Traditionelle opskrifter

Tysk løg og baconpai (Zwiebelkuchen)

Tysk løg og baconpai (Zwiebelkuchen)

En traditionel godbid fra Sydtyskland, denne tærte / quiche er fyldt med karamelliserede løg, smør og bacon - det er en kombination, der altid kommer med en "lækker garanteret"!MERE +MINDRE-

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

pakke Pillsbury ™ køletærte skorpe

2 1/4

pund gule løg, fint terninger

5

skiver tyk skåret bacon, finhakket

1 1/2

kopper fedtfattig creme fraiche

2

spiseskefulde guldmedalje ™ ubleget mel til alle formål

1

tsk karvefrø plus mere til drys

Skjul billeder

  • 1

    Saml ingredienserne. Smør en 9-tommers fjederform. Forvarm ovnen til 400 ° F.

  • 2

    Steg bacon i en hollandsk ovn eller tung stegepande over medium høj varme, indtil den er sprød.

  • 3

    Tilsæt løg og smør og kog dem i ca. 25-30 minutter, indtil de er lys gyldenbrune. Fjern fra varmen, og lad blandingen køle af.

  • 4

    Kombiner alle resterende påfyldningsingredienser i en medium skål og rør godt for at kombinere dem.

  • 5

    På en let melet overflade skal du forsigtigt rulle en af ​​de nedkølede tærskorpe lige nok til at forlænge den med en tomme eller deromkring i diameter. Læg tærskorpen ned i fjederformen, tryk let på den for at gøre bunden og siderne, og efterlad ca. en tomme kant fra toppen af ​​gryden.

  • 6

    Tilsæt løgblandingen til påfyldningsblandingen og rør indtil den er kombineret. Hæld fyldet i springformen og drys et par karvefrø ovenpå.

  • 7

    Bages i 50-55 minutter, eller indtil Zwiebelkuchen er gyldenbrun på toppen, og fyldet er fast, når det presses i midten. Bedst serveret varm. Også fremragende genopvarmet den næste dag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
590
Kalorier fra fedt
340
% Daglig værdi
Total fed
37g
57%
Mættet fedt
18g
88%
Transfedt
0g
Kolesterol
185 mg
61%
Natrium
1350 mg
56%
Kalium
410 mg
12%
Samlet kulhydrat
52 g
17%
Kostfibre
2g
11%
Sukker
9 g
Protein
11g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
10%
10%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 2 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 6 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Jeg voksede op i Sydtyskland og starten på koldt vejr betød altid Zwiebelkuchen, en elsket salig løg og bacon quiche / tærte, der findes i bagerier der. Det er noget, jeg glædede mig til hvert år og er stadig en af ​​mine foretrukne salte bagt gods. Et yndet tidsfordriv er at tage til Schwarzwald, ikke langt fra hvor jeg boede, og nyde et stykke Schwäbischer Zwiebelkuchen på en café, lavet med lækker lokal bacon.Der er et par varianter af Zwiebelkuchen, afhængigt af regionen i Tyskland. Nogle er flade som en pizza og skåret i firkanter med et tyndt lag ovenpå, og andre er mere "dyb skål", som denne opskrift. Jeg voksede op i Stuttgart, hjemsted for Porsche og Mercedes, samt hovedstaden i Schwaben, regionen Tyskland, hvor denne version af Zwiebelkuchen er fra. Schwaben er uden tvivl hjemmet til det bedste tyske køkken, og denne løg- og baconpai er ingen undtagelse. Hvis du er fan af karamelliserede løg og bacon, er denne quiche noget for dig! Meget let at lave og hurtigt at samle, dit hjem vil snart blive fyldt med en aroma, så guddommelig, at du venter ivrig ved ovndøren. Og dine naboer kommer måske forbi uanmeldt, så du må hellere poppe to af disse i ovnen! Dette serveres bedst varmt, men det er også fremragende opvarmet næste dag!

Se videoen: Schwäbischer Zwiebelkuchen. Sallys Welt (September 2020).