Nye opskrifter

Smukke blomster kringle desserter

Smukke blomster kringle desserter


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vaffelformede kringler toppet med smukke skumfidusblomster.MERE+MINDRE-

12

vaffelformede kringler

1

(16 oz) dåse Betty Crocker ™ Pisket hvid frosting

Assorterede Betty Crocker ™ -farvede sprinkler

12

gule M & M's® minis chokolade slik

Skjul billeder

  • 1

    Indsæt et par dråber grøn madfarve i Betty Crocker ™ Pisket hvid frosting, indtil den ønskede grønne farve er opnået.

  • 2

    Skær mini -skumfiduser diagonalt med en køkkenskær eller en kniv dyppet i vand.

  • 3

    Dyp den skårne del af skumfiduser i de farvede sukkerdryss.

  • 4

    Læg 5 skårne skumfidusblade oven på den frostede kringle i et blomstermønster.

  • 5

    Skub en gul M & M’s ™ mini i midten af ​​blomsten.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
100
Kalorier fra fedt
40
% Daglig værdi
Total fed
4g
7%
Mættet fedt
2 g
10%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
95 mg
4%
Kalium
20 mg
1%
Samlet kulhydrat
16 g
5%
Kostfibre
0g
0%
Sukkerarter
10 g
Protein
0g
A -vitamin
0%
0%
C -vitamin
0%
0%
Kalk
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 Frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 Skummetmælk; 0 Fedtfattig mælk; 0 Mælk; 0 Grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedtfattigt kød; 1 fedt;

*Procentlige daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Top dine kringler med søde skumfidusblomster til den smukkeste forårs godbid.

    Foråret er i luften, og du ved, hvad det betyder, ikke?

    Det er rigtigt! Det er tid til National kringle dag!

    Hvem elsker ikke at gumle på disse salte små bidder af godhed? Det er min yndlings go-to snack.

    Til ære for National Pretzel Day måtte jeg bare klæde disse små vaffelkringler på, som alle var søde at fejre! Jeg elsker også at tilføje en sødmefaktor til deres salthed - en lille smule chokolade, en lille smule skumfidus og en lille smule frosting oven på en salt kringle ... ja, det er bare det BEDSTE. MELLEMMÅLTID. NOGENSINDE.

    Til denne lækkerhed har du brug for en håndfuld kringler, frosting, mini -marshmallows og M & M ™ Minis.

    Bland Betty Crocker ™ Fluffy White Frosting med grøn madfarve for at få en flot forårsgrøn farve. Jeg bruger madfarvegel til en mere levende farve, men du kan bruge en flydende madfarve til en mere pastelgrøn.

    Fordel derefter lidt frost oven på kringlen.

    Skær mini -skumfiduser på diagonalen for at lave blomsterbladene.

    Pres den skårne side af skumfiduser i et lille fad fyldt med farvet sukkerdryss.

    Arranger derefter 5 skumfidusblade oven på den frostede kringle, så det ligner en smuk blomst. Bedårende, ikke?

    Tryk en M & M ™ Mini ind i midten af ​​blomsten til prikken over i’et - desuden skal du have chokolade med kringler!

    Disse smukke kringler er den perfekte måde at fejre din yndlings snack.

    Glædelig national kringle dag!


Kringle dej 9 måder, del 1

Har du bemærket, at den klassiske gadesælger bløde kringle har gjort sin vej ud af stenkløfterne i New York City og Philadelphia og Chicago og ind i mainstream Fast Food Nation?

Prøv Wendys kringleboller. Og Little Caesars 'kringle skorpe pizza. For ikke at sige noget om 7-11s udvalg af kringlesandwiches. Ja, kringler er nået langt siden din eneste chance for at få dem var fra en vogn med en kulfyret brazier på 47th Street.

Hot Buttered Soft Pretzels er en af ​​de mest populære opskrifter på vores websted. Og vi forventer, at vores nyligt introducerede Soft Buttery Pretzel Mix også vil blive en slam-dunk-vinder.

Lad os tale om blandingen, OK? Mens jeg er bager fra bunden, indrømmer jeg også, at jeg også gemmer en blanding af King Arthur Flour-blandinger i mit skab. De er praktiske, når du vil lave noget frisk og lækkert, men ikke har tid nok - eller alle de ingredienser, du har brug for.

Så da jeg fik til opgave at tage vores nye kringleblanding og se, hvad jeg ellers kunne lave med den (udover den traditionelle bløde kringle), tog jeg agnen - og efter et par dages bagning er jeg hooked.

Du kan lave kringler - selvfølgelig. Bløde, men tætte og seje kringler med deres signatur satin, dybbrune skorpe og drys groft salt. Glem ikke sennep.

Eller tag den samme dej og lav noget enklere: kringle ruller.

Eller bløde, smørrige hvidløgsknuder.

Det hele starter med vores nye kringleblanding. Tal om ond simpel - alt hvad du skal finde på er 2 spsk smør og lidt vand, der er en pakke gær lige i æsken.

Bland dejen, ælt den, og lad den hæve i 30 minutter. Ja, bare 30 minutter. Ret let indtil videre, ikke?

Form 8 store kringler - sådan her. Husk at klemme disse ender ind på kringlen, og vend den derefter om.

Lad de formede kringler hvile i 15 minutter, mens du opvarmer 6 kopper vand, 2 spsk natron og 1 spsk bordsalt i en stor gryde eller elektrisk stegepande.

Kog kringlerne i 60 sekunder på hver side. Jeg kunne godt have passet fire på én gang i denne gryde, ikk?

Hæld kringlerne på en bageplade, og drys med groft salt (inkluderet i blandingen).

Bages i 20 minutter. Nyd varme kringler. Eller kringle ved stuetemperatur forbliver deres tekstur lige så overbevisende, som de køler ned.

Tip: Spring ikke vandbadet over. Det er afgørende for både tekstur og farve.

Så det er hvad instruktionerne på æsken dækker. Men som du regelmæssigt læser på dit Facebook -feed, vil "hvad der derefter sker, forbløffe dig."

Kringle -sandwichboller

Kringle -sandwichboller? Vi kan gøre det. Del dejen i 6 til 8 stykker (alt efter hvor store du vil have dine boller foretrækker jeg den mindre størrelse, hvilket resulterer i en bolle i håndflade).

Form til flade kugler. Lad det simre i 20 til 30 sekunder på hver side. Afslut som på kringlerne og bag dem i 18 til 20 minutter.

Kom grillede burgere med. Eller skinke og ost. Eller hvad med gode gammeldags sjuskede joes?

Tip: Den robuste tekstur af disse boller gør dem perfekte til overfyldte sandwich og "rodet" fyld af alle slags. De vil ikke smuldre eller splitte under vægten af ​​selv en dobbelt cheeseburger med alle fikseringer.

Løg ruller

Del dejen i to, og dup hver halvdel i et 8 "x 12" rektangel. Fordel hvert stykke med ca. 1/4 kop hakket løg eller skalotteløg, tryk det ind i dejen.

Rul dejen til logs på den korte måde, som du ville gøre for kanelruller. Skær hver log i seks ruller. Flad forsigtigt dem.

Du kender boremaskinen efter det: Lad rullerne hvile i 15 minutter, simre 30 sekunder på hver side, top med salt, bag i 20 minutter.

Nu er det en flot rulle! Og løget indeni tilføjer en vidunderlig smag.

Tip: Du tror måske, at det hakkede løg ville falde ud under rullernes tur gennem vandbadet. Men bare rolig, det sker ikke.

Hvidløgsknuder

Bløde, smørrige hvidløgsknuder - skal elske dem.

Disse kræver, at du mudrer dine langvarige knudebindingsevner op. Er du klar?

Del først dejen i 16 stykker. Rul hvert stykke til et 13 "reb.

Start med en simpel bedstemorsknude (jeg tror det er det det hedder). Læg derefter de hængende ender i midten, og klem dem sammen.

Lad det simre i 20 til 30 sekunder på hver side, og bag derefter i cirka 15 minutter, du vil have disse knuder til at være lidt blødere end kringler.

Jeg prøver et eksperiment: hvad sker der, hvis du ikke sætter knuderne gennem vandbadet?

De fire til venstre går gennem badet to af de fire til højre pensler jeg med vand fra vandbadet to, jeg efterlader nøgen.

Som du kan se, har dem, der går gennem badet, meget bedre farve end dem, der ikke gør det.

Alligevel smager de alle vidunderligt. Især efter deres "bad" i hvidløgssmør: 4 spsk smeltet smør og så meget hakket hvidløg, som du vil.

Tip: Vær ikke konservativ med det hvidløgssmør, du virkelig vil suge knuderne. Dette er ikke tid til at tælle fedt gram - nyd det!

Nogle vigtige punkter at huske:

  • Ovnens temperatur for både kringler og rundstykker er 400 ° F.
  • Bring vandbadet i middel (men ikke rullende) kog, når du tilføjer dine kringler, det vil falde til en simmer.
  • Drys saltet på det, du laver, så snart du løfter det ud af vandbadet og lægger det på panden. Hvis du venter på, at dine knuder eller ruller eller kringler tørrer, vil saltet ikke klistre.
  • Hvis du er bekymret for udseendet, nydes disse godbidder bedst samme dag, du laver dem. Når det opbevares natten over under indpakning, har saltet en tendens til at smelte og forsvinde. De vil stadig smage godt, de vil bare ikke vise den smukke hvid-salt belægning.

Bemærk: Mens jeg bruger vores kringleblanding til alle godbidderne på billedet her, kan du også starte med vores Hot Buttered Soft Pretzels -opskrift. Udbytterne vil være forskellige, men teknikkerne er alle de samme. God fornøjelse!

Ruller er gode, men hej, vi er kun lige begyndt. Denne dej laver også lækre grise (og ost) i et tæppe vanvittig god cheddar og hvidløgsbrød chili/spidskommen dipping sticks med en cremet jalapeño popper dip kringle-skorpe pizza. og noget chokolade (selvfølgelig) til dessert. Se kringle dejen 9 måder, del 2.


Pretzel Snack Opskrift Idé: Flower Pretzel Bites

Hvis du nogensinde har arbejdet på et kontor, kender du sandsynligvis salgsautomatens sirenesang. Desværre er denne fristelse ikke unik for erhvervslivet.

Som et ophold hjemme mor står jeg over for snacktid hver dag. Selvom jeg foretrækker, at min lille skal holde sig til frugt og grønt ved mellemtiden, er jeg ikke helt vild.

Han vil ikke (villigt) træffe sunde valg 24/7. Ingen gør.

Med det i tankerne kan jeg godt lide at beholde en lagerbunke med afslappende snacks, hvor du kan spise en eller to og føle, at du har en særlig godbid. Mit seneste fund? Denne kringle snack opskrift på “blomsterbid ”.

Denne kringle -snackopskrift kombinerer salte, sprøde kringler med sukker og sød chokolade til en uimodståelig kombination. Plus, de ligner små blomster, så de er den perfekte forårs snack, ikke?

Jeg kan godt lide denne opskrift på kringle -snack, fordi den er hurtig og kontrollerbar. Hvad jeg mener er, at jeg kan lave så få eller så mange blomsterbid, som jeg kunne lide uden for meget ballade.

At være i stand til let at styre, hvor mange jeg laver, gør det muligt for mig at holde mig til mine sunde spisemål, fordi der ikke bare er masser af kringleblomstebider, der kalder mit navn!

Denne kringle snack opskrift er også fantastisk til fester. De er super søde, lette og vil holde godt sammen, så lav et parti af denne forårs snack til din lille til at tage med i skole og dele eller til dit næste kontor. !

Tip: Selvom denne kringle -snackopskrift kræver pastel -M & ampM'er, er der absolut ingen grund til, at du ikke kunne bruge en række forskellige M & ampM'er. For at spare penge, gå efter hvad ’s til salg!

2. Beklæd en bradepande med bagepapir.

3. Læg kringler på bagepapir.
Bemærk: Du kan bruge så mange kringler, som du vil, så længe de er i et enkelt lag, fordi de ikke udvides som cookies.

4. Læg et hvidt smeltende slik på hver kringle.

5. Sæt gryden i ovnen i tre minutter, eller indtil slik er smeltet.

6. Tag gryden ud af ovnen, og læg en M & ampM i midten af ​​den smeltede chokolade på hver kringle.

7. Placer 6 M & ampM'er i en anden farve omkring midten M & ampM. Disse er blomsterbladene.

8. Stil gryden i køleskabet i cirka 15 minutter, eller indtil chokoladen er kølig.

9. Nyd denne lækre forårs snack!

Elsker du denne kringle -snackopskrift? For flere forårs snack (eller året rundt) ideer tjek:


25 dekadente melfrie dessertopskrifter

Bare fordi det & rsquos melløst ikke betyder & rsquot betyder det & rsquos ikke dekadent. Sammen med smør og sukker kan mel være en af ​​de vigtigste ingredienser, der kommer til at tænke på, når du tænker på bagning, men altid ressourcestærke sydlige kokke har brugt år på at udtænke kreative dessertopskrifter, der slet ikke kræver noget mel. At glemme melet i bagværk resulterer i småkager, kager og brownies, der er ekstra fudgy og overbærende. Endnu bedre, nogle af disse opskrifter kræver slet ikke bagning, hvilket gør dem perfekte til varme sydlige somre.

Hvis du er ved at løbe tør for mel, men stadig gerne vil piske noget sødt, skal du ikke være bange. Vi har fundet 25 af vores foretrukne opskrifter uden mel, der helt sikkert vil tilfredsstille din søde tand. Fra fudgy melløse småkager og tortes til afkølende, frugtagtige iskager, disse desserter passer til enhver smag og ganer. Hvis du & rsquore leder efter en udfordring, kan du prøve at lave hjemmelavet is & mdashour Banana Ice par smukt med karamel og ristede jordnødder. Uanset om du har lyst til chokolade eller ostekage, har vi en mel-fri opskrift til dig.


Forårets desserter til underholdning

Fra citron-tilført kager til tærter med bær, disse lækre desserter er perfekte til enhver forårsfest.

Relateret til:

Foto Af: Kate Mathis & kopi © 2016, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Kate Mathis & kopi © 2016, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Kate Mathis & kopi © 2016, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copyRenee Comet

Foto Af: Kate Mathis & kopi © 2016, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Kate Mathis & kopi © 2016, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Tara Donne & copyTara Donne

& copyFood Styling - Jamie Kimm Prop Styling - Marcus Hay

Foto Af: Katrina Marcinowski

Foto Af: Chantell Quernemoen

Foto af: Renee Comet & copyRenee Comet

Foto Af: Christina Holmes & copy2013, Christina Holmes. CH2 KREATIV.

Meyer Lemon Curd Tart med kandiseret citronskal

En press-in skorpe er ideel til enhver bager, fordi der ikke kræves rullning. Brug af Meyer citroner tilføjer sødme til den syrlige ostemasse i denne solrige dessert.

Inas citron yoghurtkage

Spring Pastel Eclairs

Klæd eclairs på til en fest med lyse, farverige glasurer, der er tonet naturligt med en række frugtsaft.

Gulerodskage Jelly Roll

Den mest citronfulde citronbar nogensinde

Blandet frugt tærte

Imponere dine gæster med denne fantastiske frugtterte. Hemmeligheden bag det & rsquos blank glans? Valerie varmer abrikoskonserver med et stænk vand for at skabe en glasur, som hun pensler over den friske frugt.

Frisk citronmousse

Jordbærkage

Denne rustikke kage er den perfekte tilføjelse til enhver forårsfest. Det er let at bage & mdash, og alt hvad det behøver til en dekoration er en støvning af pulveriseret sukker eller en klat flødeskum.

Jordbær Lemonadebarer

Ricotta Citrus Cheesecake

Citron, lime og appelsinskal fryder denne ricotta-baserede ostekage. En graham cracker skorpe giver knas, mens en støvning af konditoresukker tilføjer en smuk finish. Perfekt med enhver forårsfrugt, du har ved hånden.

Jordbær Skomager

Citron Chiffon Kage med Jordbær Frosting

En let chiffonkage smages til med frisk citronskal og saft. Purede jordbær farver naturligt skumfiduscreme.

Limoncello Ricotta Cheesecake

Vær venner og familie med lige så meget elegance og lethed som Ina. Hendes lyse, citroniske cheesecake-barer er lige så solrige som en forårseftermiddag, hvilket gør dem til den perfekte dessert til enhver sammenkomst.

Pink Lemonade Tærte

Kombination af hjemmelavet citronmasse med en frisk jordbærpuré giver denne tærte sin smukke pink-orange nuance og lækre smag.

Citron Marengs

Alt du behøver er lidt citronekstrakt for at gøre disse søde og luftige småkager lysere. De får den perfekte godbid til enhver te- eller havefest.

Rabarber Crisp

Jordbær Shortcake Cake

Macereret jordbær og en sød flødeost frosting er lagdelt med en simpel hjemmelavet kage til denne jordbær shortcake-inspirerede dessert. Det er en fantastisk dessert, når du er vært, men Ree indrømmer, at denne kage er så lækker, at hun nogle gange også spiser den til morgenmad!

Ananas Upside-Down Donuts

Et sødt twist på en klassiker, disse donuts er en let godbid at lave og dele. Deres rige og smørrige karamelliserede ananasplader sidder pænt på lyse, enkelt serverede kager.

Klassisk citronterte med kokos-mandel skorpe

Opkald til alle citronelskere! Du & rsquoll elsker Valerie & rsquos elegante tærte, der er sprængfyldt med en lys, zingy citrussmag.

Upside-Down Citrus Cake

Frisk grapefrugt og appelsin tilføjer smukke farvestykker (og smag!) Til Valerie & rsquos-kagen på hovedet.

Jordbær Lime Mousse

Jordbær, lime og sødet kondenseret mælk kombineres til en smuk, silkeblød dessert, der er klar på bare 10 minutter. Glem ikke cookies til servering!

Chokoladetærte med kakaoflødeskum

Denne cremede, buddingfyldte chokoladetærte er toppet med en luftig kakaoflødeskum, så den føles let og luftig nok til enhver forårsfest.

Jordbær-kringle bagateller

Dulce de Leche Crepe Cake

Mandel Tuiles

Let blåbær tærte

Du behøver ikke tø dine frosne blåbær op, når du laver denne tærte. Den søde, tykke fyldning kommer sammen på bare et par minutter. Den flakede dobbelt skorpe er lige så hurtig takket være den købt tærtedej. Sørg for at lade tærten køle helt af, inden den skæres i skiver - fyldet tykner med, så der bliver pænere snit.

Let citrusterte

Denne opskrift på 5 ingredienser er klar på mindre end en time takket være en simpel hjemmelavet ostemasse.

Citron Olivenolie Kage

Olivenolie tilføjer velsmagende, komplekse noter til kagemix i boks, hvilket giver en mere voksen, men enkel forårsdessert.

Glaserede lavendelsukker cookies

Til en smuk dessert, der skriger & ldquospring, & rdquo pisk et parti Molly & rsquos pastelsukker cookies. Hun bruger bare en knivspids lavendel til sarte, flakede småkager, der er den helt rigtige mængde sødt.


Hawaiian tema desserter

Uanset om du vil have en hurtig grab-and-go sød godbid til dine gæster eller en showstopping-kage som dit dessertbords midtpunkt, fik jeg & rsquove begge dele i dette sæt hawaiiske tema-desserter og masser imellem også!

Der vil være autentiske hawaiiske opskrifter, og dem der er hawaiiansk-inspirerede og ndash plus et par tropiske desserter, som jeg ikke kunne modstå at inkludere!

Hvis du leder efter andre retter at servere på din Luau, kan du tjekke mine opskrifter til festmad til Luau.

For endnu mere tropisk køkken godhed, sørg for at læse 50+ opskrifter til en hawaiisk tropisk fest, som også indeholder masser af opskrifter fra andre blogs rundt om i verden.

Inden jeg går ind i opskrifterne, er her nogle praktiske oplysninger til dig.

Desserter med hawaiiansk tema er ikke de eneste, jeg har på min blog, der er 500+ opskrifter her, som du kan nyde! Du er også velkommen til at tjekke dem ud.

Links til de forskellige opskrifter på The Purple Pumpkin Blog åbner det samme vindue/fane, så for at nå denne side igen, skal du bare trykke på tilbage -knappen i din browser.

Hvis du leder efter en bestemt opskrift, skal du bruge søgefunktion under. Hvis du kan finde det, du leder efter, bedes du kontakte mig, da jeg tager alle læserforslag med!


Urtepotte desserter

Skær pundkagen (frossen er fin) i 1 til 1 & frac12 tommer skiver. Skær derefter skiverne i runder med en kiksskærer eller kikseskærer, der passer til bunden af ​​urtepotten. (Du kan lægge & ldquoscraps & rdquo i en Ziploc frysepose og bruge dem på et senere tidspunkt).

** Hvis du ønsker det, skal du beklæde urtepotterne med aluminiumsfolie og stoppe omkring 1/2 tommer fra kanten.

I hver af dine (vaskede og tørrede) urtepotter skal du tabe en omgang pundkage, let trykke for at sikre, at de er helt nede. Hold et sugerør op mod siden af ​​en urtepotte og snip det, så det er omkring og cirka 12 tommer kortere end toppen. Brug derefter det som en vejledning til at skære resten af ​​sugerørene. (Bemærk: Du kan springe halmstrinnet over, hvis du laver en ormversion i stedet for en blomsterversion). Stik hvert halm i midten af ​​hver gryde og forankre det i kagen.

Tag nu den smagis, du gerne vil bruge, og sæt den enten på disken for at blødgøre den ELLER nuke den i 20 sekunder eller deromkring. Det skal være lidt blødt til dette trin. Sked det bare i gryderne, arbejd det rundt om halmen, indtil det næsten når toppen af ​​halmen. Rengør toppen af ​​gryden med et fugtigt køkkenrulle. (Bemærk: Hvis du laver ormversionen, skal du bare fylde gryden halvvejs op, putte nogle gummiorm og læg mere is på toppen). Kom nu gryderne tilbage i fryseren, indtil de er faste.

I en foodprocessor puls Oreo cookies til de ligner pæn, rig muld. (Du kan også knuse dem i en Ziploc -pose med en kagerulle). Når de er pæne og faste, tages gryderne ud af fryseren og skeer snavs (knuste Oreos) over toppen. Vær generøs her! Læg en frisk blomst i halmen (på blomsterversionen) og dæk derefter halmen med lidt mere snavs.

Tilbage på golfbanen havde jeg hvert år en traditionel back-to-school fest for mine venner og mig. Fordi jeg tilsyneladende ikke havde noget bedre at gøre med min tid og fokus, har jeg & rsquod fået trykt kraner-invitationer, ville klæde mig i min fineste blomsterkjole eller jakkesæt og byde 15-30 piger velkommen i mine forældres & rsquo-hus, hvor vi alle skålede hinanden med mousserende drue saft og fest på kyllingsalat med dild og bagt brie og sådan noget. Og hvad så hvis de fleste af os for længst har erstattet druesaften med de hårde ting & hellipand så hvad hvis de færreste af os ser så godt ud i vores blomsterdragter i dag, som vi gjorde dengang. Men vi har i det mindste ikke længere tilladelser!

Anyway, til festen efter mit andet år lavede jeg disse dejligt sjove små blomsterpotte -desserter. Spørg mig ikke, hvor jeg har hørt om dem, alt hvad jeg ved er, et minut købte jeg en flok små blomsterpotter i butikken og i det næste minut serverede jeg mine venner dessert i dem. Og de elskede alle bare dem, ooohing og aaahing og sagde ting som & ldquoOh, REE! Aren & rsquot dig bare CLEVEREST! ​​& Rdquo og & ldquoREE! Du & rsquove udGÅ selv! & Rdquo

Okay, så de sagde faktisk ikke de ting. Godt, sagde de dem & hellipbut kun i mit sind.

Lad mig vise dig, hvordan du laver disse små lækkerier! Nu er de ikke ultra-gourmet, så planlæg ikke at bruge dem til at imponere madkritikere, der måtte komme forbi dit hus uanmeldt. Men de & rsquore lunefuld, legende og perfekt lækker, og de & rsquoll får dine gæster til at smile. Selvom de & rsquore cheerleaders.

Figurstøbningen: Is, pundkage (frossen er bare fin), Oreos og gummiorm (valgfrit.) Har også til rådighed: Små lerpotter, sugerør og friske snitblomster.

Start med at smække den frosne pundkage på et skærebræt.

Skær kagen i skiver på 1 til 1 1/2 tommer med en savtakket kniv.

Og husk: Ingen kan lide Sara Lee.

Find derefter en kiks eller kikseskærer, der passer til bunden af ​​urtepotten, og begynd at skære skiverne i runder.

Jeg plejede at have en normal, glat kikseskærer i denne størrelse, men mine drenge besluttede at bruge den til at spille asfalthockey. Spørg Don & rsquot.

Men hej! De riflede kanter er lidt flossede og søde, nu hvor jeg tænker over det.

Og de rester, du og rsquoll har tilovers? Bare put & rsquoem i en Ziploc, frys ned & rsquoem, og lav en bagatel for din tante Leona næste gang hun besøger.

Find nu dine lille urtepotter. Sørg for, at de er vasket og tørret, tak.

Derefter skal du bare tabe hver runde kage i hver gryde, let trykke for at sikre, at den & rsquos helt ned.

(Åh! Sikke et mørkt foto. Beklager, mand.) Tag derefter fat i dine sugerør. Hold en op mod siden af ​​gryden og hellip

Derefter, med dit barn og rsquos små saks (eller dine almindelige størrelser, hvis du faktisk holder dine ting på deres rigtige sted, i modsætning til mig), skal du klippe den, så den er omkring 1/2 til 1 tomme kortere end toppen. Brug derefter det som en vejledning til at skære resten af ​​sugerørene.


Nemme hjemmelavede bløde kringler

Sendt af Savita

Jeg gumler på en ekstra blød hjemmelavet kringle og nipper til Chia -te, mens jeg skriver dette indlæg. og køkkenet er fyldt med kringle-butiksaroma. Duft som jeg trådte ind på en messe og allerede vidste - der er en blød kringlebutik tæt på .. bager en frisk portion kringler! yumm!

Del i dag en blød kringleopskrift, der får dig til at smage på messen derhjemme! Ekstra blød tekstur med sprød salt skorpe, men alligevel ubetydeligt sukker (min yndling). Denne kringleopskrift bruger let at finde pantryingredienser og giver stadig kringler, som er meget lettere end du køber fra kringlebutik.

Så server dem til næste familie-sammenkomst, eller for at se søndagskampe eller bare fordi du er kringle-fans som mig selv. :) Uanset årsagen kan du bage en dobbelt portion, da disse forsvinder hurtigere, end du forventer.

Jeg er en suger efter god blød kringle! Den sprøde skorpe, bløde tekstur og perfekte mængde salt i hver bid. En god bagt blød kringle er "godbidden" for salte snack-freak som mig selv. For ordens skyld skal jeg spise en blød kringle, når vi er på en messe eller bare besøger et indkøbscenter. Da det ikke er muligt at være i indkøbscenter/messe i ny og næ. Jeg fandt den bedste måde at tilfredsstille mine kringlebehov. bage søde kringler derhjemme! :)

Jeg kalder også mine hjemmelavede kringler - ydmyge fattige mands kringler. Jeg mener seriøst, at der kun er 6 grundlæggende spisekammeringredienser i bagningen af ​​denne brødsnack, som alle foretrækker. Jeg er ikke sikker på, hvilke ingredienser klassiske tyske mennesker bruger til at bage kringler. men denne opskrift er hjemmelavet, og den skal være enkel og lækker. det er det der får/tilskynder mig til at bage nogle derhjemme. Bland bare enkle ingredienser, hæv dejen i 1-2 timer, og bag derefter kun i 10 minutter til en lækker snack til enhver lejlighed!

Det være sig en irsk tema-fest, en forretter til fodboldkampe, en film fredag ​​aften eller bare familie-gumletid i weekenden. Ærligt talt behøvede jeg ikke engang en grund til at nyde få kringler. )

Da jeg bagte denne portion i sidste weekend. den første positive reaktion kom fra Vishal, da han vendte hjem efter at have kørt et ærinde. åbnede lige døren, og han var som "kringler !!" Hans reaktion minder mig om en gammel indisk reklame, hvor en lille dreng beslutter sig for at forlade hjemmet efter en kamp og tilfældigvis hører nogle slik blive forberedt derhjemme. og han er ekstatisk ved navnet på hans yndlingssøde, der hedder Jaleebi. skrigende "Jalebee." lol

Jeg har lavet kringler fra de sidste par år nu. Sidste gang jeg havde mulighed for at klikke på billeder, så de ikke så godt ud. De dage havde jeg store kamera-engel problemer! Nogle gange spekulerer jeg på, hvordan jeg på denne jord så et 75 graders vinkelbillede, der passer til at dele på bloggen! :) Dem har jeg masser af. se mine gamle opskrifter.

Men da det kringlebillede fik mulighed for at blogge, begyndte jeg for alvor at tænke på min billedkvalitet. Jeg kasserede det gamle parti kringlebilleder.

Ingen særlige ingredienser som kaustisk sodavand (hvad.) Er påkrævet:

Det er hjemmelavet kringle og behøver ikke usædvanlige ting for at få det til at se smukt ud (i hvert fald). Af denne grund navngiver jeg mine hjemmelavede kringler - ydmyge fattige mands kringler, spisekammervenlige, sikre for børn og sikre for alle. Bare så du ved det, kræver de fleste kringleopskrifter Caustic Soda for at få dyb brun skorpe og kringle salt til ekstra-salt salt saltbid.

Jeg sælges slet ikke for kaustisk sodavand. Jeg køber ikke noget, der ikke giver værdi til mit køkken og ikke er så sikkert. Den enkleste udskiftning af kaustisk soda er "almindelig bagepulver". Det skaber ikke så super-mørk brun skorpe som hårde kringler, men det gør stadig et godt stykke arbejde (jeg håber, at billederne taler for sig selv).

Til salt bruger jeg simpelthen flaky kosher salt. Jeg bor i en lejlighed og har ikke et stort køkkenskab til at holde på en kasse salt bare til kringler. Kosher salt fungerer fint for mig.

PS: du kan også bruge ægvask til ekstra blank skorpe, men jeg ville beholde disse kringler uden æg.

Jeg deler en almindelig kringleversion her, men du kan også tilføje nogle påfyldninger som Jalapeno Cheddarost er min favorit hele tiden. Åh, den anden er kringle pizza! :) (vil dele opskriften engang)

PS: Jeg savnede jer alle i går. Glad for at være tilbage. Jeg håber, at du nyder begyndelsen på en ny uge. Ønsker dig en god dag fremover. :)


Smuldskage

Hvad angår smulkagen, er det en af ​​mine yndlings kager. Smuldkager eller kaffekager er fuldstændig acceptable til morgenmad. Det er i hvert fald min undskyldning for at spise dessert, så snart jeg står ud af sengen. En af mine mest populære opskrifter var min Cinnamon Apple Crumb Cake.

Jeg er en kæmpe sjov med krummer og streusel -topping. Hvis du også kan lide det, især hvis du er sjov med blåbær, så skal du gå og tjekke mine Blueberry Muffins med Streusel Crumbs og Lemon Blueberry Muffins.


Marshmallow Flower Cupcakes

En sød godbid til sommerfødselsdage og grill, disse blomstercupcakes kan tilberedes hjemmelavet eller fra emballeret kagemix og frosting. Efter at cupcakes var kølige, brugte jeg en Wilton 2D tip til at hvirvle lysegrøn frosting på dem.

For at forberede skumfidusblade skal du bruge en skarp køkkenskær til at skære en skumfidus i 3 stykker. Dyp den nyslåede klæbrige side i pyntesukker, og gentag derefter. Børn elsker at hjælpe med at dyppe skumfiduser i sukkeret! Det tager 5 skumfidusblade at lave 1 blomst.

Når skumfiduser er arrangeret på cupcakes, placeres et enkelt slik i midten for at være midten af ​​blomsten. Vi brugte Skittles, men jeg tror, ​​at Sprees eller gumdrops også ville lave dejlige centre!

RELATEREDE: Leder du efter noget mere voksen? Du vil gerne tjekke disse Easy Mocha Cupcakes.

Der er tilknyttede links i dette indlæg. Det betyder, at hvis du køber noget fra dette link, tjener jeg en lille provision, men det vil ikke koste dig noget ekstra.

DU FÅR BRUG FOR:

  • Tilberedt kagemix (enhver smag)
  • Tilberedt vanilje frosting
  • Grøn madfarve
  • Skumfiduser (standardstørrelse)
  • Slibesukker (jeg brugte pink og lilla)
  • Skittles slik (eller noget rundt slik)

Ting, du kan finde nyttigt

RUL NED FOR DEN UDSKRIVELIGE VERSION AF DENNE OPGAVE

Flere cupcake opskrifter:

Hvis du nyder at lave desserter med kagemix, er disse 3-ingredienser Cherry Cupcakes lige i din smug. De er lækre, smukke og lette at lave!

En anden festværdig cupcake opskrift er denne lækre hvide chokolade favorit. Disse hindbærfyldte hvide chokolade smørcreme cupcakes er ægte showstoppere og perfekte til et brudebruser!

Selvom disse er mest populære omkring Valentinsdag, kan disse hjerteformede cupcakes serveres når som helst og er gode til fødselsdage til små piger eller til mere romantiske lejligheder som et jubilæum eller bryllup. Du skal bare ændre madfarverne, så de matcher brudepigekjoler eller bryllupsblomster!

Vil du have endnu flere gratis opskrifter? Sørg for at abonnere på mit nyhedsbrev for GRATIS opskrifter og idéer, der sendes til din indbakke hver uge.


Jordbær kringle salat ris sprøde godbidder

Der er nogle desserter, gryderetter, sideretter osv., Der bare er så daterede, ville du ikke være enig?

Støbte Jellos. Jeg mener, jeg kan lige så godt lide min jello som den næste person, men jeg kan ikke tænke på sidste gang, jeg så nogen bringe jello i form af en blomst til søndagsmiddag.
Farsbrød. Jeg ser stadig kødbrød nu og da, men alligevel er jeg temmelig sikker på, at det var førsteklasses engang i 50'erne og 60'erne.
Tunfad. Måske er det bare fordi min mand ikke kan lide det, men for mig er det helt sikkert en retro -ret.

Jeg kunne virkelig blive ved. Men lad mig lige afslutte det med denne: Jordbær kringle salat. Hvis denne dessert ikke er en tilbagevenden til tidligere dage, ved jeg ikke, hvad der er.

Så dateret som det ser ud til, tror jeg dog, at den, der oprindeligt skabte denne kombination, var en ganske avantvagt. Fordi seriøst, handler kokke i dag ikke om at blande salt og sød smag? Cremede og sprøde teksturer? Får du den perfekte kombination til din gane? Jeg er temmelig sikker på, at hvert afsnit af Hakkede dommerne kommenterer, at en af ​​desserterne var lidt for sød og havde brug for en bedre balance mellem smag. (som jeg ikke tror er mulig som en sidebemærkning. Det er dessert. Hej? Pointen er, at den skal være så afslappende sød som muligt. Helt ærligt. Hvem er disse dommere overhovedet?)

Anyhoo, min pointe er, at denne dessert virkelig var på noget. Og på trods af at du sjældent ser det mere, tror jeg, at det er en vinder, der skal fremvises i en ris -sprød godbid.

Kringle skorpe:
1 kop mel til alle formål
3/4 kop fint knust kringler
1/2 tsk salt
9 spsk smør
3 spsk iskoldt vand

Cremeost Krispy Layer:
2 spsk smør
3 kopper skumfiduser
1 3,4 oz pakke flødeost Pudding Mix
3 cups rice krispies

Strawberry Krispy Layer:
2 Tbsp butter
3 cups strawberry marshmallows
3 cups cups rice krispies

Pretzel Crust Layer:
Combine the flour, pretzels, salt, and butter until texture is crumbly. Add water and mix well. Press into a 9x9 pan, poke with fork and bake for 12 minutes at 425 degrees. Cool completely.


Cream Cheese Krispy Layer:
Melt the butter in a saucepan over medium heat. Turn the heat down to low and add the marshmallows and stir until they are mostly all melted. Add in the dry pudding mix. Once fully melted, take them off heat and pour over the rice krispies. Stir lightly to combine. Dump on top of pretzel crust and lightly press down.


Strawberry Krispy Layer:
Melt the butter in a saucepan over medium heat. Turn the heat down to low and add the marshmallows and stir until they are all melted. Once fully melted, take them off heat and pour over the rice krispies. Stir lightly to combine. Dump on top of cream cheese layer and lightly press down. Allow to cool about 20 minutes and enjoy!


** If you can't find strawberry marshmallows, you can use regular marshmallows and add 3 Tbsp of dry strawberry jello mix instead.


Se videoen: Vilde farver, smukke blomster og bæredygtig pels (Kan 2022).