Nye opskrifter

Pindsvin salat med kød og kartofler

Pindsvin salat med kød og kartofler


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Skræl squashen og skær den i 15 minutter i saltet vand.

Steg hakket kød godt ved svag varme i olivenolie krydret med krydderierne til hakket kød, koriander, sojasovs, peber, salt, 2 spsk hvidløgspulver, lad det stege til saften falder godt, og kødet falder godt af.

Bland ærter, gulerødder med kødet, kartofler, 1 tsk sambal, salt, peber efter smag, cirka 5 syltede agurker hakkede jeg fint, 2 spsk mayo.

Byg pindsvinet på en tallerken, dæk med mayo, dekorér agurkpiggene (du kan bruge noget andet) pynt med paprika for lidt farve og grønt i pladen til græs.



Kartoffelpølser. En uforglemmelig fornøjelse!

I dag vil vi tilbyde dig en interessant opskrift, som engang var populær i nogle lande og stadig er aktuel i Letland og Litauen. Kartoffelpølser er en simpelthen uforglemmelig kulinarisk ret!

-700 g hakket svinekød

-salt, krydderier - efter smag.

1. Først skal du male kartofler, løg og hvidløg. Du kan bruge et stort rivejern, kødkværn eller foodprocessor.

2. Sæt skålen til side med de hakkede grøntsager. Du skal vente, indtil de frigiver deres saft.

3. Skær imens bacon i tern. Hvis du tilbereder hakket kød derhjemme, så gør det samme.

4. Bland de hakkede grøntsager meget godt med bacon og hakket kød. Tilsæt salt og krydderier efter smag.

5. Forbered kunstige måtter eller membraner og redskaber til fyldning af dem.

6. Når du har forberedt pølserne, skal du prikke dem på steder med en tyk nål, så de ikke revner under bagningen. Jo flere små stik du laver, jo bedre.

7. Bag kartoffelpølserne i cirka 45 minutter i den forvarmede ovn til 180 ° C‌. Sænk derefter ovnens temperatur til 160 ° C og fortsæt med at bage i yderligere 20 minutter. Og til sidst øges temperaturen til 200 ° C i 5 minutter, så den bruner pænt.

8. Server kartoffelpølserne med gæret fløde eller kefir! De kræver ikke pakning.


Oksekødssalat med oksekød

Ingredienser

  • 400 gram oksekød
  • 300 gram kogte ærter
  • 12 kartofler
  • 3 gulerødder, en blegemiddel, en lille selleri, pickles og donuts i eddike
  • salt peber
  • en spiseskefuld sennep
  • mayonnaise efter smag.

Fremstillingsmetode

Kom kartoflerne i en skål, kogt, hele, mens gulerod, blegemiddel, selleri og kød skæres i stykker og tilsættes senere. Hæld vandet op til midten af ​​gryden, og det bliver færdigt under kogning. Når grøntsagerne og kødet er kogt, fjernes det og afkøles. Hak fint og bland i en skål med ærter, mayonnaise, sennep, salt, timian og peber efter smag. Lad salaten køle af i mindst en time, hvorefter den kan serveres.


Mos kartofler og bagte svampe

I dag foreslår jeg en opskrift med kartofler, hakket kød og bagte svampe, meget velsmagende og relativt hurtig, at lave når vi ikke har meget tid til en mere detaljeret frokost eller middag. Jeg havde køleskabet tomt i dag, ja, selv jeg blev overrasket over dette, så jeg rodede i fryseren og spisekammeret, jeg opdagede en skønhed af hakket oksekød, en courgette -courgette, nogle røde kartofler og en dåse svampe skåret fra mine venner kl. Sun Food. Jeg kan forsikre dig om, at vi havde en lækker frokost, og prøv denne opskrift.

Kartofler med hakket kød og bagte svampe & # 8211 Ingredienser (form 26 cm Ø)

  • 600 g hakket kød
  • 1 mellemstort løg
  • 1 mellemstor gulerod
  • 5-6 cm selleri stilk selleri / 1 tynd skive sellerirot
  • 1 zucchini zucchini mikrofon
  • 1 dåse Sun Food -svampe
  • 1 stort fed hvidløg
  • 5 spsk tomatjuice
  • 50 ml tør hvidvin
  • 100 ml grøntsags- / vandsuppe
  • 1 spsk friskhakket persille
  • 5 mellemstore røde kartofler
  • 3 spsk olivenolie
  • 50 g revet klassisk ost

Bagte kartofler og svampe & # 8211


Marinerede frikadeller med kartoffelmos

Frikadelle ingredienser:
Hakket svinekød / oksekød 500 g
Løg (lille) 1 stk
Hvidløg 4 hvalpe
Æg 1 stk
Stykke brød
Salt 1/2 tsk
Peber 1/2 tsk
Tørret timian 1/2 tsk
Paprika 1 tsk
Frisk persille 1 bundt
Stegeolie

Tomatsauce ingredienser:
Tomatbouillon 500 ml
Basilikum 1/2 tsk
Timian 1/2 tsk
Rødløg (stort) 1 stk
Salt og formalet peber 1/2 tsk
Hvidløg 2 hvalpe
Vand 150 ml

Puree ingrediens:
Kartofler 1 kg
Smør 150 g
Mælk 150 g
Salt 1 tsk

Bland frikadelleingredienserne i en skål.

Smør hænderne med olie og form cirka 22 små runde frikadeller.

Steg frikadellerne i solsikkeolie. Lad det stege på hver side ved middel varme, til det er pænt brunet.

Fjern frikadellerne på en tallerken og sæt dem til side.
Steg det finthakkede løg og hvidløg i lidt vegetabilsk olie i en stor stegepande. Tilsæt lidt salt. Når løget er hærdet, tilsættes bouillon, vand og tørret basilikum.

Bland godt til saucen er glat.
Tilsæt derefter frikadellerne til saucen. Tilsæt timian og grøn basilikum. Læg låg på og lad det simre i cirka 10-15 minutter.

Til puré koges kartoflerne i cirka 30-35 minutter. Fjern kartoflerne i en skål og mos med en kartoffelkværn (brug ikke røremaskinen). Tilsæt derefter det kolde smør, varm mælk og salt. Gå igen, indtil alt er glat.

Server de varme marinerede frikadeller med kartoffelmos. Spis med måde!


Mos kartofler og hakket kød

Kartoffelbid puré og hakket kød, klassisk opskrift trin for trin, skrevet og video. Sådan laver du musacaua? Musaca opskrift. Hvilken slags kartofler er gode til moussaka?


Donut mad med kød og kartofler

Denne opskrift skulle have været registreret om vinteren på en kold dag, fordi den er med syltede donuts, kartofler og svinekød, ingredienser, der er egnede til vinteren. Du finder i Radu Anton Romans kogebøger opskrifter med syltede retter, samlet fra Oltenia -området, mere præcist Targu Jiu -området. Da han humoristisk forklarer alle opskrifterne, siger han om Oltenia, at han er en pragmatisk fyr, han flygter hurtigt ved at lave to i ét og bringe pickles som hovedret.
Donuts passer godt til kartofler og et plus er svinekød fyldt med lidt bacon eller som jeg kogte nu, med en oksekødsbouillon, til en lidt lettere version.

Tilberedningstid 30 minutter

Samlet tid 1 time 30 minutter

Ingredienser

  • 600 g svinekød (bacon, bacon) eller oksekød
  • 500 g hvide hvide kartofler
  • 1 stort løg
  • 1 spsk spæk eller smør
  • 250 g syltede skiver i donuts
  • 1 fed hvidløg
  • 200 ml bouillon
  • salt, 1/2 lg friskkværnet peber
  • 1 lgr timian race
  • friturolie


FORBEREDELSE Donut mad med kød og kartofler
Hvis donuts er for sure, skal de lægges i blød i koldt vand i 30 minutter. De vil beholde deres smag, de taber ikke for meget i mad, når du tilbereder dem.
1. Steg kødet på 3 spiseskefulde olie på begge sider og kog derefter over medium varme, tilsæt varmt vand i ca. 30 minutter magert svinekød eller 2 timer oksekødsbouillon. Hvis det er pancetta eller bacon, må det ikke koges i suppen, det er nok at stege det. Tilsæt 1/2 tsk salt i versionen med magert kød. Til sidst skal suppen falde til ca. 2 kopper (500 ml).
2. For ikke at tage lang tid at bage i ovnen, vask og kog kartoflerne i deres skind. Det afhænger af deres størrelse, hvis de er små koger i 20-30 minutter. Når jeg køber dem, vælger dem jeg kender dem de mindste, dem som ingen ønsker.
3. Når kødet er næsten klart, steges det i en anden gryde i en spiseskefuld smør eller smurt løgskår, i 3-4 minutter, indtil det bliver glasagtigt, og dernæst tilsættes de afdryppede donuts af vand / juice. Tilsæt alle krydderierne og 1/2 tsk salt. Kog over medium varme, omrør lejlighedsvis, indtil rene og skrællede kartofler. Varm ovnen op til 200 grader.
4. I bageformen lægges kødet, fordel kartoflerne større tern blandt kødstykkerne og hældes over dem og fordel donuts med løg. Fyld med den resterende suppe, reduceret til ca. 2 kopper.
5. Lad dem afkøle i ovnen ved 200 & # 8211 220 grader i cirka 15-25 minutter, til saften falder, og de når at låne deres smag, fra en ingrediens til en anden.
Lev det!


Oksekød (stuvet) med løg og kartofler

En klassisk opskrift, mere end 70 år gammel, altid aktuel. Selvom kødet koges meget, det er oksekød, forbliver det saftigt, det er let at skære, og kartoflerne sammen med en masse løg og pickles er en lækker kombination. Det er en ret, der kan tilberedes i enhver sæson. Med oksekød reduceres tiden med det halve. Hvor godt smagen kombineret med disse pickles (husopskrift, HER).
Jeg har opskriften fra min mormors kogebog.

Tilberedningstid 20 minutter

Total tid 3 timer 20 minutter

Ingredienser

  • 500 g magert oksekød (eller kalvekød)
  • 800 g små kartofler
  • 2-3 stykker løg
  • 2 fedter, 5 peberkorn + formalet, 1 laurbærblad, salt
  • friturolie
  • mel til rullende kød


1. Opvarm 2 spsk olie i en tung, non-stick pande ved svag varme til trin 2.
2. Vælg et magert oksekød, vask det, dræn det og skær det i stykker på maksimalt 100 gram. Læg skiverne på et skærebræt sammen og drys dem med salt og peber på begge sider og rul dem derefter i mel. Steg dem på begge sider uden at overdrive. Tag dem ud i gryden og kom et glas vand i gryden. Dræn denne saft gennem en sigte i kødformen. Tilsæt 2-3 glas mere vand, læg låg på og varm på ilden, lad det simre i 2 og en halv time eller indtil kødet er blødt. Med kalvekød tager det ca. 1 time og 20 minutter. Fyld med vand, når det er nødvendigt, må ikke koge tørt.
3. Steg det hakkede løg i 3-4 minutter ved svag varme og vend det i gryden.
4. Vask kartoflerne fra jorden, skræl dem, og skyl dem i skiver cirka 5-6 mm, runde. Kom 2 spsk olie i gryden og steg dem kun let på den ene og den anden side. Du samler dem op med en køkkentang eller en gaffel og tilføjer skiverne (for ikke at dræne olie) en efter en i panden med kødet og sammen koger de i en halv time med 2 fed og 5-6 peberkorn + 1 ark med bay. Tilsæt maksimalt 1/2 tsk salt. Du smager bedre.
5. Server hver for sig pickles, salat eller tomatsalat, afhængigt af sæsonen.
Lev det!

Endnu en ret med oksekød, grøntsager i vinsovs og kartofler med smag du kan læse HER

eller Oksekød med krydret sauce og pommes frites (klik her for opskrift)


Traditionel Berlins salat

Den traditionelle version af Berlin -salaten er lavet med oksekød og er en lækker og let at lave forret.

Ingredienser til Berlins salat:

- 500 gram magert kød (oksekød, svinekød eller kylling efter præference)
- 5 æg
- 1 lille løg
- 1-2 pickles
- 2 spsk mayonnaise
- 1 spsk bouillon
- salt og peber
- persille.

Sådan tilberedes Berlins salat:

1. Kog kødet og lad det køle helt af. Kog æggene, afkøl dem i koldt vand og skræl dem.

2. Hak det kogte kød fint.

3. Skær æggene i tern og kom dem i en skål med kødet.

4. Skær det julenerede løg (tynde og lange skiver) og kom det over resten af ​​ingredienserne.

5. Skær agurkerne i tern og bland med resten af ​​ingredienserne.

6. Tilsæt mayonnaise og tomatpuré, bland sammensætningen meget godt, og krydr derefter med salt og peber.

7. Lad salaten stå i køleskabet i mindst en time, så smagen blandes. Pynt med grønt og tjen som forret.


Video: Pindsvin i haven (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Levi

    På dette emne kan det være lang tid.

  2. Segundo

    Utvetydigt et hurtigt svar :)

  3. JoJotaxe

    Det er en skam, at jeg ikke kan tale nu - jeg har travlt med at komme på arbejde. Men jeg vil være fri - jeg vil bestemt skrive, hvad jeg synes.

  4. Lothair

    Well done, your idea is brilliant

  5. Sani

    Det er ærgerligt, at jeg ikke kan tale nu – jeg er forsinket til mødet. Men jeg vender tilbage - jeg vil helt sikkert skrive, hvad jeg synes om dette spørgsmål.



Skriv en besked