Nye opskrifter

Salat med røget sild og kartofler

Salat med røget sild og kartofler


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bland creme fraiche med sennep, salt og peber. Lad afkøle.

Kog æg i saltet vand i 10 minutter.

Kom dem i koldt vand.

Lad kartoflerne koge i saltet vand i 20 minutter.

Når de er kogte, føres kartoflerne straks under koldt vand for lettere at skrælle dem.

Skræl squashen, og skær den i tern.

Skær sildefileten i 2 cm stykker, rengør og skær rødløg i små stykker.

Bland kartoflerne med røget sild og løg.

Tilsæt salt og peber.

Hæld den kolde sauce på toppen og bland forsigtigt. Lad afkøle i 1 time.

Inden servering pyntes med hakkede æg, cherrytomater og hakket grønt.


Salat lavet af saltede eller marinerede sildefileter

FiskesalatDet kan generelt serveres som forret eller til aftensmad. Vi kan købe sildefileten færdigmarineret, eller vi kan købe en saltet sild, og den tilberedes derhjemme. Hvis vi forbereder det derhjemme, træder vi silden ved siden af ​​snoren og hovedet. Skræl squashen, skær den og pres saften. Del den i bredden (vi anbefaler maksimalt 2 cm), afsalt den med koldt vand og citronsaft. Citronsaft hjælper med at hvide kødet og få det til at se mere lækkert ud. Afhængigt af hvor salt fisken er, lad den stå i vandet i 10 til 20 minutter. Hvis den afsaltes for meget, er der ikke noget problem, salaten kræver mere salt.

Marineringsopløsningen tilberedes dagen før den er kold. Vores andel er 3 vand, 1 eddike. Tilsæt salt, sukker, peberkorn, laurbærblade og sød hvidvin. Tilsæt vin og eddike efter kogning af vand og krydderier.

Så hvis vi vil have tid til at tilføje smag, marinér fisken i mindst 24 timer, før du bruger den i salat. Hvis du marinerer det, kan du opbevare det i køleskabet i maksimalt 2 uger, det ødelægger ikke selv efter denne periode, det ændrer kun i smag.

Fra en saltet sild får vi to fileter på cirka 60 gr / filet. Til en middag for to er to fileter nok.

  • fileter af saltet eller marineret sild
  • 4 mellemstore kartofler
  • oliven efter smag
  • 1 rødløg eller grønt løg
  • 1 peberfrugt
  • olivenolie
  • balsamico
  • persille og dildblade

Kog kartoflerne i skallen ved middel varme, indtil gaffelen let kommer ind. Kog og skær i 4 eller 6, kom i en skål (helst keramik, fordi duften af ​​fisk forbliver imprægneret i plastikskåle). Tilsæt marineret fisk, løg, oliven og grønt. Smag til med lidt olivenolie, balsamico, peber og salt. Lad afkøle i ca. 15 minutter for at kombinere smagene. God appetit!


Lagdelt salat med røget kyllingebryst!

Hvis du leder efter en simpel opskrift på det festlige måltid, anbefaler vi denne salat. Det er lagdelt og indeholder røget kyllingebryst. En let og mættende salat på samme tid.

INGREDIENS:

& # 8211 500 gr kogte kartofler (6-9 kartofler)

360 gr røget kyllingebryst (1-2 bryster)

& # 8211 200 gr kogte gulerødder (2-3 gulerødder)

& # 8211 300 gr syltede agurker

& # 8211 300 gr kogte rødbeder (1-2 roer)

& # 8211 200 gr tæt naturlig yoghurt.

Til dekoration:

& # 8211 daikon radise (hvid radise)

FORBEREDELSESMÅDE:

1. Før kartofler og gulerod gennem et stort rivejern i separate skåle.

2. Også 3 store æggeblommer og 2 æg passerer gennem det store rivejern.

3. Skær agurker og kyllingebryst i små tern, hak de grønne løg.

4. Bland mayonnaisen med yoghurten.

Råd. Du kan kun bruge mayonnaise eller blande det med fermenteret fløde.

5. Læg formularen (15 * 15 cm) på tallerkenen og dæk den med acetatfolie, hvis den ikke har tilstrækkeligt høje vægge. Tilsæt 1/3 af kartoflerne og dæk laget med sauce.

6. Efterfulgt ½ fra agurker, ½ fra kyllingebryst, det andet lag kartofler, gulerødder, grønne løg, det sidste lag kartofler, syltede agurker og kyllingebryst, der dækker hvert lag med sauce.

Råd. Vi tilføjede salt til tilberedningen af ​​grøntsagerne, derfor dryssede vi ikke lagene med salt. Men hvis du ikke koger grøntsager med salt, kan du krydre kartofler og gulerødder med salt, når du samler salaten.

7. Til sidst tilsættes æg og revet æggeblommer, mayonnaisesauce, salaten dækkes med plastfolie og stilles på køl i 2-3 timer.

8. Skræl radisen og skær den i tynde skiver (jo tyndere jo bedre).

9. Opløs 1 spsk salt i en liter vand, tilsæt radise og lad det stå i 15-20 minutter, i hvilket tidsrum skiverne bliver bløde, og du vil kunne vende dem.

10. Før de resterende æggehvider og rødbeder gennem det lille rivejern. Roer skal presses godt med saft.

11. Slip salatformen og folien, og dæk siderne med et tyndt lag mayonnaise.

12. De steder, hvor du vil tilføje æggehviderne, dækker dem med strimler bagepapir. Klæd salaten med et tyndt lag rødbeder ved hjælp af en gaffel.

13. Fjern papiret, og tilsæt æggehviderne.

14. Tør radise -skiverne med køkkenrulle, form en strimmel overlappende skiver og rul en rulle, som du fikserer i bunden med 2 tandstikker.

15. På toppen rulles rullen ud og danner rosenblade.

16. Pynt salaten med roser og dild.

Salaten er meget velsmagende, vi anbefaler dig at forberede den med tillid. Gæster vil sætte pris på det med det samme!


Salat med røget sild og kartofler - Opskrifter

Hvad jeg kan lide ved røget sild :)
I stedet for at lave en klassisk vinaigrette sauce lavede jeg denne gang en cremefraiche sauce.
Jeg tilføjede hårdkogte æg og cherrytomater og fik en komplet og lækker ret.
Saucen tilsættes, når kartoflerne stadig er varme for god absorption.

Denne opskrift er normalt lavet med creme fraiche.
Hvis du ikke har det, er det meget let at gøre. Det er nok at putte lidt citronsaft i normal fløde

Ingrediens:til 4 portioner
200 g røget sildfileter
1 lille rødløg
1 spsk Dijon sennep (eller 2 spsk mayonnaise)
4 spsk creme fraiche (fløde +1 spsk citronsaft)
2 hårdkogte æg
6 kartofler
cherrytomater
salt peber
grønt

Fremstillingsmetode:
Bland creme fraiche med sennep, salt og peber. Lad afkøle.
Kog æg i saltet vand i 10 minutter.
Kom dem i koldt vand.
Lad kartoflerne koge i saltet vand i 20 minutter.

Skær sildefileten i 2 cm stykker, rengør og skær rødløg i små stykker.
Bland kartoflerne med røget sild og løg.
Tilsæt salt og peber.
Hæld den kolde sauce på toppen og bland forsigtigt. Lad afkøle i 1 time.
Inden servering pyntes med hakkede æg, cherrytomater og hakket grønt.


Røget silde salat

Hvad gør du, når livet giver dig røget sild? Silde salat. Du kan ikke lave limonade med det, så hvis den første blev spist direkte med smør, på brød, går den anden til en & # 8222Chef Salat & # 8221 fra Eisberg, med et par andre ingredienser, der ville have spist det alligevel flamlinger, der fiskede og røg det.

Sild

Sild er en fisk meget rig på omega 3 og kreatin. Ja, kreatin lige så meget som oksekød. Vi nævner også D -vitamin, selen, jod, jern. Så et mirakel af havfisk, desværre sværere at finde her. Jeg skrev om & # 8222deling matjes & # 8221, den & # 8222marinerede & # 8221 variant, som kan spises rå som sådan. Hollænderne forbinder det med løg og pickles. Hvilket jeg gjorde i denne vidunderlige salat. Hvis vi ikke finder røget sild i vores land, kan vi prøve makrel, jeg synes også den klarer sig ganske godt.

Eisberg salat

I årevis har jeg brugt færdigvaskede og udskårne salater fra Eisberg (jeg har også en blogartikel om besøget på fabrikken nær Bukarest). Jeg syntes, at rødbeden i & # 8222Chef Salad & # 8221 bedst supplerer fisken.

Kartofler

Vi inkluderede bagte kartofler tilbage fra den foregående aften, som en kilde til komplekse kulhydrater (langsom assimilering, lavt glykæmisk indeks) og til det høje mæthedsindeks. Så en sådan mængde ordentligt tilberedte kartofler er en fordel, især til en frokost eller et måltid efter træning.


Tulcea gedde kaviarsalat, godkendt som et produkt med en beskyttet geografisk betegnelse i EU

Europa -Kommissionen har godkendt ansøgningen om registrering af Tulcea -gedde -kaviarsalat i Register over beskyttede geografiske betegnelser (BGB). Dette nye navn vil slutte sig til de 1.760 fødevarer, der allerede er beskyttet.

& bdquoTulcea gedde kaviarsalat & rdquo er en creme baseret på hvid solsikkeolie, fremstillet af kaviar & icircn blanding med kulsyreholdigt vand og citronsaft. Det produceres i Tulcea -regionen, som omfatter Donau Delta Biosphere Reserve.

Ifølge Europa -Kommissionen (EF) har salaten den særlige smag af geddekaviar, suppleret og understreget af fiskekaviar i Donau -deltaet, som et resultat af saltnings- og modningsprocessen. "Tulcea gedde -kaviarsalat" er et produkt, der hovedsageligt anvender råvarer fra regionen og danner en stærk forbindelse med det naturlige miljø i Donau -deltaet.

Tulcea gedde kaviarsalat er et symbolsk eksempel på den lokale tradition for fiskeforarbejdning, som har udviklet sig fra høst og forbrug af rå kaviar (i det 19. århundrede) til deres forarbejdning til at blive brugt i moderne køkken (& icircn tyvende århundrede). Dette nye navn vil slutte sig til de 1.760 fødevarer, der allerede er beskyttet & rdquo, meddeler EF -repræsentanterne ifølge Mediafax.

Geografiske betegnelser giver forbrugerne mulighed for at stole på og skelne kvalitetsprodukter, hvilket også hjælper producenterne med at markedsføre dem.

Den beskyttede geografiske betegnelse viser sammenhængen mellem den specifikke geografiske region og produktets navn. BGB -produkter kan være fødevarer, landbrugsprodukter eller vine. For at drage fordel af dette kvalitetsmærke skal mindst et af stadierne i produktion, forarbejdning eller forberedelse finde sted i regionen.


Kartoffelsalat med saltet eller røget fisk

Kartoffelsalat med saltet eller røget fisk fra: kartofler, fisk, løg, syltede eller sure agurker, oliven, olie, æg, persille.

Ingrediens:

  • 1/2 kg kartofler
  • 200 g fisk (saltet makrel, røget makrel, røget sild, køl osv.)
  • 2 løg
  • 4 syltede eller sure agurker
  • 100 g sorte oliven
  • 4 spiseskefulde
  • olie
  • 2 spsk eddike
  • valgfrit: 3 hårdkogte eller bagte æg, 1 bundt persille

Fremstillingsmetode:

Kog kartoflerne i deres skind, fjern dem fra vandet, rengør dem og skær dem derefter i tern (ca. 1 cm på hver side) eller skiver. Den saltede fisk, som tidligere har været opbevaret i koldt vand i 8-12 timer til afsaltning, eller den røget fisk renses for hud og knogler og skæres i små stykker og blandes derefter med kartofler.

Tilsæt det finthakkede løg, agurker i tern og oliven (med frøene fjernet). Tilsæt nu også de tre hårdkogte æg i tern.

Til sidst hældes eddike (eventuelt fortyndet) og olie over blandingen. Bland godt, men forsigtigt for ikke at knuse kartoflerne. Når den er klar, drysses finthakket persille ovenpå.


Fastesalat, lavet af kartofler og røget makrel

Ingredienser

røget makrelfileter, to stykker (150 gram)

3-4 spiseskefulde olivenolie

2 spsk solsikkeolie

Fremstillingsmetode

Vask kartoflerne godt og lad dem koge, hele, i skal, ved høj varme.

Imens rengøres de grønne løg og vaskes, vaskes tomater og oliven, plukkes dild, vaskes, skrælles og hakkes fint.

Den røget makrel renses for huden og brydes i små stykker for at fjerne eventuelle rester af torner.

Når kartoflerne er kogt, lad dem køle lidt af, og skræl dem derefter. Skær yderligere to kartofler i tern, som lægges i salatskålen, og ovenpå lægges en skiver tomat, to grønne løg, skåret i runder, halvdelen af ​​mængden af ​​dild, samt halvdelen af ​​mængden af ​​oliven.

Operationen genoptages, forløber på samme måde, med de samme lag, og alle ingredienserne er opbrugte, og hæld de to typer olie på toppen og smag til med salt og peber efter smag. Bland let, fra bund til top, for ikke at knuse ingredienserne og homogenisere indholdet.

Den kan serveres med det samme. Fordi der er kartofler i denne salat, anbefales det ikke at servere dem også.


Salat med røget sild og kartofler - Opskrifter

Forberedelsestid: 35 min.

Ingrediens: 2 fileter røget sild, 2 fileter frisk (frossen) makrel, 1 æg, 2 spsk mayonnaise, en tomat eller en dåse på dåse, et par salatblade.
Hjemmelevering! Fantastisk at købe ingredienserne til denne opskrift!

Fremstillingsmetode: Kog ægget, rengør det og skær det på midten på langs. Steg to skiver bagel på komfuret og læg dem på tallerkenen, pynt med små skiver røget filet. Friske fiskefileter koges i meget lidt vand med krydderier: et laurbærblad, et par peberkorn, en teskefuld eddike, salt. Nogle af disse fileter skæres i små stykker og pyntes med mayonnaise og skiver tomater eller donuts. Den anden side er som den er, sidder på tallerkenen over et par friske salatblade.
Drys med lidt citronsaft og server.



Andre opskrifter
1. Forret fra koost (forretter> forretter med ost)
2. Horn fyldt med skinke, parizer, salami (forretter> kødretter)
3. Bellows Ostforretter (forretter> Ostforretter)
4. Enkle sammenkoblinger (forretter> Æg appetitvækkere)
5. Telemea osteboller (forretter> osteforretter)
6. Endiv salat med smør (salater> grøntsags salater)
7. Skynd dig med donuts (forretter> osteforretter)
8. Bagt sandart (mad> fiske- og skaldyrsretter)
9. Hindbær og citronis (slik> is)
10. Smøres med margarine og sardiner (forretter> sandwich)
11. Chisinau-lignende fjerkræssalat (salater> fjerkræsalater)
12. Græskarsalat (I) (Salater> Grøntsagssalater)
13. Schnitzel fyldt med svinekød eller kalvekød, kyllingebryst, kalkun, husholdningskanin, lam (kød) (mad> bøffer)
14. Ostesuppe med brød og salami (Supper, bouillon, borscht> Kødsupper)
15. Svampesalat med eddike (Salater> Grøntsagssalater)
16. Sneglesalat (Salater> Salater med krebs, snegle, fisk og skaldyr)
17. Røget salat (salater> fiskesalater)
18. Enkel frugtsalat (slik> frugtsalater)
19. Parringer af røget bacon (forretter> Æggeforretter)
20. Grøntsager med fløde og hårdkogte æg (Mad> Grøntsager)
21. Æg med fjerkrælever (forretter> forretter med æg)
22. Omelet med hjerne og løg (forretter> forretter med æg)
23. Kyllingestænger med sesam (mad> bøffer)
24. Omelet med svampe og løg (forretter> forretter med æg)
25. Carp kaviarsalat (forretter> fiskeretter)
26. Marinerede sardiner (forretter> fiskeretter)
27. Sildcreme (forretter> fiskeretter)
28. Røget brislingpasta (forretter> fiskeretter)
29. Sort kaviarsalat (forretter> fiskeretter)
30. Røget fiskesalat med kartofler (Salater> Fiskesalater)
eMag!


Opskriftsmenu til giardiasis fra børnemenuen - Søvnløshed

Når du vælger opskrifter, skal du være opmærksom på mængden af ​​næringsstoffer, især protein i kosten. Fisk, bagt med pasta Du skal bruge op til 1 kilo fiskemåge, torsk, gedde, maregr. Til saucen: tomatpuré lingurasmantana mldecoct af vand eller grøntsager 50 g. Tilberedning af saucen: fortynd tomatpuré og bouillon godt, bland med creme fraiche og kog det op.

Fiskefileter skal vaskes, renses for brusk, skæres i mellemstore stykker, saltes og steges, til de er halvt kogte. Kogt og vasket pasta er fyldt med olie og sauce. Læg makaroni, fisk på en bageplade, drys med saucen ovenpå, drys med revet ost. Bages i 30 minutter.

Giardiose hos voksne

Dampet kylling For at forberede retten skal du bruge 1 kg kost til opskrifter på kylling giardiaza, 30 gram smør, fløde, salt, grøntsager. Kyllingefilet vaskes, renses fra filmen og piskes lidt, hvilket giver kødet form som boller, salt. Gryden smøres, hældes med vand, dækkes med et låg.

Fileten koges ved svag varme, til den er gennemstegt. Katten serveres med grøntsagsmos eller tyktflydende kage og inden servering af fedtet med fløde og drys med grønt.

Ske flydende hirse Følgende produkter er nødvendige til fremstilling af grød: et glas hirse, gr. Hirse buste, vask, blød i kogende vand og kog i 15 minutter. Tilsæt derefter salt, sukker efter smag, smør tilsættes grøden, hæld varm mælk og kog i yderligere 50 minutter under omrøring lejlighedsvis.

Dogrose Kissel Produkter nødvendige til fremstilling af gelé: en spiseskefuld med en bakke tørre sæber, sukker 60 gram spiseskefuld kartoffelstivelse, citronsyre.

Tørret frugt før tilberedning, sorteret, vasket, hæld 1,5 liter varmt vand og lad det hæve i to timer. Derefter koges hvalpen i det samme vand til tarmormmedicin. Det resulterende afkog skal filtreres, sukker og citronsyre tilsættes, det bringes i kog.

Stivelsen injiceres derefter i væsken og rystes hurtigt for at forhindre klumper. Efter at geléen er kogt, fjernes gryden fra varmen og hældes i forme til afkøling. Kost: "Tabel nummer 2" af Pevzner Medicinal kost - nøglen til hurtig genopretning.

Nogle gange har korrekt ernæring under alle omstændigheder ikke mindre terapeutisk effekt end lægemiddelterapi. Kost: "Tabel nummer 2" af Pevzner, som vi vil tale om i dag, kan forbedre tilstanden i kosten betydeligt til opskrifter til giardiasis -sygdomme i mave -tarmkanalen.

Свежие комментарии

Ved de første manifestationer af forværringer af kronisk colitis, gastritis og enteritis, samt sygdomme i leveren og galdeblæren Med gastritis, præget af lav surhed, er Pevzner -bord nummer 2 også ordineret til forstoppelse, der opstår på baggrund af ovenstående sygdomme. Generelle anbefalinger Pevzners menukost "Tabel 2" indebærer streng overholdelse af følgende regler og forskrifter: Fødevarer, der er blevet fordøjet for længe og kan irritere mave -tarmslimhinden og dens receptorer, for eksempel mad, der er svær at tygge eller har hård skorpe bør udelukkes fra den daglige kost.

Derfor kan patientens tilberedte mad koges, bages, bages, dampes og endda let steges, men i dette tilfælde er det ikke muligt at brød det i brødsmuler eller mel. Måltider "2 måltider" indebærer et dagligt kalorieindhold i Kkl og et måltid på højst tre kilo. Temperaturen, hvor varme måltider serveres, må ikke overstige 62 grader, og kulden - 15 grader Brug af salt - 12 gram om dagen Mad skal være mellem fire og fem.

Det er vigtigt! Ud over mad indeholder tabel 2 bestemmelser om ophør af brugen af ​​alkohol og tobaksvarer.

Laktose uden diæt til Giardia hos voksne

Hvis en person ikke kan holde op med at ryge, er det strengt forbudt at ryge på tom mave. Tabel over konservesprodukter en undtagelse kan gøres for kostindstillinger Det er umuligt Frisk hvidt brød, samt muffins og bagværk Grøntsags- og hirsesuppe, mælkesupper, okroshka Fedtkød som svinekød og lam.

Diabetisk morgenmad - Kostopskrift - Diabetes

Dette gælder også fjerkræ, du kan ikke andes og gås. Fisk på dåse og dåse kogte æg Friske grøntsager hakkes ikke, samt syltede og saltede grøntsager.

I enhver form er løg, hvidløg, radiser og sød peber forbudt. Slik med tæt hud og grove korn. Hindbær, grønt, dadler, ribs. Søde produkter med fed fløde, chokolade, is er kontraindiceret. Kan "Gråt" brød fra mel er ikke rå, helst i går eller let tørrede, svage bagværk og kiks Eventuelle grøntsags- og kødsupper, forudsat at pæonen er fattig, ikke rig.

Grøntsager og kød i suppe, det er ønskeligt at male. Et glimrende valg ville være en frikadelle suppe. Kødet skal være blødt og fattigt. Hvis et stykke er svært at tygge, er det bedre at skære det på forhånd. Mejeripølser og pølser er tilladt.

  • Dråber for at forhindre orme
  • Et jernsundhed med antibakteriel kost
  • Kostopskrifter til giardiasis
  • Naturlige fødevarer Giardia kostbehandling Giardiasis - er ikke en særlig alvorlig sygdom, men hos børn og nogle voksne kan der være ganske alvorlige symptomer, som kræver behandling på hospitalet.
  • Kost til giardiasis Kompetent om sundhed på iLive
  • Ifølge diætreglerne 5 bør du foretrække sådanne opskrifter, der bruger bagning, madlavning og bagningspreparater.

Tillad alle hakket kødretter - frikadeller, frikadeller, pindsvin, frikadeller, souffléer. Forbudte drikkevarer Fisk bør også være fattige. Det kan koges, hakkes, bages og steges uden at koge.


Video: Sådan ordner du en makrel og laver helstegte fingermakreller med nye kartofler og salat (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Pesach

    Når essensen kommer - vil spørgsmålene "hvordan man lever" ende, men det er en lang udvikling at gå igennem.

  2. Nerr

    Sagt i fortrolighed, så er min mening indlysende. Jeg ønskede ikke at udvikle dette emne.

  3. Jassem

    This information is not fair

  4. Riordan

    Jeg, som ikke ung person, brugte meget sjældent blogs, da jeg betragtede dem som ubrugelige, men nu ændrede jeg fuldstændig mening ved at besøge denne vidunderlige blog. For det første kunne jeg godt lide den tilgængelige grænseflade og praktiske navigation, og for det andet en enorm mængde nyttig information, der helt sikkert vil være nyttig for mig i mit erhverv. Nu vil jeg besøge blogs meget oftere, og jeg vil tilføje denne til bogmærker for nemheds skyld. Der var også et tilstrækkeligt antal anmeldelser, hvilket vidner om den fremragende administration. Mange tak fordi du åbnede mine øjne. Jeg vil være din regelmæssige tilfredse gæst.



Skriv en besked