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 400 ° F. I en stor skål rør parmesan og brødkrummer sammen.

  • 2

    Dyp kyllingebryst i smør, og belæg derefter i parmesanblanding. Gentage. Placer på et pergamentforet bageplade.

  • 3

    Placer courgette skåret omkring kyllingeskiverne, drypp med olivenolie, salt og peber. Bages i 12-15 minutter.

  • 4

    Rør Muir Glen ™ tomater og hvidløgssalt sammen. Sked en lille dukke oven på hvert kyllingebryst. Top med mozzarella. Vend tilbage til ovnen og bag yderligere 7-10 minutter, eller indtil kyllingebryst er kogte igennem. Lad kyllingen køle af lidt, inden den serveres med courgette. Pynt med frisk basilikum.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
730
Kalorier fra fedt
400
% Daglig værdi
Total fed
44 g
68%
Mættet fedt
20 g
100%
Transfedt
1 g
Kolesterol
190 mg
63%
Natrium
1110 mg
46%
Kalium
610 mg
17%
Samlet kulhydrat
22g
7%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
5g
Protein
60 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
50%
50%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 5 meget magert kød; 1 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 5 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ved du, hvordan du spekulerede på, hvad du skulle lave mad til middag? Jeg har dig. Der er kyllingebryst i fryseren, ikke? Alle ser altid ud til at have kyllingebryst i fryseren. Og du skal have parmesan i køleskabet. Ja? Dejligt. Disse to ingredienser, som alle har fået (plus et par andre grundlæggende spisekammer), gør den bedste sprøde ovn parmesan kylling til din-din. Eller aftensmad. Eller hvad du end kalder det måltid efter frokost, der gør livet værd at leve. Smag, du elsker, serveres på en helt ny måde. Denne Crispy Oven Chicken and Zucchini Dinner er et must-prøve i aften. Og i morgen aften. Og sandsynligvis 7 gange ugentligt. Men vi lader dig beslutte.

Se videoen: Stir-Fry Zucchini and Squash. roasted garlic and roasted pepper (September 2020).