Nye opskrifter

Peberfrugter proppet i ovnen

Peberfrugter proppet i ovnen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vask peberfrugterne, fjern derefter stilken, frøene og ribbenene med en kniv.

Vi kom hakket kød i en skål, vi tilsætter finthakket løg, salt og peber efter smag, to hjemmelavede æg, lidt dild og persille og risene skylles i en sigte under en strøm af koldt vand.

Bland alle disse ingredienser, og fyld derefter peberfrugterne med denne sammensætning.

Læg peberfrugterne i en stor gryde i rustfrit stål, kom 2 kopper rent vand, laurbærblade, peberkorn, dæk gryden med folie og sæt derefter panden i ovnen ved 180 grader i 100 minutter.

Kom de mosede tomater i en skål, tilsæt salt efter smag, 1 tsk brunt sukker, lidt tørret basilikum, bland og form en homogen sauce. Tilsæt stivelsen opløst i lidt koldt vand.

Fjern bakken fra ovnen, fjern folien, over vandet, som peberfrugterne blev kogt i, hæld den tidligere tilberedte sauce, bland let med en ske, pas på ikke at bryde de peberfrugter, der er kogt og let kan gå i stykker, drys lidt greens og kom fadet i ovnen, indtil saucen binder (ca. 15-20 minutter).

God appetit!



Fyldte peberfrugter

Når du er klar, tilsættes ris og 100 ml varmt vand.

Rør rundt og dæk derefter panden med et låg. Lad det stå på ilden i halvdelen af ​​risens angivne tilberedningstid. Tilsæt salt og til sidst 2 teskefulde koncentreret tomatpuré. Rør et par gange, og lad derefter sammensætningen afkøle.

Tilsæt risene over det hakkede kød i en stor skål.

Tilsæt salt og peber, paprika og timian, persille og hakket dild. Bland godt i hånden, indtil det bliver til en homogen sammensætning.

Skær lågene af og fjern peberfrøene.

Fyld peberfrugterne med hakket kødsammensætning.

Læg peberfrugterne i ovnen, læg låg på tomater eller peberfrugter.

Tilsæt bacon skåret i stykker.

I en skål blandes tomatsaft (bouillon), 500 ml vand, salt, peber og timian.

Hæld sammensætningen over peberfrugterne.

Sæt gryden i ovnen med låg på i 30 minutter ved 190 grader, fjern derefter låget og lad det stå i ovnen i yderligere en time ved 180 grader.

Server lunt med cremefraiche eller yoghurt og friskhakket dild.
Forbrug med måde!

Opskrift video FYLDTE PAPER nederste:


Peberfrugter proppet i ovnen

Peberfrugter fyldt med kød, en autentisk rumænsk mad, foretrækkes af mange af os i løbet af sommeren.
En mad så simpel som den er velsmagende, aromatisk og fyldig.
Fyldte peberfrugter er relativt lette at lave og lækre. Nedenfor præsenterer jeg en personlig opskrift på paprika fyldt med kød, den er helt opsigtsvækkende, og du kan servere den både til frokost og middag.

Fremstillingsmetode:
Vask peberfrugterne, skær dem for enden med halen for ikke at bryde halen, fjern frøene, vask og lad peberfrugterne løbe på hovedet, så meget som muligt for at beholde lågene på hver, vi vil bruge dem kl. slutningen af ​​påfyldningen og e god til at passe.

I en stor skål lægger vi hakket oksekød og svinekød.

Løg rengøres, vaskes, hakkede skalaer.

Gulerod rengøres, vaskes, sættes på et lille rivejern.
Hemmeligheden bag den bedste fyldte kål og peberfrugt består af løg og gulerødder. Selv når du laver fastefyldt kål eller fyldte faste peberfrugter, er det godt at bruge så mange løg og gulerødder som muligt, jeg forsikrer dig om, at de bliver usædvanligt velsmagende.

Letrøget bacon eller federe kaiser er en ingrediens, som jeg tilføjede ud over de sædvanlige opskrifter, for at give en ekstra smag og en let røget lugt, du finder ikke denne ingrediens i nogen opskrift, men jeg tilføjede den nu og smagen af peberfrugterne kom fænomenal ud.

Vi skærer Kaiser (sammen med sværen, der er blød) i meget små stykker. Jeg lagde 150g, men 200g fungerede også. Vi skal ikke putte for meget, hvis vi ikke vil have peberfrugter med meget pynt.

I en wok tilsatte jeg to spiseskefulde olie og hærder kaiser.

Da kaiser brune lidt, tog jeg det med en spatel og tilføjede det over hakket kød.

I olien og fedtet, der blev efterladt af kaiser, sauterede jeg derefter løget let (let gyldent på kanterne). Det skal ikke være brunet, men nok til at blødgøre og efterlade smagen i olie.

Jeg tilføjede derefter den revne gulerod og blandede. Jeg lagde derefter lidt vand, ikke meget, men nok til at stoppe stegningen og lade sammensætningen koge lidt. Dette er en anden hemmelighed for vidunderlig smag. Hærde løg og gulerod sammen, derefter kogt let i vand med olie.

Kog til vandet fordamper, kog i yderligere 2 minutter og tilsæt lidt mere vand, ikke for meget.

Vi fortsætter denne proces, indtil guleroden let bliver en purélignende pasta. Når dette sker, lad det stå på ilden, indtil vandet fordamper, derefter let simre i yderligere 1-2 minutter og sluk for varmen.

Overfør løg og gulerodssammensætning med en spatel over hakket kød.

Hak grøn persille og dild og kom dem over kødet. Vi bryder et æg og lægger det i kødskålen.

Krydderier følger. Jeg tilføjede en teskefuld sød paprika, røget paprika en teskefuld, peber en teskefuld, timian en teskefuld, salt en teskefuld med spidsen, men jeg var stadig nødt til det, selvom jeg smagte sammensætningen og den var salt efter min smag, absorberede risene salt og til sidst var smagen lidt usaltet. Heldigvis kan der tilsættes salt til serveringen. Så jeg anbefaler sammensætningen lidt saltere inden påfyldning.

I sammensætningen tilføjede jeg to spiseskefulde tomatsauce.

Jeg lagde ubehandlede ris i sammensætningen, 1 spsk ris for hver peber som standard til måling.

Bland derefter alle ingredienserne godt, for at kombinere smag og aroma, hvis tiden tillader det, kan du lade dem stå i en halv time i køleskabet.

Jeg fyldte peberfrugterne med denne kødsammensætning, ikke før jeg nægter, fordi risen øger dens volumen, og sammensætningen har en tendens til at bryde peberfrugterne.

Jeg lagde deres låg på hver peber, og lagde dem stående i en yena -skål med låg. Som du ved, er der også mulighed for at dække peberfrugterne med tomatskiver, for det smukke udseende og lidt syrlige smag, som tomater giver. Denne gang valgte jeg at lægge hætter af peberfrugter, som du kan se ser det ganske attraktivt ud, derudover kommer det mig godt til at koge dem i ovnen med lidt sauce, peberfrugterne står og låget forbliver på plads . Det samme sker ikke, når peberfrugterne koges i en gryde med meget væske, for når vandet koger, falder lågene af, og risikoen er, at fyldet lækker fra peberfrugterne.

Jeg tilberedte derefter en sauce af mosede tomater, salt, peber, citronsaft og en teskefuld brunt sukker, jeg blandede og hældte over peberfrugterne. Jeg anbefaler, at væsken er i midten af ​​gryden, hvori du koger peberfrugterne i ovnen, fordi peberfrugter og kød vil lade vandet koge, derudover vil væsken koge og stige til toppen af ​​gryden. Sukkeret har den rolle at dæmpe surheden i tomatsovsen.

Dæk skålen med et låg. Hvis du ikke har et låg, kan du dække det med aluminiumsfolie, selvom det ikke er særlig sundt, er det praktisk, det vil hjælpe, at peberfrugterne ikke brænder ovenpå under bagning. Hvis du stadig vil have peberfrugterne let brunet ovenpå lågene, fjernes folien mod enden og opbevares i ovnen, til den er gyldenbrun.
Bag peberfrugterne i halvanden time.

Hvis du brugte folie, skal du lægge den til side, drys peberfrugten med saucen i gryden og lad den stå i ovnen, til den er pænt brunet.
Når de er kogt / brunet, tages gryden ud, og vi kan servere.

De er lækre og duftende. De bedste peberfrugter jeg nogensinde har spist.

Den kan serveres ren, med cremefraiche eller fed yoghurt, som du foretrækker.

Hvis du vil have saucen lidt sur, kan du presse lidt citron.
Server lunt, med fint hakket grønt og hvis du foretrækker grøn eller syltet peberfrugt.
Stor appetit!


Ingredienser til opskriften på peberfrugter fyldt med bagt ost:

  • 10 kapia peberfrugter (grøn eller rød)
  • 6 spsk olivenolie
  • 250 gr fetaost
  • 1 eller
  • 1 finthakket rød peber
  • 1 revet tomat (uden skræl og frø)
  • 1 fed knust hvidløg (valgfrit)
  • 2-3 spsk hakket dild (eller persille, basilikum)
  • 1 tsk oregano
  • friskkværnet peber
  • 20 tandstikker


Hvordan vi organiserer

Hvis jeg bliver ved med at tilsmudse retter og redskaber, når jeg starter denne kødblanding, laver jeg mindst to af de tre retter, jeg kan lide, og de kan have den samme kødblanding: fyldte peberfrugter, frikadelleborscht, frikadeller.

Normalt, hvis jeg skal vælge mellem kødtyper, foretrækker jeg peberfrugter fyldt med oksekød. Men hvad angår smag og tekstur, synes kombinationen af ​​de tre kødtyper mig bedst, kyllingen / kalkunen er mør, flæsket er sødt og oksekødet er robust, med en dyb smag. Sammen med de revne grøntsager dannes nogle velsmagende, saftige, bløde kødklumper, når du bider i dem, men faste, de går ikke i opløsning.

Det er klart, at det tilsyneladende er besværligt at få tre typer kød, men det er her, det kom fra, at jeg laver flere retter af den samme kødblanding. Køb gryderetter med hakket kød, oksekød, svinekød og kalkun, 500 g hver, i alt 1,5 kg kød. Det er naturligvis også vigtigt, hvor mange mennesker du laver mad.


Sådan laver du paprika fyldt med bagte grøntsager

Peberfrugterne vaskes, låget skæres ovenfra, renses derefter for frø og ribben, og der drysses en knivspids salt i hver peber (for at blødgøre, uden at det skal skoldes), lad det stå på en grill og vente på at blive Brugt.

Skrællede grøntsager, vasket og hakket fint, sat til hærde i en teflonpande med varm olie, cirka 10-15 minutter (mens de blødgøres og fjernes fra væsken, som grøntsagerne efterlader).

Når de er stivnet, overføres grøntsagerne til en skål for at afkøle, tilsæt derefter sammenpiskede æg, ris, brødkrummer, finthakket persille, salt og peber, bland alt med en spatel, indtil du får en homogen sammensætning.

Brug en ske til at fylde hver peber med den opnåede sammensætning, og læg derefter en tomathætte eller en forskåret hætte af hver paprika.

I en firkantet bakke med høje vægge eller en rektangulær Jena -skål, smurt med smør eller beklædt med olie, anbringes peberfrugterne ovenpå, som tomatjuice hældes over, og dækkes skålen med aluminiumsfolie, sættes i ovnen. Forvarmet til 180 grader i cirka 40-45 minutter.

Ved slutningen (sidste 10 minutter) fjernes aluminiumsfolien, og der tilsættes revet parmesanost på overfladen af ​​peberfrugterne, der er kogt til gratinering.

Paprika fyldt med bagte grøntsager kan serveres varm eller kold med 1-2 spiseskefulde creme fraiche (valgfrit efter alles smag).


Ingredienser bagt peberfrugt i ovnen, den enkleste og mest hygiejniske metode

til en almindelig ovnplade

Sådan tilberedes bagte peberfrugter i ovnen, den enkleste og mest hygiejniske metode

Forberedelse af peberfrugter

1. Tænd for ovnen, og indstil den til 190 ° C, ventileret. Vask peberfrugterne godt og skær dem på midten på langs.

2. Vi fjerner stilken og frøene helt, hvis vi vil, skraber vi vinstokke indefra. Vi kan rense de rensede peberfrugter under en strøm af koldt vand for at sikre, at vi slipper for spor af frø. Tøm dem godt af og tør dem indeni med køkkenrulle.

3. Forbered ovnpladen og læg den med bagepapir. Anret de skrællede peberfrugter med skallen ovenpå, og de er klar i ovnen. Vi sørger for, inden vi sætter dem i ovnen, at de er godt luftet på den øverste del (den udsatte).

Bagning og skrælning

4. Bag disse peberfrugter i den forvarmede ovn ved 190 ° C, ventileret, i en gennemsnitlig højde i 20, 25 eller 30 minutter. Tilberedningstiden har en temmelig stor tolerancemargin, fordi jeg bagte kapia peber på 20 minutter, og de fede peberfrugter, meget mere kødfulde, havde brug for 30 minutter, nogle gange. Jeg brugte samme metode til bagning af gul peber, da jeg gjorde det fløde af bagte peberfrugter med tabasco. Når den er klar, skal huden på overfladen af ​​peberfrugterne se rynket og brun ud nogle steder.

5. Så snart vi tager disse bagte peberfrugter ud af ovnen, dækker dem med rene, dobbeltlags køkkenrulle. Lad dem dampe under serviet, indtil de er afkølet til næsten stuetemperatur. Dampen hjælper huden med at komme helt af.

6. Når de bagte peberfrugter er afkølet, kommer skindet meget let af, for det meste i et stykke, maksimalt to. Det renser perfekt selv de mere "krøllede" ender af peberfrugterne.

Når vi skræller dem, lægger vi dem i en ren skål. Vi kan bruge dem med det samme til bagt pebersalat, eller vi kan inkludere dem i andre retter, de er helt rene og smager fantastisk!

Min yndlingsdressing til bagt pebersalat

  • 50 ml. Æbleeddike
  • 30 gram bi -honning / agavesirup
  • 1 tsk revet salt
  • 2 fed hvidløg
  • 30 ml. af olie

Kom alt i blenderen og smag til, hvis du foretrækker mere sur, tilsættes 1 dråbe eddike, hvis du vil have mere salt, lidt mere salt. Smagen skal være intens, men perfekt afbalanceret mellem sød / salt / sur. Intens, fordi peberfrugterne er helt usmagrede. Bland de bagte peberfrugter med dressingen og lad dem trække i mindst 15 minutter inden servering. De er bedre, hvis de lægges i blød i dressingen i køleskabet i et par timer.


Fyldt peberfrugt - 14 opskrifter

Et udvalg af de bedste fyldte peberopskrifter med kød eller faste (med ris, kål, svampe eller andre grøntsager).

Fyldt peber er en ret, der findes under forskellige navne og former rundt om i verden. For eksempel kaldes fyldte peberfrugter i Spanien "pimientos rellenos" og er en del af det traditionelle spanske køkken. Fyldet er lavet med "Manchego" ost, oksekød eller torsk i en béchamel sauce, den sidste mulighed er måske den mest populære opskrift. I Indien kaldes fyldte peberfrugter "Bharvan Mirch" eller "Bharva Hari Mirch" og tilberedes med hakket kød, kartofler, løg og krydderier såsom chill, gurkemeje, koriander, salt og citronsaft. De fyldte peberfrugter hærdes enten i en gryde eller bages i ovnen. I middelhavskøkkenet er "dolma" en kategori af retter tilberedt med fyldte grøntsager, herunder peberfrugter, ægplanter, tomater eller vinblade. Dolma er også kendt i Balkan -køkkener og nærliggende regioner, såsom lande i Mellemøsten som Irak, Iran, Tyrkiet, Aserbajdsjan, Armenien og Centralasien.


Vi laver sammensætningen af ​​hakket kød og resten af ​​ingredienserne, undtagen peberfrugterne, som vi vasker godt og skærer i halve.
Fyld peberfrugterne med ovenstående sammensætning, læg dem i gryden, men først kommer vi olie i panden.

Læg peberfrugterne og kom tomatsaften over dem og i gryden og vand.

Sæt alt i ovnen, men dæk først alt med aluminiumsfolie, for at lade saften og bages bedre, sættes den på høj varme.

Cirka halvvejs i bagningen tages folien ud og lader den bage uden, så den bruner pænt.


Er der en middagsmulighed, som ingen nogensinde nægter?

Ja, dette er en traditionel opskrift på bagte fyldte peberfrugter, som dine nærmeste vil spise åndeløst, de store med en varm peber og fløde.

Ingredienser til fyldte peberfrugter i ovnen:

5-6 peberfrugter
500 gram hakket oksekød eller kalkun
1 stort løg
350 gram tomater
1 spsk tomatpuré
1/2 bundt frisk grøn persille
1/2 bundt frisk dild
2 spsk vegetabilsk olie
1 spids timiankniv
1 laurbærblad
75 gram ris
Paprika
havsalt
friskkværnet sort peber

5 trin til at forberede fyldte peberfrugter i ovnen:

1. Skræl løget og hak det fint. Vask tomaterne godt under en strøm af koldt vand, og si dem derefter. Vask den grønne persille og dild godt, tør og finhak.

2. I en bradepande tilsættes lidt olie og lader det varme op. Tilsæt løg og steg let, uden at det bliver brunt. I mellemtiden vaskes risene med koldt vand og dryppes godt af. Kom løget i gryden. Bland, tilsæt tomatpuré og bland godt. Tilsæt lidt vand, rør rundt og kog risene i 10 minutter. Lad afkøle.

3. Tilsæt risene i en skål sammen med hakket kød, grøn persille og hakket dild, paprika, peber og en teskefuld salt. Bland sammensætningen godt.

4. Vask peberfrugterne under rindende vand og afdryp. Fjern halen, skær lige ved siden af ​​den, fjern derefter frøene og ribbenene. Skyl, og tilsæt derefter hakket kødsammensætning, næsten til toppen, så der ikke er meget plads til risene til at svulme op.

5. Tilsæt peberfrugterne i en stående skål med forlegenhed. Tilsæt de mosede tomater og vand til at dække tre fjerdedele. Tilsæt timian og laurbærblade. Lad i forvarmet ovn ved 200 grader Celsius i halvanden time. Lad det køle af, server derefter med saucen tilbage i gryden og fløde og brød med frø.


Bagte fyldte peberfrugter - så lækre, at de vil spise som varme kager!

Vi præsenterer dig en særlig opskrift på peberfrugter fyldt med kød. De bades i grøntsagssuppe med basilikum - en perfekt kombination. Peberfrugterne tilberedt i ovnen er helt lækre, de er meget duftende, de ser godt ud, de er saftige og simpelthen uimodståelige. Disse vidunderlige peberfrugter vil blive spist som varme kager. Server varmt til frokost eller aftensmad!

ingredienser

-22-23 mellemstore peberfrugter

Ingredienser til fyldet

-1 kg hakket oksekød

Suppe ingredienser

-1 stor kartoffel

-1 stort løg

-2 mellemstore gulerødder

-1 lille flok grønne løg

-1 lille flok persille

-1 spsk tørret basilikum

Fremstillingsmetode

1. Skræl squashen, riv den og pres saften ud af peberfrugten. Hvis der er frø tilbage, skal du fjerne dem i hånden. Vask peber inde og ude.

2. Forbered fyldet: Bland det hakkede kød med det finthakkede løg, ris, salt og formalet sort peber.

3. Fyld de skrællede peberfrugter med hakket kød.

4. Læg peberfrugterne i en gryde eller kedel eller et fad, der er egnet til bagning.

5. Arranger tomater og løg skåret i halve, kartofler i skiver, gulerodringe, hele hvidløgsfed og hakkede grøntsager over peberfrugterne.

6. Drys med salt og formalet sort peber.

7. Hæld kogende vand i skålen, så den dækker peberfrugterne.

8. Dæk gryden med et låg, sæt den på ilden og lad den koge. Smag til suppen - tilsæt eventuelt salt og formalet sort peber.

9. Sæt peberskålen i ovnen. Bages ved 160 ° C i 1,5-2 timer. 10 minutter før den er klar, tilsættes laurbærblade og basilikum i skålen.

10. Efter bagning, lad peberfrugterne afkøle til stuetemperatur i 10 minutter i den skål, de blev tilberedt i.

11. Server peberfrugterne i dybere tallerkener, sammen med suppen. Drys med hakket grønt.

Bemærk: Hvis det ønskes, kan peberfrugterne kun tilberedes på komfuret, ved middel varme, i 45-50 minutter fra tilberedningstidspunktet.


Video: Fyldte tomater m. fars - Bagte tomater med fyld - Sundt u0026 enkelt - Opskrift # 268 (Kan 2022).