Seneste opskrifter

Hvidløg kylling foråret ruller

Hvidløg kylling foråret ruller

Wok-seared, marineret kylling rulles op med vermicelli nudler, grøntsager og koriander i disse restaurantværdige forårsruller. Du vil ikke tro, hvor let de er at lave derhjemme! (Den uimodståelige DIY dypsauce forsegler bare aftalen.)MERE +MINDRE-

1

udbenet, skinless kyllingebryst, skåret i tynde skiver

3

spiseskefuld olie

5

spiseskefulde sojasovs, opdelt

4

teskefulde ristet sesamolie, opdelt

1

kop kogte risnudler

2

gulerødder julienned (eller tyndt skåret)

1/2

kop frisk koriander, basilikum eller mynteblade, groft hakket

2

spiseskefulde frisk limesaft

2

forårsløg, fint skåret

Skjul billeder

  • 1

    I en skål kombineres skivet kylling, vegetabilsk olie, 2 spsk sojasovs, 2 teskefulde sesamolie og hakket hvidløg. Kast for at belægge kyllingen godt og mariner i køleskabet i 20 minutter.

  • 2

    Varm en stor stegepande eller wok over medium-høj. Tilsæt kyllingen og sår på alle sider, indtil den er kogt igennem, ca. 5 minutter. Fjern fra varmen.

  • 3

    Fyld en lav skål med varmt vand. Sug et enkelt rispapirark i blød i 5-10 sekunder.

  • 4

    Fjern og placer forsigtigt på en plan overflade. Læg de kogte vermicellinudler, kyllingen, spinat, gulerødder og koriander lige midt på papiret.

  • 5

    Fold begge ender til midten, og rul arket så tæt som muligt uden at rive det.

  • 6

    Fortsæt med de resterende 5 ark og påfyldning. Til dypsauce kombineres de resterende 3 spsk sojasovs, 2 teskefulde sesamolie, brunt sukker, limejuice og forårsløg. Pisk til at kombinere. Server foråret ruller med dypsauce.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
291.2
% Daglig værdi
Total fed
11,9 g
18%
Mættet fedt
1,3 g
6%
Kolesterol
31,6 mg
10%
Natrium
958,4 mg
40%
Kalium
394,2 mg
11%
Samlet kulhydrat
30,6 g
10%
Kostfibre
2,2 g
9%
Sukker
1,9 g
Protein
15,2 g
C-vitamin
13.40%
13%
Calcium
5%
5%
Jern
11.30%
11%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • • Fyld en lav skål med varmt vand. Én ad gangen tilsættes et rispapirark i vandet og sættes i blød i kun 5-10 sekunder. Det er muligvis ikke HELT bøjeligt, men det er fint! • Læg arket forsigtigt på en plan overflade. Det kan være klæbrig, så brug blide fingre. • Okay, denne del er vanskelig! Fold modsatte sider af cirklen mod rullens centrum, og rul derefter alt op så tæt som muligt uden at rive det. (Men selvom de revner, er de stadig lækre!)

Se videoen: Kylling Og Kartofler I Ovnen - Nemmere Bliver Det Ikke! - One Kitchen DK (September 2020).