Traditionelle opskrifter

Deep-Dish Pizza Gryde

Deep-Dish Pizza Gryde

Lav hjemmelavet dybskålspizza på den nemme måde - i en gryderet!MERE +MINDRE-

1

dåse (13 oz) Pillsbury ™ kølet pizzaskorpe

2 1/2

kopper strimlet ost (såsom mozzarella, provolone eller mozzarella)

1/3

kop parmesanost, revet

12

hel pepperoni (valgfri)

1/2

lb kogt, krydret italiensk pølse (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. Smør en 9x13 tommer bageplade med madlavningsspray eller olivenolie.

  • 2

    Rul pizzadejen ud, og tryk den ind i bunden og halvvejs op ad den færdige bageplade.

  • 3

    Spred dejen med lidt pizzasauce, og drys den kogte, krydrede italienske pølse over toppen, hvis den bruges. Dæk pizzaen med ost og top derefter med pepperoni (hvis du bruger). Drys parmesan over toppen.

  • 4

    Bages i 15-20 minutter, eller indtil skorpen er gyldenbrun og osten er smeltet. Fjern fra ovnen og drys med mere parmesan, hvis det ønskes. Server straks.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne pizza er bare sindssyg - sindssygt god og sindssyg let, altså. Det tager ærligt talt kun 5 minutter at forberede sig, og derefter går det ind i ovnen. Fem minutter! Denne pizzagryders lethed er ret fantastisk, men det er smagen, der får alle. Vi er ret sikre på, at der ikke er én person på planeten, der ikke vil forelske sig i denne skål. Du skal kun bruge tre grundlæggende: Pillsbury ™ pizzadej, pizzasauce og ost. Du kan tilpasse det efter eget valg ved at tilføje krydret pølse eller andet kød, dine yndlingsgrøntsager eller en række oste. Eller bare hold det superenkelt og top pizzaen med lidt pepperoni og (tons) ost. Ekstraudstyret er alt op til dig, men sørg bare for, at hvis du bruger noget kød, at det er forkogt. Når din pizza er gået i ovnen, skal du begynde at kontrollere, om den er blød efter 15 minutter. Du vil have, at dejen skal være pæn og blød og let gylden. Skær gryden i firkanter og grave ind!

Se videoen: Chicago Deep Dish Pizza - Food Wishes - Chicago-Style Pizza (September 2020).