De bedste opskrifter

Peruviansk Lomo Saltado

Peruviansk Lomo Saltado

1

lb mørbrad bøf skåret i tynde skiver

3

spiseskefuld olie

1

lille rødløg skåret i tykke skiver

2

blommetomater skåret i tykke skiver

1

frøet og ribbet aji amarillo chili peber skåret i tynde skiver

3

spiseskefulde rødvinseddike

1/2

-cup frisk koriander, groft hakket

Fluffy hvid ris som en sideskål

Skjul billeder

  • 1

    Krydder oksekødet med hvidløg, salt og peber.

  • 2

    Sæt en wok eller en gryde over meget høj varme. Rør olie i og kog kødet et par skiver ad gangen (så de ikke damper og kødet brunes). Kog hvert parti 2 minutter.

  • 3

    Rør løg, tomat, chili peber og rør i ca. 2 til 3 minutter. Tomaterne og løgene skal være sprøde og ikke grødet. Rør sojasovs og eddike på siderne af wok eller pande. Bland alt. Tilsæt oksekød bouillon og kog 1-1 / 2 minutter. Smag til krydderier.

  • 4

    Sluk for varmen, tilsæt hakket koriander og server straks med pommes frites og hvid ris.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Peruvian Lomo Saltado (stegt steak) er en ekstremt populær fusionsskål, der blander den kinesiske stegtradition med peruvianske ingredienser såsom gul chili peber, koriander og tomat. Den hjertelige hovedretter ledsages altid af bløde hvide ris og pommes frites.

Se videoen: Lomo saltado. Aventura Culinaria con Gastón Acurio (September 2020).