Nye opskrifter

Mexicansk Arroz con Pollo: Kylling og ris

Mexicansk Arroz con Pollo: Kylling og ris

1 1/2

lb udbenet kyllingelår, skåret i 1 tommer stykker

1/2

teskefuld røget paprika

1 1/2

kopper langkornet ris

2

Serrano chiles, 1 hakket og 1 tilbage hele

1

spiseskefulde bouillongranuler med tomat eller kylling

12

majs tortillas, hvis det ønskes

6

citronkiler, hvis det ønskes

2

kopper hjemmelavet eller køb salsa, hvis det ønskes

1/3

kop koriander, hakket, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Varm olie over medium varme i 5 minutter i tung gryde. Sæt kyllingestykkerne med de første 4 tørrede krydderier. Kog kylling i 3 minutter pr. Side og tag den ud af gryden. Fjern ca. 1 1/2 spiseskefuld overskydende olie ud af gryden.

  • 2

    I samme gryde tilsættes ris og toast i 3 minutter. Tilsæt løg, Poblano, Serrano og gulerødder, kog i 3 minutter mere. Tilsæt hvidløg og tomater, rør godt for at kombinere og kog i 1 minut.

  • 3

    Tilsæt bouillon-, spidskommen og bouillongranulatet og kog det. Smag til salt, reducer varmen lidt, og tilsæt kyllingestykker tilbage i gryden, jævnt fordelt. Tilsæt hele Serrano-peber til fadet, dæk og kog ved en svag simmer i 12 til 15 minutter. Tilsæt courgetter i tern på toppen, og sørg for, at du ikke blander (forstyrrer) ris. Dæk til og fortsæt tilberedningen, indtil al væsken er absorberet. Fjern fra varmen og lad den stå i 10 minutter.

  • 4

    Inden servering, fluff ris med en gaffel og bland courgette i. Server.

Ekspert tip

  • Når du bruger bouillongranulat, er det bedst at smage dine retter til salt, inden du tilsætter mere salt, selvom opskriften kræver det.
  • Pynt med koriander og server med varme majs tortillas, citron- eller lime-kiler og salsa.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Så snart jeg siger ordene "Arroz con Pollo", har jeg de bedste flashbacks fra min mors madlavning: de majs tortillas, der koger på "comal", indtil de er forkullede på kanterne. De var de bedste på den måde. Hæfteklammer til mange mexicanske køkkener som kylling, ris, tomater, løg og chili. Jeg er aldrig uden nogen af ​​disse ingredienser i mit spisekammer. Som min abuelita Sarita plejede at sige, “La bandera, chilé, cebolla, y tomaté”.

Se videoen: Japanese Street Food - OKONOMIYAKI Seafood Pancake Osaka Japan (Oktober 2020).