De bedste opskrifter

Slow-Cooker Creamy Chicken Paprikash

Slow-Cooker Creamy Chicken Paprikash

Denne smelte-i-mund-kylling bliver kvalt i en klassisk ungarsk paprika og creme fraiche, der er så trøstende, at du vil gøre det igen og igen - og igen.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

4

udbenet hud-på kyllingelår

1/2

teskefuld friskmalet sort peber

2

medium løg, halveret og skåret i 1/4 tommer skiver

2

fed hvidløg, finhakket

2

spiseskefulde sød paprika

1/4

teskefuld rød rød peber (cayenne)

1

kop Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

Smørrede kogte ægnudler, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt 4-liters langsom komfur med madlavningsspray.

  • 2

    Sæt kyllingelår og trommestikker med 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber. I 12-tommers stegepande opvarmes olie over medium høj varme. Placer kyllingeskindet nedad i stegepanden. Kog 8 til 10 minutter, drej en gang, indtil den er brunet på begge sider. Overfør kylling til langsom komfur.

  • 3

    Hæld alt undtagen 1 spsk fedt fra stegepanden. Sænk varmen til medium; tilsæt løg til stegepanden og kog ca. 4 minutter, omrør ofte, indtil det er blødgjort. Tilsæt hvidløg, paprika, rød peber, resterende 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber; fortsæt med at lave mad og rør i 1 minut. Overfør til langsom komfur. Tilsæt kylling bouillon til stegepanden. Kog over medium varme 1 minut, og skrab eventuelle brunede bits op på bunden af ​​stegepanden med træske. Dække over; kog ved lav varme indstilling 5 til 6 timer, eller indtil saft af kylling er klar, når den tykkeste del er skåret til ben (mindst 165 ° F).

  • 4

    Overfør kylling til serveringsfad og hold den varm. Forøg til høj varmeindstilling.

  • 5

    Slå majsstivelse og vand i piskeris i en lille skål, indtil den er glat. Pisk i madlavning i langsom komfur. Dække over; kog ca. 15 minutter, eller indtil sauce er fortykket. Pisk creme fraiche i kogevæske i langsom komfur med piskeris. Dække over; kog ca. 5 minutter eller indtil det er varmt.

  • 6

    Server kylling med sauce over smørede nudler.

Ekspert tip

  • Buttered noodles er et dejligt tilbehør til denne skål. Hvis du vil udforske et mere autentisk tilbehør, kan du prøve spaetzle, en lille bolle, der ofte kan findes i en købmands sektion med frosne fødevarer.
  • Ungarsk paprika findes i to former, sød og varm. Sød er den typiske paprika, du kan finde i de fleste spisekammerhylder. Hot kan købes i de fleste købmandsforretninger og kan bruges i stedet for cayenne i denne opskrift ud over den søde paprika.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
360
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
7g
37%
Transfedt
0g
Kolesterol
180 mg
60%
Natrium
960 mg
40%
Kalium
520 mg
15%
Samlet kulhydrat
13g
4%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
4g
Protein
34g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
10%
10%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 5 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Genuine Chicken Paprikash. Hungarian Cooking Made Easy (September 2020).