Nye opskrifter

The Daily Meal’s Family Dinners: Rødvinbrændte kalkunben

The Daily Meal’s Family Dinners: Rødvinbrændte kalkunben


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mad bringer alle sammen, så slut dig til vores familiebord og lad os #sammen

Nathan Cyphert

Træk en stol op til vores bord, og lad os sammen.

At bryde brød er en tilfredsstillende oplevelse langt ud over den mad, der nydes. Alle på The Daily Meal kan tale med dette, og derfor har vi startet vores familiemiddage. Hver uge skaber vi en måde for os alle - fra vores læsere til bidragsydere og personale - at sidde ned og spise sammen ved at dele ugentlige menuer, så du kan lave mad eller blive inspireret af.

Nu sammen med vores Dagens opskrift Nyhedsbrev, vil vi tilbyde dine menuideer i form af et tre-retters måltid med tips og forslag til hver, så det er endnu lettere for os alle at #sammen. Tjek tilbage for at se, hvad vi serverer til vores familiemåltid hver uge, og del, hvad du har lavet med os igennem Instagram og Twitter ved hjælp af hashtagget #eattogether. Vi er glade for at begynde at dele et måltid med dig en gang om ugen, og vi håber, at du også er det.

Fordi det er influenzasæson, leder vi konstant efter måder at holde os sunde. Hvem vidste, at nogle løsninger er lige i vores eget køkken? Til denne uges menu valgte vi tre måltider, der har immunforstærkende fødevarer i sig, for at hjælpe os med at spise influenza væk.

Rødvin ristede kalkunben

Daily Meals redaktørers ører spænder op, når vi hører ordene rødvin, og derfor er denne opskrift på rødvinbrændte kalkunben en af ​​vores favoritter. Kalkunen er ikke kun perfekt sprød på ydersiden og fugtig indeni, men den indeholder en masse sunde antioxidanter, der hjælper os med at forblive sunde i influenzasæsonen.

Vi valgte denne orzo- og svampeskål til at parre med kalkunbenene, fordi den er enkel at lave og ikke kun indeholder svampe, en meget kraftig immunosupportiv mad, men det er den perfekte trøstende ret, vi ønsker i disse kolde vintermåneder.

Blodorange Sorbet

Du ville ikke øge dit immunsystem uden lidt C -vitamin, så lav denne Blood Orange Sorbet til dessert. For at gøre det lidt mere dekadent, tilsæt lidt kraftig fløde for at gøre sorbet til is.

Anne Dolce er Cook Editor på The Daily Meal. Følg hende på Twitter @anniecdolce


Tænd grillen og gå udenfor, for Michael Symon deler sine bedste vejledninger til let og behagelig sommerlavning.

Daglige middage med Michael

Stillede du ind på #SymonDinners på vores Food Network Kitchen Facebook -side? Michael tilberedte snesevis af måltider * LIVE * fra sit hjem! Bliv klog på, hvad du har savnet, eller lav en af ​​hans smarte, tilpasningsdygtige opskrifter.

Afsnit

Italiensk Made Easy

Michael Symon er tilbage i sit hjemmekøkken for at lave carbonara- "ish" pasta, tomat hvidløgsbrød og klassisk cæsarsalat.

Kød og slik føler varmen

Kun Michael Symon ville tænke på at lave Moussaka på grillen og tage middelhavsgryden lagret med kød, grøntsager og ostesovs udenfor for at vise, hvor enkel tilberedningsteknikken kan være. Hans kone, Liz, slutter sig til ham for at lave en let, gratis tilbehør til grillede og dampede artiskokker. De holder grillen tændt til en sød dessert af rødvinskål og frugtcreme med vanille.

Italiensk fest i brand

Med respekt for sine italienske rødder skaber Michael Symon en hel italiensk fest over kul ved hjælp af sin udendørs grill, der begynder med at ryge friske tomater til sin Fettuccine med røget tomatsauce. Hans kone, Liz, blander cremet ricotta, citron og krydderurter til fyldte squashblomster fra deres have og fritter dem over grillen. Til dessert er en dekadent Lemon Upside-Down Cake en sød måde at afslutte måltidet på.

Michael 's favoritter

Michael Symon forkæler sig selv ved at lave to af sine yndlingsopskrifter: Pølse og Rapini med Ricotta Cavatelli og en tærte af honningnødder til dessert.

Morgenmad favoritter

Michael Symon gør morgenmaden til en begivenhed når som helst med en Puffy Omelette, Everything Bagel -pommes frites og en enkel efterårssalat med ahornvinaigrette, og afslutter derefter alt med en fersken Bellini -cocktail.

Mama Mia, sikken en frikadelle!

Inspireret af sin mors madlavning mestrer Michael Symon kyllingeparmesanfrikadeller på grillen. Da en ost aldrig er nok, tilføjer Michael glat ricotta til kødet og laver en hurtig og let sød rød sauce, mens hans kone, Liz, slutter sig til ham for at tilberede Soft Polenta over deres ildsted. Derefter pisker Liz en simpel eddike og flødedressing til at ledsage Michaels mors foretrukne havesalat, før de slapper af i solskinnet sammen og nyder hver lækker bid.

To griller og et svigermor inspireret måltid

Michael Symon mener, at enhver ret kan mestres på en udendørs grill, og for at bevise det skaber han en dekadent hovedret med Creamy Chicken og Dumplings. Michaels kone, Liz, er med til at lave Drop Kiks ud fra sin mors opskrift til at tjene som dumplings, mens Michael plukker friske urter fra haven til fyldet. Endelig arbejder Michael grillen til sin yndlingsdessert - Bananas Foster.

Italiensk Comfort Food

Michael Symon blander nogle barndomsfavoritter og nogle nye opdagelser for at lave en afslappende italiensk middag med kyllingemilanese, en Butternut Squash og Farro Salat og lidt Espresso Granita.

Søndag flæskesteg

Michael Symon bringer madlavningen tilbage inden for en flæskesteg søndag serveret med cider sauce, ristede rodfrugter, Yorkshire budding og en Pimm's Cup cocktail for at bringe det hele sammen.

Comfort Classics og frugtagtig cocktails

Michael Symon viser, at du kan lave enhver ret udenfor på en grill, og tilbereder en rig Mac og ost fyldt med røget skinke med flødeost, Gouda og Pecorino. Plus, selv desserter kan samles over levende ild, så Michael opretter en grillet æbleskarpe, mens hans kone, Liz, slutter sig til ham for at sammensætte en Vodka Punch, hendes foretrukne sommercocktail.

Alt græsk for mig

Det er en burgergave fra de græske guder! Michael Symons græske arv vises fuldt ud, mens han laver en grillet lammeburger med Tzatziki. Hans kone, Liz, sammensætter en Ouzo Spritz med syltet vandmelonskal, der passer perfekt til Michaels burger og side af sød og salt vandmelon og feta salat.

Michael 's favoritter

Michael Symon forkæler sig selv ved at lave to af sine yndlingsopskrifter: Pølse og Rapini med Ricotta Cavatelli og en tærte af honningnødder til dessert.

Parm og Polenta kage gør alt bedre

Michael Symon er fast besluttet på at få sin ven Olivia til at elske aubergine parmesan, og den eneste måde at gøre det på er at genopfinde det på Symon -måde. Han laver sin grillede aubergine -parmesan udendørs på grillen og topper friske aubergineskiver med havetomater, frisk mozzarella og salt parmesan. Han pisker også et klassisk akkompagnement med salami og provolone, Antipasti Salat med båldressing. Til dessert hjælper Michaels kone, Liz, med at lave en enkel, sæsonbetonet Cherry Polenta -kage med Michaels foretrukne Michigan -kirsebær.

Ranching ud med ribben og majs

En af de få ting, Michael Symon ofte ikke kan lide, er ranchdressing, så han udfordrer sig selv til at genoverveje smagene som en gnidning og forvandler sin standard kulgrill til en ryger til møre og saftige Ranch-Rubbed Pork Ribs. Han er begejstret for gnidningen og bruger den også i bagte søde kartofler med forkullet løg Ranch Dip. Michaels kone, Liz, laver grillet majs med Ranchovy -smør, der endnu en gang byder på gnidningen.

Italiensk Comfort Food

Michael Symon blander nogle barndomsfavoritter og nogle nye opdagelser for at lave en afslappende italiensk middag med kylling Milanese, en Butternut Squash og Farro Salat og lidt Espresso Granita.

Grillet bøf og kartofler på Symon måde

At tilberede bøf på en grill kan være skræmmende, så Michael Symon demonstrerer enkle teknikker til at grille nederdelsteak til mør, medium-sjælden perfektion. Derefter supplerer han bøffen med Sticky Barbecue Løg fyret op i en støbejernspande med brunt sukker, dijonsennep, cayenne og spidskommen. For at afrunde sin udendørs udgave af kød og kartofler bruger Michael en anden grill til Cheesy Hash Brown Kartofler, der indeholder revet cheddarost, creme fraiche, smør og hvidløg.

Clambake på grillen

Michael Symon laver et skaldyrsmåltid om sommeren, der handler om forberedelsen og derefter lader folien og grillen gøre arbejdet. Han starter med foliepakker med muslinger med pølse og peberfrugter, som dampes til perfektion over kul. Hans kone, Liz, hjælper ham med at bruge den samme teknik til en dessert af fersken med mascarpone og honning, og hun laver en forfriskende sommerdrik for at bringe det hele sammen, Rose Sangria.

Steak Out

Michael Symon starter sommerens grillsæson med sin Fire Pit Steak og kartofler og afslutter bøffen ved at smide den lige ud på de varme kul! Hvad passer godt sammen med dette store, ildfødte måltid? Hvad med en Miso -chokoladekage og en frossen gammeldags cocktail, som Michaels kone, Liz, hjælper med at blande.

Italiensk fest i brand

Med respekt for sine italienske rødder skaber Michael Symon en hel italiensk fest over kul ved hjælp af sin udendørs grill, der begynder med at ryge friske tomater til sin Fettuccine med røget tomatsauce. Hans kone, Liz, blander cremet ricotta, citron og krydderurter til fyldte squashblomster fra deres have og fritter dem over grillen. Til dessert er en dekadent Lemon Upside-Down Cake en sød måde at afslutte måltidet på.

Intet slår grillkylling

Michael Symon griller et festmåltid med hæfteklammer om sommeren, startende med saftig grillkylling skåret i en sauce i Kansas City-stil. Derefter giver han frisk kålsalat et twist ved at tilføje pickles, mynteblade og valmuefrø. Plus, Liz sætter et spin på en sommerlig cocktail ved at erstatte vodkaen fra et Moskva -muldyr med sød bourbon for at lave en forfriskende Kentucky Mule - perfekt til at vaske et lækkert måltid udendørs.

Bust ud de elastiske bukser

Michael Symon bøjer igen sine grillmuskler ved at vise, at enhver ret, der er lavet indeni, kan laves lige så godt udenfor på grillen. Fra en variation af sin mors Pasticcio til græske donuts med honning pisker Michael et lækkert måltid, og hans kone, Liz, slutter sig til med en hasselnød Frappe, der passer godt til dessert.

Mama Mia, sikken en frikadelle!

Inspireret af sin mors madlavning mestrer Michael Symon kyllingeparmesanfrikadeller på grillen. Da en ost aldrig er nok, tilføjer Michael glat ricotta til kødet og laver en hurtig og let sød rød sauce, mens hans kone, Liz, slutter sig til ham for at tilberede Soft Polenta over deres ildsted. Derefter pisker Liz en simpel eddike og flødedressing til at ledsage Michaels mors foretrukne havesalat, før de slapper af i solskinnet sammen og nyder hver lækker bid.

Alt græsk for mig

Det er en burgergave fra de græske guder! Michael Symons græske arv vises fuldt ud, mens han laver en grillet lammeburger med Tzatziki. Hans kone, Liz, fremkalder en Ouzo Spritz med syltet vandmelonskal, der passer perfekt til Michaels burger og side af sød og salt vandmelon og feta salat.

Kød og slik føler varmen

Kun Michael Symon ville tænke på at lave Moussaka på grillen og tage middelhavsgryden lagret med kød, grøntsager og ostesovs udenfor for at vise, hvor enkel tilberedningsteknikken kan være. Hans kone, Liz, slutter sig til ham for at lave en let, gratis tilbehør til grillede og dampede artiskokker. De holder grillen tændt til en sød dessert af rødvinskål og frugtcreme med vanille.

Brunch Spread

Det er tid til brunch i Michael Symons baggård! Han laver hjemmelavede bagels med valmuefrø og sesamfrø, og hans kone, Liz, pisker hjemmelavet flødeost til dem. Michael laver også Planked Everything Bagel-Spiced Laks og placerer træplanken lige på grillen til en uforglemmelig brunch.


13 familievenlige stegningsopskrifter, der er lækre og uden problemer

For når sulten rammer, og du leder efter noget af høj kvalitet, men lav vedligeholdelse (aka hver nat i ugen).

På jagt efter perfekt sprøde  -ristede kartofler  tender-tilberedte rosenkål, rødbeder og gulerødder   eller spekulerer på, hvordan man laver en ubesværet plade kylling  , der smelter i munden? Føl dig hjemme, fam. Du er kommet til det rigtige sted.  

Hvorfor? Fordi   stegning er en sikker metode til ਏremstilling   perfekt tilberedte (hele) måltider i ovnen uden næsten forberedelse. Når du bruger den rigtige teknik —høj varme i masser af tid, en jævn terning, og don & apost slipper for olivenolien —og kvalitetsingredienser, stegning  opskrifter   laver praktisk talt sig selv. Så gå videre: Forvarm din rækkevidde, hæld et glas Pinot, og lad disse publikumsglæde, familievenlige retter tale. Det er tid til at outsource til ovnen.

Vi kunne ikke give dig en oversigt over stegningsopskrifter uden et lille rosenkål-og-fed-skinke nummer. Denne lækre side skål pakker en umami-rig punch takket være en generøs portion pancetta (bacon's BFF), som også hjælper Bruxelles med at karamelisere i ovnen. Den rige salthed er perfekt afbalanceret af et hit af syrlig og syrlig citronskal.


Fars dag middag opskrifter

Har du en særlig far, der fortjener et godt måltid? Planlæg den perfekte middagsmenu med disse opskrifter.

Relateret til:

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Matt Armendariz & copy2012, Television Food Network, GP. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Matt Armendariz & copy2012, Television Food Network, GP. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Matt Armendariz & copy2012, Television Food Network, GP. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Yunhee Kim & copy2011, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes.

Foto Af: Anna Williams Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

& copy2012, Television Food Network, GP. Alle rettigheder forbeholdes

& copy2012, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes.

Foto Af: Matt Armendariz & copy2012, Television Food Network, GP. Alle rettigheder forbeholdes

Foto Af: Anna Williams Prop Stylist: Marina Malchin 917 751 2855

Foto af: Yunhee Kim & copyYunhee Kim 2011

Foto af: Renee Comet & copy2013, Television Food Network, G.P. Alle rettigheder forbeholdes

Porterhouse bøf

Uanset om du planlægger at fyre grillen op eller tilberede ham en særlig aftensmad, er der ingen tvivl om, at far fortjener et ekstra-specielt måltid (og dessert!) På hans store dag. Hvor skal man starte? Vi anbefaler denne far-godkendte favorit: Tyler & rsquos tørlagret porterhus, tilberedt i en enkel, men smagfuld blanding af klaret smør og friske krydderurter.

Maple Bacon Double Cheeseburgers

Disse søde og salte burgere er nødt til at lave fars fars dag. Du bruger tre spiseskefulde ahornsirup til at smage dine baconskiver og en teskefuld hot sauce i Louisiana-stil til at lave den brændende mayonnaise.

Fyldte svinekoteletter

Fyr stopper brined svinekoteletter med en kødfuld blanding af pancetta, svampe og fontinaost. Når de er fyldt, skal du sikre åbningen med en tandstikker, før du steger koteletterne og mdash, hvilket sikrer en perfekt billede til et fars dagsmåltid.

Bedste grillribbe nogensinde

Katie siger, at de bedste ribben er rodet og klistret, og vi er enige! Efter at have bagt sine ribben lavt og langsomt, pensler hun kødet med en sød, sirupagtig glasur, mens det brunes på grillen.

Muffuletta Tortellini salat

Fyldt med ost tortellini, søde druetomater, hakket giardiniera og mere, er denne lette salat solid nok til at servere alene. Vores opskrift kræver mozzarella-og-pepperoniruller, men brug den smag, den specielle fyr i dit liv bedst kan lide.


Pionerkvindens letteste arkformede suppe

Ree laver en hurtig marinade med balsamico, hvidløg og italienske krydderurter for at tilføje dyb smag til kyllingen og grøntsagerne, inden de steges. Kronen er den revne ciabatta, hun tilføjer i løbet af de sidste ti minutters bagning, som bliver til sprøde croutoner.

Ark Pan Rejer Puttanesca

Rejer og croutoner suger saften fra ristede oliven, tomater og rødløg i denne aftensmad. En hurtig, briny dressing forbinder alt.

Sheeppan Pølse Nadver

Denne ret kunne ikke være lettere, smid alt sammen og lad det stege i 45 minutter. Middag serveres!

Spatchcock kyllingebrydepande

Lav en søndagsværdig aftensmad på halvdelen af ​​tiden ved at kaste en hel kylling. Kartofler, zucchini og tomater lægges i blød lige i kyllingen og rsquos salte juicer.

Spansk bagt laks

Denne enkle ret er let nok til en hverdag, men smagfuld nok til selskab. Ree smider rød peberfrugt, rødløg, grønne oliven og tern af surdejsbrød med olivenolie på en plade og støver dem med røget paprika. Efter at have bagt grøntsagerne delvist, tilføjer hun tykke laksfileter og steger dem, indtil de er gennemstegt.

Ranch Pork Chop Sheet Pan Supper

Ree & rsquos bruger en pakke ranchdressingblanding til at tilføje hurtig smag til ristede svinekoteletter, kartofler og grønne bønner.

Ristede rejer med cherrytomater

Cherrytomaterne brister i ovnen og skaber en sød, garlicky sauce til de ristede rejer. Plus, dette måltid er klar på kun 20 minutter.

Kylling fennikel bage

Læg den hakkede fennikel, kartofler, gulerødder og halverede citroner på en plade og top derefter med kyllingelårene. En time senere vil den langsomt ristede kylling og citroner have skabt en smuk pansaus til grøntsagerne.

Kylling og dressingspande nadver

Ree kalder dette en af ​​de bedste pladepande, "det er ligesom at have et lille Thanksgiving -måltid året rundt." Dressingen eller fyldet koger ved siden af ​​kyllingen og opsuger alt det lækre dryp.

Teriyaki laks- og grønkålskålsaft

Teriyaki-sauce, der er købt i butikken, gør denne super simple aftensmad endnu enklere! Laks, solid grønkål, olivenolie og salt og peber går alle på en plade i kun 10 minutter.


21 -dages fix middag opskrifter

OPDATERING 26/09/2018 – NYE OPLYSNINGER TILFØJES, med beholder til portionsfixering!

I dag er jeg ALL IN til en forhåbentlig forløsende runde af rettelsen – og jeg ’m arbejder på nogle nye indlæg til mig andre fixere! Jeg vil starte med denne – 21 Day Fix middagsopskrifter – fordi jeg ved, at middag er det, hvor jeg fejler hårdest (sørg for at tjekke mine værktøjer og tips til succes nederst i dette indlæg – Jeg har haft stor succes med dette program, på trods af mit seneste slip -op).

Alle disse opskrifter inkluderer beholder -tællingerne lige ved siden af ​​dem (med et par undtagelser, fordi matematik), og de ser alle nemme ud, og mange ser endda lettere ud end de 21 -dages Fix Crock Pot -opskrifter, jeg delte før.

Du vil elske disse familievenlige ideer til opskrift på 21 dage til middag!

Sprød parmesan kylling (1 rød, 1 blå, 2 tsk – dette er en af ​​mine mest populære opskrifter!)

Make-Ahead Simple Cobb Salat (2 grønne, 1 røde, 1 blå, 1 orange til dressing)

Instant Pot Flank Steak Tacos (1 rød, .5 grøn, .5 blå, 1 gul, .5 tsk)

Cremet osteagtig pasta uden kogning (1,5 gul, .5 grøn, .5 rød, .25 tsk, 1 blå)

Mole Chicken Chili (1 grøn, 1 gul, .75 rød, 1,5 tsk)

Kyllingesalat (1,5 grøn, 1 rød, .25 lilla, .5 orange)

Deli Sandwich Chicken Wrap (1 gul, 1 grøn, 1 rød, 1 blå)

Black Bean Quesadilla (1 rød, 1 gul, 1 grøn, .5 blå)

Kylling Burrito skåle (1 rød, 1 gul, 1 grøn, .5 blå)

Tyrkiet Taco Skillet (1 rød, .5 gul, .5 grøn, .5 blå)

Chicken Lo Mein (2 grønne, 1,25 røde, 0,75 sødestoffer)

Ristet Butternut Squash, sorte bønner og Quinoa (har ikke fundet ud af dette præcist, men ser ud til at være omtrent 1 grønt, 2 gult, 1 rødt)

Sweet Potato Chicken Pølse Hash (desværre, jeg er også nødt til at finde ud af disse beholdere, men bestemt værd at lave lidt matematik til denne!)

Og her er et par sideretter, jeg anbefaler at gå med disse 21 Day Fix middagsopskrifter:

Jeg har også masser af andre 21 Day Fix -indlæg. Du kan se dem her:

Tilmeld dig os på Facebook for flere 21 -dages fix -indlæg, planlægningshjælp og sødt håndværk …I ’d elsker at se dig derovre!

*ikke at jeg nogensinde ville gøre alle burpees på Guds grønne jord, men du ved hvad jeg mener.

Du kan tjekke mine 21 Day Fix trackere her.

Få flere gode 21 Day Fix -opskrifter ved at klikke på billederne herunder.


Ristede Tyrkiet Lår

Mørke kødelskere vil blive begejstrede med denne velsmagende og lette kalkunlåropskrift. Lårene, en del af fuglens kødfulde ben, er ideelle til en lille feriemiddag, som en hel kalkun kan være for meget til. Indbenede kalkunlår er også et godt alternativ til kyllingelår. Stegning af kalkunlår er også en glimrende måde at tilberede dette mørke kød til andre opskrifter, såsom gryderetter og salater. Kødet er mørt, fugtigt og smagfuldt, og det er ikke tilbøjeligt til at tørre ud så let som hvidt kød gør.

Timian og salvie, de traditionelle kalkunurter, der findes i vores opskrift, kan erstattes eller tilføjes med andre smagfulde ingredienser - marjoram, salt, rosmarin og persille er også gode substitutioner. Brug vores opskrift som en skabelon, og bland og match forslagene i vores opskriftsvariationer for at smage lårene efter din smag.

Den lette forberedelse frigør din tid til at lave sideretter meget af tiden tilberedningen af ​​denne opskrift er praktisk, da ovnen klarer det meste af arbejdet. Server lårene med andre opskrifter, der kan tilberedes ved samme temperatur, f.eks. En majsgryde eller en bagt pasta. Andre lækre sider, der kan parres med lårene, omfatter ristede eller kartoffelmos, ristede grøntsager, balsamico rosenkål og tranebærsauce.

Til denne opskrift er et kødtermometer et godt værktøj at have ved hånden for at sikre, at kødet er grundigt og sikkert kogt, hvilket sker, når den tykkeste del af lårkødet når 165 F. Denne opskrift fordobles let, hvis du serverer flere gæster eller ønsker at fryse rester tilbage.


Stor Tyrkiet Chili

Mitch Mandel og Thomas MacDonald

Tyrkiet er et hemmeligt våben, hvad angår lettere chili. Takket være dybt smagfulde omlægninger såsom en hel flaske øl og en firkant mørk chokolade, vil ingen engang gætte, at de ikke spiser oksekød.

Få vores opskrift på Hearty Turkey Chili.



Copyright © 2016 · Middage Retter og desserter · Brunch Pro -tema tilpasset Grits Design

Middage, retter og desserter og originalt indhold er ophavsretligt beskyttet. Udgiv venligst ikke dette ophavsretligt beskyttede materiale uden forudgående tilladelse. Henvendelser til kommerciel brug, offentliggørelse og generel distribution kan sendes til [email protected]


50 middelhavsopskrifter

Efter at have kigget mine opskriftsarkiver igennem, indså jeg, at jeg har nydt Middelhavskosten i mange år. Her er en liste over 50 foretrukne Med-inspirerede opskrifter, jeg elsker, som jeg ved, at du også vil prøve.

** VENNLIG ANSVARSFRASKRIVELSE ** Når de blev oprettet, var disse opskrifter ikke tiltænkt at være en del af et kostprogram. Ernæringsoplysningerne for hver opskrift er muligvis ikke angivet. Øv venligst praktisk portionskontrol, når du nyder.


Se videoen: Gordons Quick u0026 Simple Recipes. Gordon Ramsay (Juni 2022).


Kommentarer:

  1. Lootah

    Somehow it won't sink

  2. Guyapi

    Jeg tror, ​​du vil tillade fejlen. Jeg tilbyder at diskutere det. Skriv til mig i PM.

  3. Frederico

    SUPER!!!! Seriously very cool.



Skriv en besked