De bedste opskrifter

Hasselback Tomat Caprese

Hasselback Tomat Caprese

Tomat caprese i Hasselback kartoffel-stil med en balsamico dryss - perfekt til at spise al fresco!MERE +MINDRE-

1

pre-skiver log frisk mozzarella ost

10

store basilikumblade, revet i halve

1

spiseskefuld jomfru olivenolie

1

kniv groft salt og friskmalet peber

Skjul billeder

  • 1

    Skær hver tomat tyndt, og pas på ikke at skære gennem bunden.

  • 2

    Skær hver mozzarella-skive i halve og skab halvmåner.

  • 3

    Læg et stykke basilikum oven på hver mozzarella-skive og kile det mellem hver tomatskive.

  • 4

    I mellemtiden koges balsamicoeddike og koges indtil tyk, 4 minutter.

  • 5

    Drypp eddike og olie over tomaterne og krydre med en knivspids salt og peber.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg kan godt lide det, når maden er smuk. Dejlig mad får mine øjne til at synge. Får mit hjerte til at springe. Gør mine bukser svimlende. Gør min hals blød. Gør mine hænder svedige. Gør min - åh, skal jeg afslutte dette? K.Der er bare ikke meget pænere på denne jord end en dang hasselback caprese salat. AmIrightoramIright. De røde, de grønne, de hvide, de popper af sort. Det får mine øjne til at synge. Mit hjerte springer. Mine bukser gid - uh, okay. Lad os gøre det!

Se videoen: Tomato Basil Hasselback Chicken - Keto Friendly Day 1 (September 2020).